۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار » استان ها » اقتصادی » تهران » عناوین اصلی » قرچك
  • شناسه : 43492
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۸
  • 163 بازدید
  • ارسال توسط :
تولید ۴۰۰ تن قارچ خوراکی به طور سالیانه در قرچک محقق می شود
تولید ۴۰۰ تن قارچ خوراکی به طور سالیانه در قرچک محقق می شود

تولید ۴۰۰ تن قارچ خوراکی به طور سالیانه در قرچک محقق می شود

قرچک- آبرومند: فرماندار قرچک با اشاره به بهره برداری از پروژه ساخت سوله‌های پرورش قارچ در شهرستان گفت: با این بهره برداری تولید ۴۰۰ تن قارچ خوراکی به طور سالیانه در قرچک محقق می شود.   به گزارش خبرنگار ما – بهمن خطیبی صبح دوشنبه در جریان بازدید از عملیات ساخت سوله پرورش قارچ خوراکی […]

قرچک- آبرومند: فرماندار قرچک با اشاره به بهره برداری از پروژه ساخت سوله‌های پرورش قارچ در شهرستان گفت: با این بهره برداری تولید ۴۰۰ تن قارچ خوراکی به طور سالیانه در قرچک محقق می شود.

 

به گزارش خبرنگار ما – بهمن خطیبی صبح دوشنبه در جریان بازدید از عملیات ساخت سوله پرورش قارچ خوراکی در روستای ولی آباد قرچک که با همراهی حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه شهرستان و رشیدیان بخشدار مرکزی انجام شد در جمع خبرنگاران اظها ر داشت: در صورت بهره برداری از پروژه ساخت سوله‌های پرورش قارچ که هم اکنون ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اشتغال ۳۵ نفر با تولید سالانه ۴۰۰ تن قارچ خوراکی در این روستا محقق می‌شود.

 

وی با بیان اینکه مساحت محل احداث این پروژه دو هکتار بوده و مساحت طرح (احداث سوله‌ها) ۱۸۰۶ مترمربع است، اظهار داشت: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی این پروژه ۶۸ درصد بوده و تا این مرحله از کار برای این پروژه حدود ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

 

فرماندار قرچک افزود: در راستای عمل به فرموده مقام معظم رهبری در سال جهش تولید حمایت از سرمایه گذاران و رفع موانع تولید بیش از گذشته در دستور کار قرار گرفته و در حوزه کشاورزی نیز هدف جذب سرمایه گذاران، افزایش سرانه تولید، بهبود کیفیت محصولات کشاورزی و حمایت از اشتغال در حوزه کشاورزی و دامپروری است.

 

خطیبی با اشاره به اینکه ایران جز رتبه‌های نخست تولید قارچ خوراکی در دنیاست، خاطرنشان کرد: در حوزه پرورش قارچ خوراکی علاوه بر تأمین سرانه مصرف داخلی، با شرط بهبود زیرساخت‌های حمل و نقل می‌توان به رونق صادرات این محصول اندیشید و روستاها را به عنوان رکن مهم این موضوع در نظر گرفت.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*