ورامین – ابتکارآنلاین : سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری جوادآباد ازآغاز طرح اتلاف سگهای ولگرد به مدت یک ماه در شهر جوادآباد خبر داد. به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – سید محمد طباطبایی در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با نزدیک شدن به فصل پائیز و هجوم سگهای ولگرد از روستاها به محدوده شهری، این طرح به صورت […]
ورامین – ابتکارآنلاین : سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری جوادآباد ازآغاز طرح اتلاف سگهای ولگرد به مدت یک ماه در شهر جوادآباد خبر داد.
به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – سید محمد طباطبایی در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با نزدیک شدن به فصل پائیز و هجوم سگهای ولگرد از روستاها به محدوده شهری، این طرح به صورت ضربتی اجرا می شود.
وی افزود: طرح ضربتی جمع آوری سگهای ولگرد آغاز شده که تاکنون توسط پیمانکارتعداد زیادی قلاده سگ جمع آوری شده است.
طباطبایی بیان داشت: ما دغدغه شهروندان را به خوبی در آزار و اذیت سگهای ولگرد درک میکنیم و تمام سعیمان را به کار گرفتهایم تا در این زمینه اقدامات فوری و اساسی را انجام دهیم.
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری جوادآباد اظهار داشت: مامورین اکیپ اتلاف ، در معیت ناظر کلانتری ، بهداشت و محیط زیست اقدام به اتلاف سگهای ولگرد نمودند که بدینوسیله در راستای اجرای این طرح، از دامداران منطقه تقاضا مندیم که از رها سازی سگ های اهلی خود در سطح شهر و حریم خودداری نمایند.
وی با تاکید بر اینکه با اتلاف سگهای ولگرد می توان بیماریهای ناقل انتقال بین حیوان و انسان را کنترل کرد، افزود: با اتلاف سگهای ولگرد در حریم شهر و روستا می توان ازبیماریهایی نظیرهاری، کیست هیداتیک، سالک، کالاآزار، لاروهای و … به شهروندان جلوگیری کرد و این مهم از اهداف مجموعه مدیریت شهری جوادآباد است.
وی اظهار داشت: در همین راستا با انعقاد قرارداد با پیمانکار مجرب از تاریخ ۲۱/۵/۹۳ با اجرای طرح اتلاف در حوزه استحفاظی جوادآباد با همکاری مرکز بهداشت شهرستان، اتلاف سگهای ولگرد به مدت ۱ ماه آغاز شد.
این مسئول در پایان خاطر نشان کرد: روابط عمومی شهرداری آماده دریافت نکته نظرات شهروندان می باشد و در صورت مشاهده با موارد خاص خصوصاً شناسائی سگهای ولگرد در نقاط شهر سریعاً به شهرداری جوادآباد اعلام تا اقدامات لازم برای اتلاف آنان صورت پذیرد .
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ