قرچک – ابتکار ورامین: با حضور آزمان کادری رئیس بنیاد شهید وامور ایثارگران شهرستان قرچک و کارشناسان مددکاری و کارشناس فرهنگی از دو خانوده های جانبازو دو خانواده معظم شهدا دیدار و از آنان تجلیل شد. به گزارش خبرنگار ما به نقل از وارنانیوز – رئیس بنیاد شهید وامور ایثارگران شهرستان قرچک در ایام مبارک […]
قرچک – ابتکار ورامین: با حضور آزمان کادری رئیس بنیاد شهید وامور ایثارگران شهرستان قرچک و کارشناسان مددکاری و کارشناس فرهنگی از دو خانوده های جانبازو دو خانواده معظم شهدا دیدار و از آنان تجلیل شد.
به گزارش خبرنگار ما به نقل از وارنانیوز – رئیس بنیاد شهید وامور ایثارگران شهرستان قرچک در ایام مبارک ماه رمضان با جمعی از کارشناسان با حضور در منزل خانواده جانباز سلیمان پیرایش ومحمد میرزایی و خانواده شهید ان اسدالله امانی کمال آبادی وشهید والامقام محمد زنگنه دیدار و یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.
آزمان کادری رئیس بنیاد شهید وامور ایثارگران شهرستان قرچک در خاتمه با بیان اینکه هرچه در راه تکریم خانواده های معظم شاهد و ایثارگر تلاش شود کم است، گفت: خدمت به خانواده های معظم شهدا و جانبازان که در راه خدا از جان خویش خالصانه گذشتند کاری ارزشمند و با عبادت است.
وی افزود: تلاش همه ما در جهت خدمت به بازماندگان خانواده شهدا و خدمت به جانبازان و آزادگان و ایثارگران وظیفه اخلاقی، عرفی و دینی و البته کمترین کار ممکن است.
ایشان اظهار داشت: این خانواده ها مایه افتخار جامعه، میراث داران انقلاب اسلامی و سرمایه های معنوی کشور به شمار می روند و خدمت به آنها افتخاری بسیاربزرگ محسوب می شود.
کادری در این دیدار معنوی گفت: امروز جامعه اسلامی و همه کسانی که در آن با آسایش و آرامش زندگی می کنند، مرهون خون پاک هزاران شهید و جانبازی است که در دفاع از ارزش های اسلامی که از اهل بیت عصمت و طهارت (س) به ما ارث رسیده است، جانفشانی کردند.
شایان ذکر است در پایان نیز با اهداء هدایایی از مجاهدت ها و نیز خدمات ارزنده این عزیزان تجلیل شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ