همه برای ذخیره اطلاعات خود به فلش ها، هارد ها، حافظه گوشی و سیستم خود روی می آوریم و اغلب این کابوس را داشته ایم که اگر روزی این اطلاعات از بین برود، چه باید کرد؟ چطور می توان اطلاعات را بازیابی کرد و یا چطور می توان در وحله اول از وقوع این اتفاق […]
همه برای ذخیره اطلاعات خود به فلش ها، هارد ها، حافظه گوشی و سیستم خود روی می آوریم و اغلب این کابوس را داشته ایم که اگر روزی این اطلاعات از بین برود، چه باید کرد؟ چطور می توان اطلاعات را بازیابی کرد و یا چطور می توان در وحله اول از وقوع این اتفاق جلوگیری کرد؟
درست است، شاید بتوان این اطلاعات را بازیابی کرد، اما هم زمانبر و هم هزینه بردار است.
چند سالی می شود که یک راهکار مناسب برای جلوگیری از از بین رفتن اطلاعات و پایان دادن به کابوس هایمان معرفی شده است.
پاسخ استفاده از فضاهای ذخیره سازی ابریست. یک انباری دیجیتال برای ورود به آن تنها نیاز به اینترنت دارید. به طور کاملا کوتاه شده، دراین روش ذخیره سازی اطلاعات را آپلود می کنید و می توانید مطمئن باشید که این اطلاعات تا ابد برایتان باقی خواهند ماند.
در طی سالهایی که گذشت بسیار تلاش شد تا سرعت بارگیری و پردازش اطلاعات بالا برود تا راحت تر بتوان به این اطلاعات دسترسی پیدا کرد و ارائه خدمات کاربردی تری را داشت.
کسب و کارها و مصرف کنندگان رفته رفته وابستگی بیشتری به فضای ذخیره سازی ابری به جای سختافزار ذخیره سازی محلی پیدا میکنند. در این حالت فایلهای شما در زیرساختهای (دیتا سنتر، سرور و …) شخص دیگری ذخیره میشود.
اطلاعات گوگل نشان میدهد که در دهه گذشته، علاقه مردم نسبت به «فضای ذخیره سازی ابری» ۴۰ برابر بیشتر شده است. با توجه به تعداد زیادی از ارائهدهندگان فضای ذخیره سازی ابری رایگان، کاربر باید دقت کند تا از سرویسی استفاده کند که خدمات مناسب در کنار امنیت کافی را ارائه دهد. در این مقاله قصد داریم به معرفی حافظه ابری و سرویسهای ارائه دهنده فضای ذخیره سازی ابری رایگان بپردازیم. با ما همراه باشید.
فضای ابری چیست؟
فضای ابری یک مدل خدماتی است که دادهها به سیستمهایی دوردست منتقل شده و آنجا ذخیره میشوند. این دادهها در آنجا نگهداری، مدیریت و بکاپگیری میشوند و از طریق یک شبکه (معمولا اینترنت) در دسترس کاربران قرار میگیرد. کاربران معمولا مبلغی را به صورت ماهانه برای فضای ابری خود پرداخت میکنند. با اینکه هزینه به ازای هر گیگابایت این سرویس کاهش یافته است؛ اما ارائهدهندگان این خدمات، هزینههای عملیاتی را اضافه کردهاند که میتواند هزینه استفاده از این تکنولوژی را بسیار افزایش دهد.
امنیت حافظه ابری یکی از مسائلی است که همواره باعث نگرانی کاربران میشود. ارائه دهندگان خدمات فضای ابری سعی کردهاند این نگرانیها را با افزایش قابلیتهای امنیتی خود از طریق رمزنگاری دادهها، اعتبارسنجی چندعاملی و بهبود امنیت فیزیکی در سرویسهایشان، کاهش دهند.
حافظه ابری چه کاربردی دارد؟
معمولترین کاربردهای فضای ابری شامل بکاپ گرفتن، ریکاوری و آرشیو کردن اطلاعاتی است که کمتر از آنها استفاده میشود. تعداد زیادی از مشتریان، از خدمات حافظه ابری برای عملیات توسعه رویکردی برای کاهش هزینهها استفاده میکنند. آنها میتوانند در طی مراحل توسعه و تست پروژه خود، منابع محاسباتی و ذخیرهسازی را افزایش داده و وقتی پروژه به اتمام رسید، آنها را کاهش دهند
سازمانها هم رفته رفته و با بهبود عملکرد و افزایش امنیت حافظه ابری، بیشتر به سمت آن کشیده میشوند. کمپانیهایی که نواسانات فصلی قابل ملاحظهای در حجم دادههای خود دارند، میتوانند از فضای ابری استفاده کرده و این نوسانات را به راحتی جبران کنند.
برای شرکتهای کوچک تا متوسط، برخی خدمات ابری ویژه مانند همگامسازی و به اشتراکگذاری فایلها میتواند قابل استفاده باشد. قابلیت همگامسازی این سرویسها اطمینان میدهد که نسخههای فایلهایی که به صورت محلی در یک سرور یا کامپیوتر ذخیره شده است، با نسخه ابری آنها سازگاری دارند.
همان طور که با سرعت بسیار بالایی به سمت آینده در حرکتیم، نمی توان حجم بالای اطلاعات را نادیده گرفت. می توانید بی نهایت اطلاعات را بر روی هارد ذخیره کنید. این به انتخاب شماست. باید تا انجا که می شود با آینده کنار آمد و تاثییرات آن را پذیرفت. آینده تکنولوژی سرعت است و سبکی که می توانید با کوله ای از اطلاعات سنگین خود این راه را طی کنید یا این که دست یاری فضاهای ذخیره سازی را بپذیرید.
نویسنده : محمد مظهری مهندس it
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ