۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی » عناوین اصلی
  • شناسه : 1031
  • ۲۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۱
  • 246 بازدید
  • ارسال توسط :

فرماندار قرچک برای شکوفایی قرچک از صاحبنظران تمامی حوزه ها استفاده خواهیم کرد

قرچک – رامین نیوز: فرماندار شهرستان قرچک اظهار داشت: قرچک نیازمند زیرساختهای زیادی است، به همین منظور برای غلبه بر مشکلات و شکوفایی منطقه، از صاحبان فکر و اندیشه در تمامی حوزه ها استفاده خواهیم کرد.  به گزارش خبرنگار رامین نیوز- علی صادقی در نشست با خبرنگاران پیرامون مسائل اقتصادی روز و همچنین برنامه های […]

قرچک – رامین نیوز: فرماندار شهرستان قرچک اظهار داشت: قرچک نیازمند زیرساختهای زیادی است، به همین منظور برای غلبه بر مشکلات و شکوفایی منطقه، از صاحبان فکر و اندیشه در تمامی حوزه ها استفاده خواهیم کرد.

 به گزارش خبرنگار رامین نیوز- علی صادقی در نشست با خبرنگاران پیرامون مسائل اقتصادی روز و همچنین برنامه های شهرستان طی ماههای آتی سخن گفت و افزود: به منظور انجام امور مختلف در سطح شهرستان با افراد صاحبنظر مشورت می شود و از ابتدا نیز نظرم بر این بوده که از تمام صاحبان فکر و اندیشه برای پیشبرد و شکوفایی شهرستان استفاده کنم.

وی در پاسخ به این سئوال که چه برنامه ای برای وحدت و هماهنگی با مسئولان شهرستان دارید، یادآور شد: به ابتکار حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه قرچک هر سه هفته یکبار نشست مشترکی برای بررسی مشکلات منطقه با حضور نماینده مردم شهرستانهای ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی برگزار می شود و همانطور که می دانید بخشی از مسائل و مشکلات شهرستان از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان برای اختصاص اعتبارات پیگیری می شود و بخشی هم توسط استان پیگیری خواهد شد که در بخش استانی بناست بنده و نماینده مردم در مجلس پیگیر مسائل باشیم.

نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک ادامه داد: به طور مثال پروژه ای همچون مترو که به اعتبارات ملی نیاز دارد باید از طریق مسئولان عالی رتبه پیگیری شود که در این زمینه نماینده مردم می تواند کمک مؤثری به شهرستان کنند.

استقرار کامل ادارات تا شهریورماهوی در خصوص استقرار ادارات شهرستان نیز عنوان کرد: حدود ۶۵ درصد ادارات در شهرستان قرچک مستقر شده اند و جناب آقای استاندار نیز بخشنامه کرده اند که ادارات شهرستان های تازه تأسیس هر چه سریع تر در مناطق مستقر شوند، در همین راستا امید است تا شهریورماه سال جاری تمام ادارات به طور کامل استقرار یابند.این مسئول به ابلاغ سیاست های اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری نیز اشاره ای داشت و افزود: متأسفانه اقتصاد کشور ما از یک بیماری رنج می برد چرا که درون زا نیست و با هر فشار اقتصادی و تحریم دچار مشکل می شود، آنچه مقام معظم رهبری در حوزه اقتصادی بر آن تأکید دارند این است که باید از وابستگی به نفت جدا شویم و نفت را به عنوان یک سرمایه بین النسلی بدانیم.

صادقی گفت: به نظر بنده با اجرای سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی و با توجه به تیم اقتصادی خوبی که در دولت شکل گرفته، کشور در سالهای آینده در برابر هر فشار اقتصادی ضربه نخواهد دید.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*