۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی » عناوین اصلی
  • شناسه : 2366
  • ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹
  • 194 بازدید
  • ارسال توسط :

فرماندار دلفان امروزه افزایش ازدواج و کاهش طلاق به عنوان یک مکانیزم اثر بخش در جامعه مطرح است

ورامین – رامین نیوز: اولین جلسه بررسی علل افزایش آمار طلاق در شهرستان دلفان و ارائه راهکار در جهت کاهش آمار طلاق و تحکیم بنیاد خانواده در محل سالن جلسات فرمانداری به ریاست دکتر باقری فرماندار شهرستان دلفان و با حضور کارشناسان و صاحب نظران و اعضای امور بانوان برگزار گردید. به گزارش خبرنگار رامین […]

ورامین – رامین نیوز: اولین جلسه بررسی علل افزایش آمار طلاق در شهرستان دلفان و ارائه راهکار در جهت کاهش آمار طلاق و تحکیم بنیاد خانواده در محل سالن جلسات فرمانداری به ریاست دکتر باقری فرماندار شهرستان دلفان و با حضور کارشناسان و صاحب نظران و اعضای امور بانوان برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار رامین نیوز به نقل از روابط عمومی فرمانداری دلفان – فرماندار شهرستان دلفان اظهار داشت: امروزه افزایش ازدواج و کاهش طلاق به عنوان یکی از راهکارهای موفق کنترل تنشهای اجتماعی مطرح شده به گونه ای که اکثر کشورها این موضوع را مکانیزمی اثر بخش در جهت توسعه و تحکیم بنیاد خانواده قلمداد
می کنند و می کوشند با اشاعه آن در سطح جامعه به کاهش آسیبهای موجود کمک نماید.

وی گفت: نقش خانواده در هدایت و رسالت زن به عنوان فراهم کننده بستر رشد افراد جامعه مهم دانسته و همه روزه جهان شاهد مسائل و مشکلات خانوادگی و روانی متعدد است که ناشی از عدم آگاهی زوجین در چگونگی انتخاب همسر
می باشد.

فرماندار دلفان اضافه کرد: مشاوره فرآیند یک رشد است که از طریق آن به اشخاص کمک می شود تا اهداف خود را بشناسند و تصمیم گیری مناسبی داشته باشد تا بتوانند مسائل فردی و اجتماعی خود را به نحو احسن حل کنند.

وی افزود: همچنین دفاتر ثبت ازدواج و طلاق باید در امر مشاوره دخیل باشند.

باقری اظهار داشت: راهکارها، ارائه کاهش طلاق آموزش حقوق متقابل اعضای خانواده خصوصاً مردان و زنان است و باید ضمن کمک به ارتقای حیات فردی زنان و جایگاه خانواده به رشد متوازن و پایدار زنان را در عرصه خانوادگی و فرهنگی مورد حمایت قرار داد و پیشنهاد طرح آموزش مهارت زندگی برای زوجین با همکاری بهزیستی انجام گردد.

در ادامه جلسه مشاوره فرماندار و مسئول امور بانوان سرکار خانم محمدی به برخی از عوامل افزایش طلاق اشاره کرد و گفت: امروز با برنامه ریزی های دشمنان برای خانواده های ایرانی انجام داده اند علی الخصوص خانواده های مسلمان این است که بتوانند فرهنگ دین ستیزی و دین گریزی را در نهاد خانواده ها ترویج بدهند.

مشاور فرماندار در امور بانوان ادامه داد: با ترسیم مثلث عشق در رسانه های غربی و ماهواره ها و همچنین در مجموعه آموزه های فرهنگ غرب وارد دروازه های ایران می کند و بتواند این فرهنگ مثلث را بین خانواده رواج دهد.

وی گفت: متأسفانه طلاق در خانواده های جوان ایران بین ۳ ماه تا ۵ سال وجود دارد و این نشان می دهد که هنوز خانواده به قوام خودش نرسیده است.

محمدی اظهار داشت: علیرغم اینکه تصور می کنیم مشکلات و دغدغه های اقتصادی عوامل اصل طلاق می باشد در حالیکه توسط مراکز علمی پژوهشی در بین عوامل فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی، قضایی و حقوقی ما می بینم که با توجه به ارزشهای دینی قرآنی و کاهش سطح بینش انسانها نسبت به تمسک به مسائل دینی در برخی خانواده ها و عدم پایبندی به موازین اخلاقی، کشمکش، اصطکاک، عدم سلوک و درک متقابل زوجین از همدیگر و عدم توجه به حقوق طرف مقابل از عوامل افزایش طلاق عنوان کرد.

این مسئول ادامه داد: نقش خانواده را به عنوان یک نگاه نظارتی و هرمی و حمایتی از فرزندانشان باعث کمتر شدن آمار طلاق می شود یعنی نشان می دهد اگر خانواده به عنوان یک ستون حمایتی نه نگاه تداخلی و دخالت گرانه یک نگاه حمایت گرانه برای استفاده از تجربه و دانش و بینش آنها کمک بگیرند و خانواده باید به عنوان ستون خیمه پناه رفع مشکلات آنها باشند هم به لحاظ حقوقی و هم به لحاظ اخلاقی.

وی افزود: انشاالله اگر قوانین جدید که وضع شده نقش مشاور در کنار خانواده در بررسی دادرسی های خانواده مطرح شود شاید زوجین کمتر به طلاق فکر کنند و اولین گام آخرین گام آنها باشد و به جای رفتن به محاکم خانواده، خود را بشناسند.

این مسئول در پایان همچنین به نقش مراکز مشاوره اشاره کرد و گفت: در واقع تأسیس این مراکز می تواند نخستین و مهمترین گام برای پیشگیری، تشخیص و کاهش آسیبهای روانی و اجتماعی زوجین باشد.

 در ادامه این جلسه دکتر ویسی رئیس شبکه بهداشت و جهانی رئیس اداره آموزش و پرورش و صحرایی رئیس اداره بهزیستی شهرستان دلفان پیرامون مسائل مطرح شده ضمن آسیب شناسی موضوع و طرح دیدگاههای مؤثر و مفید راهکارهای خود را ارائه نمودند.

 در این جلسه پس از بررسی مشکلات و نظرات حاضر تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

ایجاد مراکز مشاوره قبل از ازدواج با همکاری مرکز بهداشت، تقویت و ایجاد مراکز مشاوره قبل از طلاق در کنار دادگستری ها با همکاری بهزیستی و دادگستری، انجام مشاوره در این مراکز قبل از تشکیل پرونده طلاق، فرهنگ سازی جهت آشنایی مردم با واحد مشاوره، برگزاری طبقات پرسش و پاسخ با حضور کارشناسان مجرب در سطح دانشگاه ها، ارتقاء بینش و دانشی منابع حوزه زنان برای ساماندهی به مسائل زنان و نیاز به کارشناسان حرفه ای برای این منظور، انجام بانک اطلاعاتی در حوزه زنان شهرستان که بتواند ظرفیتهای مغفول مانده را شناسایی و آنها را رصد کند معیارهای مشخص، تهیه بروشورهای آموزشی جذاب و ارائه آن بین خانواده با دریافت پاسخنامه و دادن جوایز، آشنایی و آموزش زوجین به حقوق زنان با قوانین ویژه ازدواج ما به عنوان شرایط ضمن نکاح جهت آمار طلاق، برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه زوجین مهارت زندگی با همکاری امور بانوان و بهزیستی.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*