ورامین- خبرنگار رامین نیوز:فرماندار ورامین گفت: استانداری تهران بر ادامه اجرای طرح مترو ورامین با وضعیت موجود موافقت و تاکید کرد. ˈمحسن خوانساریˈ در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: اجرای پروژه متروی ورامین یکی از مهمترین طرح های ملی برای پیشرفت و توسعه منطقه محسوب می شود که متاسفانه اجرای آن به دلیل ناهماهنگی […]
ورامین- خبرنگار رامین نیوز:فرماندار ورامین گفت: استانداری تهران بر ادامه اجرای طرح مترو ورامین با وضعیت موجود موافقت و تاکید کرد.
وی افزود: پیگیری های مجموعه فرمانداری شهرستان ورامین در مورد ادامه و تسریع این طرح موجب شد اجرای آن از شرکت راه آهن به شرکت مترو تحویل داده شود.
وی تصریح کرد: عدم هماهنگی شهرداری ورامین، شرکت مترو و برخی از پیمانکاران در اجرای طرح و رفع معارضین باعث شد که جلسه شورای ترافیک استان تهران در محل استانداری تشکیل و مسائل مربوط به اجرای طرح متروی شهرستان با حضور معاون استاندار تهران و مدیران کل استانی مورد ارزیابی قرار گیرد.
خوانساری بیان داشت: دفاع مسوولین ورامین از حق مردم این شهرستان که در شکل گیری انقلاب و تثبیت نظام جمهوری اسلامی سهم بسزایی داشته اند، باعث شد که مجموعه استانداری تهران با ادامه اجرای پروژه متروی ورامین با وضعیت موجود موافقت کند.
به گفته وی مسوولین شهرستان ورامین در این جلسه، پیشنهادی مبنی بر انتقال مترو در محدوده شهر ورامین به زیر زمین مطرح کردند که با نظر مساعد اعضای شورای ترافیک استان قرار شد این پیشنهاد در شورای عالی ترافیک نیز مطرح شود.
خوانساری تاکیدکرد: مردم ورامین به خطوط ریلی برای اتصال به شبکه متروی تهران نیاز دارند که یقینا با تایید و تاکید استانداری و شورای ترافیک تهران اجرای این طرح با سرعت و قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ