۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی » عناوین اصلی
  • شناسه : 1395
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۴
  • 194 بازدید
  • ارسال توسط :

جلسه ستاد اعتکاف شهرستان قرچک با حضور فرماندار برگزار شد

قرچک – رامین نیوز: ستاد اعتکاف شهرستان قرچک  با هدف برنامه ریزی برگزاری این مراسم معنوی با حضور فرماندار و دیگر اعضا در محل اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان تشکیل شد. به گزارش خبرنگار رامین نیوز- جلسه ستاد اعتکاف شهرستان قرچک  با حضور علی صادقی فرماندار، حجت الاسلام و المسلمین حسن منتظری رئیس سازمان تبلیغات […]

قرچک – رامین نیوز: ستاد اعتکاف شهرستان قرچک  با هدف برنامه ریزی برگزاری این مراسم معنوی با حضور فرماندار و دیگر اعضا در محل اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار رامین نیوز- جلسه ستاد اعتکاف شهرستان قرچک  با حضور علی صادقی فرماندار، حجت الاسلام و المسلمین حسن منتظری رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رضا سلگی عضو شورای اسلامی شهر و دیگراعضای این ستاد، در محل اداره سازمان تبلیغات اسلامی تشکیل شد .

در ابتدای این جلسه فرماندار شهرستان قرچک به تاثیرات معنوی برگزاری مراسم اعتکاف در سطح جامعه اشاره کرد و افزود: افرادی که برای پاکسازی روح و جان خود، سه روز در مساجد معتکف می شوند، با حضور در بین مردم، روحیه معنوی و مذهبی را برای همگان ترویج می کنند.

وی با بیان اینکه اعتکاف خودسازی درونی است و روح انسانها را صیقل می دهد، اظهار داشت: اعتکاف باعث خودسازی انسان می شود و نهادینه کردن سنت حسنه اعتکاف یک ضرورت است.

علی صادقی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که امسال را سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامیده اند، گفت: یکی از زمینه هایی که می توان در کشور کار فرهنگی کرد همین مراسم های معنوی اعتکاف است .

وی با بیان اینکه کشور ما و دین مبین اسلام همواره مورد هجوم بیگانگان و دشمنان  بوده است، افزود: استکبار جهانی علیه جوانان، نوجوانان و بانوان کشور ما، برنامه دارند و از نظر فرهنگی هجمه بسیار بزرگی را تدارک دیده اند و راه مقابله با این تهاجم، بستر سازی مناسب از نظر فرهنگی است که اعتکاف یکی از این بستر‌ها است.

اعتکاف قرچک3

نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک به نقش مهم و تاثیر گذار روحانیت در برگزاری مراسم اعتکاف اشاره نمود و افزود: روحانیت در بحث برگزاری مراسم اعتکاف و ترویج فرهنگ اسلام ناب محمدی می تواند نقش ویژه و برجسته ای داشته باشد.

وی بر حفظ ارزشهای انقلاب و دین مبین اسلام تاکید کرد و اظهار داشت: دشمنان قسم خورده نظام و اسلام در تلاش هستند تا معنویت را از ما بگیرند و این  مهم از اهداف شوم استکبار جهانی و فرقه وهابیت است.

فرماندار قرچک به تأثیرات بسیار ارزشمند اعتکاف در زندگی مردم و بویژه جوانان اشاره نمود وافزود: مراسمات اعتکاف باید به سمت و سویی پیش رود که در زندگی افراد به ویژه جوانان ما که در حوزه فرهنگ بیشتر مورد تهاجم دشمنان قرار دارند تاثیر خوب بگذارد..

در ادامه این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حسن منتظری با اشاره به اینکه ۱۷ سال از برگزاری اعتکاف در کشور می گذرد و تاثیرات خوبی در جامعه بجا گذاشته است، افزود: مراسم پر فیض اعتکاف همه ساله باشکوه و استقبال بی نظیر مردم برگزار شده است و امسال نیز حضور مردم متدین و انقلابی ایران اسلامی چشمگیر تر از سالهای گذشته خواهد بود.

اعتکاف قرچک2

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان قرچک با اشاره به اینکه مراسم معنوی اعتکاف در ۱۲ مسجد شهرستان برگزاری می شود، گفت: با هماهنگی به عمل آمده این سنت حسنه نبوی در ۱۲مسجد شهر و روستای شهرستان قرچک برگزار می‌شود و امسال نیز برنامه‌های مختلف فرهنگی و مذهبی انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۸۰۰ نفر از خواهران و برادران در این مراسم شرکت نمودند، بیان داشت: امیدواریم امسال حضور مردم در مراسم معنوی اعتکاف بیشتر از سال گذشته باشد و در این بین خواستار توجه بیشتر مسئولین به کیفی سازی برنامه های معنوی اعتکاف شد.

منتظری به نامگذاری امسال  بنام سال “اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی ومدیرت جهادی” توسط مقام معظم رهبری  و بحث  مهم فرهنگ اشاره نمود و افزود: به امید خدا و با پیروی از سخنان مقام عظمای ولایت بتوانیم معقوله فرهنگ را در مراسم معنوی اعتکاف گسترش دهیم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان قرچک اظهار داشت: در مراسم اعتکاف که در روزهای ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت انجام خواهد شد برنامه هایی چون جلسات حلقه‌های معرفتی، مشاوره‌های دینی، جلسات تدبر در قرآن، نمایش کلیپ های فرهنگی، پاسخگویی به شبهات اعتقادی و احکام شرعی، برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی، برنامه های ویژه سخنرانی، برنامه شبی با قرآن با حضور قاریان بین المللی، مولودی خوانی و اهداء جوایز در نظر گرفته شده است .

حجت الاسلام و المسلمین حسن منتظری در پایان افزود: متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص چگونگی برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در مساجد می توانند با تلفن های ۳۶۱۲۳۷۰۰ – ۳۶۱۴۱۲۹۵ اداره کل تبلیغات اسلامی شهرستان قرچک تماس حاصل فرمایند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*