پاکدشت – ابتکار ورامین: شهید بهشتی الگویی از یک متخصص متعهد بود که با انگیزه و عزمی راسخ در مسیر حق و ائمه اطهار گام برداشت و با توجه به اقتضای زمان و حضوری قدرتمند در عرصه ها، در کنار علم فقه به تحصیل دانش روز نیز پرداخت و عالمی زمان شناس با ویژگی های […]
پاکدشت – ابتکار ورامین: شهید بهشتی الگویی از یک متخصص متعهد بود که با انگیزه و عزمی راسخ در مسیر حق و ائمه اطهار گام برداشت و با توجه به اقتضای زمان و حضوری قدرتمند در عرصه ها، در کنار علم فقه به تحصیل دانش روز نیز پرداخت و عالمی زمان شناس با ویژگی های ایمان ژرف، صبر و شکیبایی، صلابت و متانت بود.
به گزارش خبرنگار ما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پاکدشتی ها- صبح امروز و به مناسبت هفته قوه قضاییه، «نشست تخصصی نگاهی به آثار و اندیشه های شهید دکتر بهشتی» با حضور دادستان، معاون سیاسی انتظامی فرمانداری، اندیشمندان و پژوهشگران در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پاکدشت برگزار شد.
دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان پاکدشت در این نشست اظهار داشت: شهید بهشتی انسان جامع و وارسته ای بود که به آموختن اکتفا نکرد، بلکه عمل کردن را سرلوحه کار خویش و لازمه آموختن قرار داد و نباید بررسی ابعاد شخصیتی و اندیشه های شهید بهشتی منحصر به هفته قوه قضاییه باشد.
رحیم علیش پور افزود: شهید بهشتی الگویی از یک متخصص متعهد بود که با انگیزه و عزمی راسخ در مسیر حق و ائمه اطهار گام برداشت و با توجه به اقتضای زمان و حضوری قدرتمند در عرصه ها، در کنار علم فقه به تحصیل دانش روز نیز پرداخت و در نهایت موفق به اخد درجه دکترا شد که مایه مباهات و افتخاری برای جامعه اسلامی است.
وی با تاکید بر تجهیز و استفاده از ظرفیت ها و امکانات موجود تصریح کرد: دکتر بهشتی از مبلغان و مدافعان اسلام ناب بود که با توجه به فعالیت های فراوان، علاوه بر کسب دانش روز، با جوامع و فرهنگ های مختلف آشنا گردید تا گسترش فرهنگ اسلام در سرتاسر جهان را به عنوان انگیزه و غایت نهایی به منصه ظهور برساند.
این مقام قضایی عنوان داشت: به فرموده شهید بهشتی«هیچ تبلیغی برای اسلام بهتر از ساختن یک جامعه موفق اسلامی نیست.»
علیش پور با بیان دو محور مورد تاکید شهید بهشتی در قانون اساسی خاطرنشان کرد: آنچه که در این قانون اساسی آمده از جنبه معرفتی با دو قید همراه بوده است؛ قید اول شناخت ما از اسلام تا به امروز، یعنی باب ارتقای فهم را تا پایان عمر باز می داند؛ بنابراین می گویند ما از قانون اساسی دفاع میکنیم اما اگر فردا فهم جدیدی حاصل شد و ما ارتقای فهم پیدا کردیم این حق را نداریم که بگوییم این است و جز این نیست.
دادستان پاکدشت گفت: قید دوم این قانون اساسی به اقتضای فهم ما از بایسته ها و نیازهای امروز تنظیم شده است، یعنی اگر چه فهم ما تغییر کند؛ شرایط برای تغییرات فراهم است.
فرامرز مولایی، پژوهشگر و کارشناس مسائل فرهنگی در ادامه بیان داشت: شهید بهشتی عالمی زمان شناس با ویژگی های ایمان ژرف، صبر و شکیبایی، صلابت و متانت بود.
وی با اشاره به آثار شهید بهشتی، تصریح کرد: ایشان با استناد به آیات مختلف قرآن بر مسئولیت مسلمانان برای تحقق جامعه اسلامی و عینیت بخشیدن به آن تاکید داشتند.
مولایی افزود: کتب مبانی نظری قانون اساسی، حق و باطل، سرود یکتا پرستی، آزادی هرج و مرج، روش برداشت از قرآن و مبارزه پیروز بیانگر ایمان، ایثار و اخلاص این رادمرد فرزانه است.
هادی تمهیدی، معاون سیاسی انتظامی فرمانداری پاکدشت ابراز داشت: شهید بهشتی از معماران بزرگ انقلاب اسلامی بود که موفقیت های وی مرهون ویژگی های هماهنگی بین علم و عمل، تواضع، بردباری، حق پذیری و نظم و انضباط در طول دوران زندگی بوده است.
وی گفت: شهید مظلوم بهشتی در برابر سیل تخریب، هجمه ها و ناملایمات ایستادگی کرد و استوانه اخلاق و پاکی بود.
این مقام مسئول افزود: دیدگاه های دکتر بهشتی حاکی از تعالیم و ایدئولوژی اسلامی بود و این ویژگی ها از ایشان یک اسلام شناس و اصلاح کننده واقعی جامعه ساخته بود و همواره به اسلام به عنوان یک دین و دولت اعتقاد داشت.
اسماعیل صالحی، نویسنده و کارشناسی مسائل اجتماعی عنوان کرد: شهید بهشتی بازوی قوی و کارآمد انقلاب اسلامی و شخصیتی تاثیر گذار در انقلاب بود که در شناسایی اندیشه های آن بزرگوار غفلت شده است و گاهاً از بخشی نظرات وی و سایر بزرگان، بدون در نظر گرفتن شان نزول آن بیانات، بهره برداری سیاسی می شود.
جهان پور، پژوهشگر و کارشناس مسائل اجتماعی با بیان اینکه تمام ابعاد شخصیتی و اندیشه های شهید بهشتی به روشنی تببین شود، بیان داشت: شهید بهشتی، حزب را معبد خود می دانست و با توجه به آن باید به سمت دموکراسی پیش رفت و«عقلانیت فقهی و اجتهاد مترقی» با درنظر گرفتن شرایط امروز حاکم بر جامعه، نیازی ضروری است.
غلامعلی خانی، مدیر اداره آموزش و پرورش پاکدشت اضافه کرد: به فرموده شهید بهشتی«ما شیفتگان خدمتیم، نه تشنگان قدرت» و حکومت و قدرت ابزاری برای خدمت به مردم است و مشروعیت هر حکومت بر این پایه استوار است.
وی افزود: نگاه راهبردی و آینده نگری شهید بهشتی در مقوله تربیت نخبگان و تاسیس حزب جمهوری اسلامی بیانگر افق وسیع مرحوم بهشتی و نگاه همسو نگر آن اندیشمند بود.
مهدی بختیاری، معاون پژوهشی اداره آموزش و پرورش پاکدشت نیز خاطرنشان کرد: ولایت پذیری، چهره علمی، چهره حزبی و مظلومیت شهید بهشتی، چهار رکن شخصیتی این شهید والا مقام را نمایان می سازد.
وی عنوان داشت: ولایت پذیری شهید بهشتی، کاریکاتوری نبود و به تمام ارکان اسلام و ولایت معتقد بود و به آن عمل می کرد.
بختیاری گفت: اغلب مظلومان منفعل هستند اما شهید مظلوم بهشتی، نه تنها منفعل نبود بلکه برای اهداف والای خویش، مجدانه فعالیت می کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ