۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » سیاسی » عناوین اصلی
  • شناسه : 4481
  • ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹
  • 323 بازدید
  • ارسال توسط :

سخنان آیت‌الله حائری یزدی درباره انتخاب رئیس خبرگان: هر کسی با هاشمی رقابت کرد، شکست خورد

خبرنگارابتکارآنلاین- گروه سیاسی- آیت‌الله محمدصادق (محی‌الدین) حائری شیرازی، این هفته میهمان برنامه شناسنامه بود. عضو مجلس خبرگان رهبری در این برنامه، ضمن مروری بر زندگی خود، به مواردی از جمله حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به عنوان کاندیدای ریاست مجلس خبرگان، نامه وی به موسوی و کروبی در زمان اتفاقات سال ۸۸ و کناره‌گیری از امامت […]

خبرنگارابتکارآنلاین- گروه سیاسی- آیت‌الله محمدصادق (محی‌الدین) حائری شیرازی، این هفته میهمان برنامه شناسنامه بود. عضو مجلس خبرگان رهبری در این برنامه، ضمن مروری بر زندگی خود، به مواردی از جمله حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به عنوان کاندیدای ریاست مجلس خبرگان، نامه وی به موسوی و کروبی در زمان اتفاقات سال ۸۸ و کناره‌گیری از امامت جمعه شیراز سخن گفت.
وی در مورد انتخاب رئیس جدید مجلس خبرگان رهبری، شانس آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را در صورت کاندیداتوری بسیار بالا دانست و گفت: هر کسی با آقای هاشمی رقابت کرد، شکست خورد؛ آقای جنتی آمد نشد، دیگران آمدند، نشد. آقای مهدوی نیز به دلیل این که آقای هاشمی به احترام آمدن ایشان کاندید نشد، برگزیده شد. آقای مهدوی در نطق افتتاحیه خود گفت آقای هاشمی این منصب را به من تفریظ کردند.
آیت‌الله حائری شیرازی درباره اظهارات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مبنی بر این که «اگر افرادی که از دید من ناصالح هستند نامزد شوند، من نیز نامزد می‌شوم» و واکنش آیت‌الله علم‌الهدی که گفته است «مگر در خبرگان فرد ناصالح وجود دارد» نیز اظهار کرد: آقای علم الهدی باید بدانند که ناصالح برای خبرگان به معنای ناصالح نیست. ممکن است فرد بسیار صالح باشد ولیکن صالح بودن برای ریاست خبرگان باید کسی هم وزن آقای مهدوی باشد؛ نباید سخنان یکدیگر را به گونه‌ای معنا کرد که اعتراض بر آن وارد شود.
وی با اشاره به توصیه آیت‌الله امامی کاشانی به مجلس خبرگان رهبری در زمان انتخاب مرحوم آیت‌الله مهدوی کنی به ریاست این مجلس که فضای آن را بسیار آرام کرد گفت: این توصیه را کامل به یاد ندارم، تنها به یاد دارم جمله‌ای از ابوعلی سینا نقل کردند بر این مبنا که اگر برای ریاست مردم یا وزارت بین دانشمندتر و اعلم تر و زیرک تر تردید داشتید، عاقل‌تر را رئیس و اعلم‌تر را معاون او کنید.
عضو مجلس خبرگان رهبری درباره نامه‌ای که در جریان حوادث سال ۸۸ به میر حسین موسوی و مهدی کروبی نوشته بود و واکنش آن‌ها گفت: شنیدم آقای موسوی گفت اگر نامه به دست من برسد پاسخ آن مغتنم است. اما پاسخی ندادند. نه، یعنی از راه رسمی باید برسد نه، ندادند.
وی در مورد این که آیا برای کناره‌گیری از امامت جمعه شیراز تحت فشار بوده است نیز تصریح کرد: نخیر؛ فشاری نبود؛ علت این است که در زمانی که فشار وجود داشت می‌گفتم که هر کس برود باید این مسائل را بیاورد و در زمانی که فشاری وجود نداشت ضرورتی نداشت.وقتی به گذشته خود در مدرسه حقانی و تأثیرگذاری آن نگاه می‌کردم، احساس کردم تاثیرگذاری من در مدرسه حقانی بیشتر است و تصمیم داشتم آن دوران را برای خود احیا کنم. من دوست داشتم تاثیرگذار باشم و اکنون از استعفای خود کاملا راضی هستم.
آیت‌الله امامی کاشانی در میانه سخنان خود از مرحوم آیت‌الله منتظری نیز یاد کرد و افزود: آقای منتظری در زندگی به من بسیار کمک کردند، هم در زمانی که تبعید شدم و هم زمانی که ازدواج کرده بودم؛ در زمان ازدواج ۵۰۰ تومان آقای ربانی به من می‌دادند و ۵۰۰ تومان هم آقای منتظری. اکنون هر جا سخن می‌شود بر خلاف انتظار برخی افراد خوبی‌های آقای منتظری را عنوان می‌کنم. آقای منتظری حتی نزد علما از شکنجه شدن پسر خود صحبت نکرد که بگوید پسرم را روی بخاری داغ گذاشته‌اند. آقای طالقانی و آقای ربانی و آقایان دیگر اعتراض کردند که چرا به ما نگفتید که محمد را این گونه شکنجه داده‌اند، او می‌گفت او را شکنجه داده‌اند، من بهره‌برداری کنم؟
دادن درس اخلاق برای شهید رجائی، جلسات درس اخلاق برای کابینه محمود احمدی‌نژاد و حواشی آن و شاگردی بیژن نامدار زنگنه (وزیر نفت)، عطاالله مهاجرانی (وزیر ارشاد دولت اصلاحات و احمد توکلی (نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی) نزد آیت‌الله حائری شیرازی از نکات جالب توجه این گفت‌وگو بود. وی همچنین با اشاره به تسلطش به زبان انگلیسی و توانایی سخنرانی به این زبان، از علاقه گذشته خود به ورزش‌های بسکتبال و تیراندازی خبر داد و در عین حال تصریح کرد که اکنون تنها پیاده‌روی می‌کند. وی بیشترین مشغله این روزهای خود را تفکر دانست و در پایان در تقابل با اظهارات مجری برنامه که وضعیت فرهنگی جامعه را بد دانسته بود، تاکید کرد: ظاهر این گونه است ولیکن در باطن بد نیست؛ باطن این انقلاب جوانان خداجوی، جان بر کف و… دارد که در زمان امتحان بروز می‌کند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*