قرچک – ابتکارآنلاین: فرماندار شهرستان قرچک در جلسه هم اندیشی شوراهای شهرهای قرچک، ورامین، پیشوا و جوادآباد که در محل شهرداری قرچک برگزار شد، گفت: اعتبار ملی برای اتمام پروژه کمربندی جنوبی شهرستان قرچک باید تخصیص داده شود. به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – جلسه هم اندیشی شوراهای شهرهای قرچک، ورامین، پیشوا و جوادآباد در خصوص […]
قرچک – ابتکارآنلاین: فرماندار شهرستان قرچک در جلسه هم اندیشی شوراهای شهرهای قرچک، ورامین، پیشوا و جوادآباد که در محل شهرداری قرچک برگزار شد، گفت: اعتبار ملی برای اتمام پروژه کمربندی جنوبی شهرستان قرچک باید تخصیص داده شود.
به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – جلسه هم اندیشی شوراهای شهرهای قرچک، ورامین، پیشوا و جوادآباد در خصوص معضلات ترافیک و مترو با حضور علی صادقی فرماندار شهرستان قرچک، فریبرز واحدی مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران، سید حسین نقوی حسینی نمانیده مردم شهرستانهای قرچک، ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی و شهرداران و شوراهای شهرهای قرچک، ورامین، پیشوا و جوادآباد در محل سالن جلسات شهرداری قرچک برگزار شد.
علی صادقی در این جلسه با تبریک فرارسیدن عید سعید فطر افزود: شهرستان قرچک معبر عبور یک میلیون جمعیت است، وی این یک معضل بزرگ برای حل کردن بحث ترافیک است و بنده حدود ۶ ماه است که به عنوان خدمتگزار در این شهرستان هستم در هر زمان که با رسانه ها مصاحبه می کردم سوال اصلی رسانه ها از سوی مردم بحث همین ترافیک و مترو در سطح شهر قرچک بود.
وی با بیان اینکه معضل ترافیک در شهرستان قرچک به شدت ۳ شهرستان را آزارمی دهد، اظهار داشت: مردم مطالباتی که از ما داشتند آماده نمودن هر چه زودتر کمربندی شهر قرچک بود و با تدبیر شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قرچک این کمربندی جنوبی که می شود به نام گذر محلی نام برد نه کمبرندی، توسط این عزیزان در حال پیگیری و تملک زدایی است.
نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک با بیان اینکه کمربندی شاخصه خود را دارد، بیان داشت: به ۲ کمربندی که در سطح شهر قرچک قرار دارد نمی توان گفت کمربندی، چون در ساعات اوج ترافیک و تصادف، ترافیک شدیدی در این محور ها شکل می گیرد و خود یک معضل است.
صادقی با اشاره به اینکه روی آوردن سمایه گذار به شهرستانهای قرچک، ورامین و پیشوا مرتبط به راههای ارتباطی آسان است، خاطرنشان کرد: شهرستان قرچک معبر عبور شهرستانهای ورامین و پیشوا است و اگر می خواهیم این شهرستانها توسعه یابند، این اتفاق نخواهد افتاد مگر اینکه راه عبوری و حمل و نقل در این ۳ شهرستان حل و فصل شود.
فرماندار قرچک به تخصیص اعتبار ملی برای اتمام پروژه کمربندی جنوبی شهرستان قرچک اشاره کرد و افزود: شهرستان قرچک توانایی پرداخت هزینه های اتمام پروژه کمربندی شهر قرچک را ندارد و نگاه ویژه مسئولان استان و اداره کل راه و شهرسازی استان تهران را برای اتمام این پروژه می طلبد.
وی به محروم بودن شهرستان قرچک از اعتبارات استانی و کشوری اشاره کرد و افزود: شهرستان قرچک بسیار محروم و مظلوم است و اعتبارات مناسب با خدماتی که می خواهیم ارئه دهیم نیست و متناسب با زیر ساختهایی که بیاد ایجاد می شود رشد پیدا نکرده و در حال حاضر نزدیک به جمعیتی بالای ۳۰۰ هزار نفر در این شهرستان ساکن هستند که امکاناتی که وجود دارد برای این تعداد نفرات نیست و این یک معضل است.
علی صادقی در پایان به بحث مترو و پیشرفت خوب آن در شهرستان قرچک اشاره کرد و افزود: وی اظهار امیدواری کرد بهره برداری از پروژه مترو از حجم ترافیک این شهرستان کاسته شده و در حمل و نقل مردم قرچک تسهیل صورت گیرد.
فرماندار شهرستان قرچک در پایان به نگاه ویژه مجموعه دستگاههای اجرایی این شهرستان به حمل و نقل عمومی بویژه مترو دارند، بیان داشت: مجموعه دستگاههای اجرایی شهرستان قرچک نگاه ویژه ای به حمل و نقل به خصوص مترو دارند، بنده نیز نسبت به اتمام طرحهای نیمه کاره این منطقه اهتمام ویژه ای خواهم داشت و بر تداوم این بازدیدها مصمم هستم.
لازم به ذکر است، در این نشست شهرداران و اعضای شوراهای شهرهای قرچک، ورامین، پیشوا و جوادآباد نظرات متعددی برای پیشبرد اهداف معضل ترافیک و بحث مترو بیان نمودند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ