شهریار- ابتکارآنلاین: این جلسه به ریاست هادی زاده فرماندار شهرستان شهریار و با حضور گروسی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، معاونین فرماندار، امام جمعه صباشهر، جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان شهریار، شهردار صباشهر، رؤسای ادارات دستگاه های اجرایی و شورای صباشهر به منظور بررسی مسائل و مشکلات صباشهر برگزار شد. هادی زاده ابتدا نشستی در […]
هادی زاده ابتدا نشستی در سالن اجتماعات شهرداری به صورت کارشناسی برگزار نمود و با بیان این نکته که رسیدگی به امورات مردم باید در رأس کارهای مدیران باشد و رابطه چهره به چهره یکی از بهترین مواردی است که اینجانب به آن اعتقاد دارم هرچه دسترسی مردم به مسئولین راحت تر باشد مشکلات بهتر حل می شود .
فرماندار با اشاره به اینکه یکی از برنامه های پیش بینی شده سال ۹۳ دیدار فرماندار و مسئولین منطقه با مردم است .
در ادامه مشکلات صباشهر توسط شهردار و رییس شورای شهر با محوریت برق ، ساختمان پلیس راهور ، اسناد مالکیت و امنیت مطرح و مدیران دستگاه های مرتبط توضیحات مربوط را برای استحضار فرماندار و مسئولین صباشهر ارائه و پس از تبادل نظر تصمیمات لازم اتخاذ گردید .
هادی زاده فرماندار شهریار گفت دیدار مردمی نمونه بارز حکومت اسلامی و سیریه ائمه معصومین است و از وفاق و همدلی مسئولین منطقه و مردم با فرهنگ و اندیشه و نخبگان اندیشه صمیمانه تقدیر و تشکر نمود . وی اظهار داشت نگاه مسئولین به مشکلات نباید سیاسی یا انتخاباتی باشد یادآور شد با این دید به مسائل بنگرید که در محل زندگی خودتان این مسائل و مشکلات پیش آمده، وی با اشاره به هم دلی و وفاق مطلوب بین مسئولین متذکر شد اگر نقطه نظری هم باشد با محبت و وفاقی که بین عزیزان حاکم است مرتفع خواهد شد .
آنچه مهم است اجرای قانون رعایت اخلاق، حفظ اعتدال ایجاد امید و آرامش و تلاش مضائف با روحیه جهادی و عظم ملی است به اعتقاد اینجانب عدالت محوری بهترین شیوه مدیریت می باشد .
هادی زاده گفت بسیاری از مشکلات را باید شهردار به دوش گرفته و حل نماید .
وی دستور داد تا هفته آینده جلسه ای به ریاست سرچه پیما معاون فنی و عمرانی تشکیل و از در خصوص چهارراه و مبحث ترافیک صباشهر تعیین تکلیف گردد همچنین مقرر گردید در اعتبارات ابلاغی آتی اعتبار مورد نیاز برای دیوار ساحلی رودخانه اختصاص یابد.
قبل از جلسه مذکور فرماندار شهریار به همراه هیأت همراه بازدیدی از اوضاع داخل شهر و چهارراه صباشهر داشتند.
هادی زاده پس از اقامه نماز مغرب و عشاء بهمراه مدیران، مسئولین و گروسی نماینده مردم شریف شهریار ، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی برای دیدار مردمی که از قبل به اطلاع مردم صباشهر رسیده بود در محل مصلی شهر حاضر شدند .
در این دیدار هر یک از مدیران با ارائه گزارش عملکرد خود مقابل مردم به بررسی مشکلات مردم در حوزه کاری خود پرداختند .
بعد از توضیحات ایشان، فرماندار شهرستان شهریار ضمن تشکر از مردم صباشهر به جلسه بررسی مشکلات اشاره نمود و یادآور شد تمام مباحثی را که در این دیدار مطرح نمودید در جلسه قبل از نماز مغرب با حضور شهردار، شورای شهر و مسئولین بررسی شدو تصمیمات لازم در جهت رفع آنها اتخاذ گردید . ان شالله تا یک ماه آینده نسبت به رفع مشکلات اقدام خواهد شد.
هادی زاده افزود مسئولین هر چقدر با یکدیگر هماهنگ باشند مشکلات مردم زودتر به نتیجه می رسد مردم بهترین سرمایه ما هستند، لذا باید به آنچه که قول می دهیم عمل نماییم تا اسباب خشنودی مردم فراهم گردد .
پیش از سخنان فرماندار شهرستان امام جمعه ، شهردار صباشهر و گروسی نماینده مردم شریف شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی هر یک ضمن تشکر از طرح ارتباط نزدیک فرمانداربا مردم دیدگاه های خود را در خصوص مسائل و مشکلات شهر بازگو نمودند .
در این دیدار تعداد ۷۰ برگه طرح مشکلات از سوی مردم جمع آوری شد که حسب دستور فرماندار از سوی معاونت های ایشان مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ