۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی » اخبار ویژه » عناوین اصلی » فيروزكوه
  • شناسه : 4953
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۴
  • 164 بازدید
  • ارسال توسط :

لزوم حرکت روستاها به سمت اجرای طرح آبیاری یکپارچه

فیروزکوه – ابتکارآنلاین: فرماندار فیروزکوه گفت: اجرای طرح آبیاری یکپارچه درصورت تجمیع اراضی در روستاها امکان پذیر می باشد به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین به نقل از سایت فرمانداری فیروزکوه – ابوالقاسم مهری در جمع اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران بخش ارجمند اظهارکرد: بخش ارجمند باید همواره پویا، غیر راکد و فعال باشد. وی گفت: خواسته […]

فیروزکوه – ابتکارآنلاین: فرماندار فیروزکوه گفت: اجرای طرح آبیاری یکپارچه درصورت تجمیع اراضی در روستاها امکان پذیر می باشد

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین به نقل از سایت فرمانداری فیروزکوه – ابوالقاسم مهری در جمع اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران بخش ارجمند اظهارکرد: بخش ارجمند باید همواره پویا، غیر راکد و فعال باشد.

وی گفت: خواسته ها و نیازها در این بخش زیاد است که به بسیاری از آنها رسیدگی شده، اما باید با همت بیشتر و بهره وری بالاتر در امور به سایر مطالبات مردمی پاسخ گفت.

مهری خاطرنشان کرد: درخواست ماشین آلات برای بیشتر روستاهای بخش که صاحب دهیاری هستند به استاندای ارسال شده و ماشین حمل زباله برای دو نقطه در سطح بخش، نیسان حمل زباله و باکس ها و سطل های فلزی متناسب با استعداد، ظرفیت و جمعیت روستاها پیش بینی شده است.

وی همچنین از درخواست لودر کوچک و بابرکت برای خدمات رسانی به خانواده های این بخش خبر داد و تصریح کرد: در مقوله اعتبارات نیز در صدد هستیم از محل جرایم راهنمایی و رانندگی و ارزش افزوده و مالیات ها برای دهیاری ها منابعی جذب کنیم.

فرماندار شهرستان فیروزکوه خطاب به شوراهای اسلامی و دهیاران خواست تا از هر گونه حرکت خزنده و بدون اطلاع بخشداری اجتناب کرده و مسائل مختلف بخصوص تامین منابع مالی از مراجع مختلف را با هماهنگی انجام دهند.

وی ادامه داد: در آینده ای نزدیک روستاهای طهنه و بهان نیز صاحب دهیاری می شوند و این درخواست از سوی اهالی دریابک و سلمان نیز ارائه شده است که در صورت شکل گیری این ظرفیت ها، تشکل های جامعه محلی آنها قوت می گیرد.

مهری با اشاره به لزوم حرکت روستاها به سمت اجرای طرح آبیاری یکپارچه، تصریح کرد: در صورت به حد نصاب نرسیدن وسعت اراضی، صاحبان زمین ها و باغات مجاور می توانند با تجمیع اراضی (بدون هیچ گونه دخل و تصرف در حد و مرز اراضی و مالکیت آنها) آن را به مرحله اجرا در آورند؛ اما اگر روستایی موفق شود با مشارکت اهالی خود این طرح را در ۱۰۰ درصد اراضی زراعی و باغات به اجرا در آورد و آبیاری یکپارچه انجام دهد، جهاد کشاورزی آن را بدون اخذ حتی یک ریال هزینه اجرایی می کند.

وی بیان کرد: انجام این مهم که اقتصادی کردن فعالیت های کشاورزی و استفاده بهینه از نهاده با ارزش آب را به دنبال دارد، فرصتی برای تمامی روستاهای شهرستان است که شاید دیگر تکرار نشود.

بخش ارجمند با حدود ۱۰ هزار نفر جمعیت از یک شهر، دو دهستان ‘دو بلوک’ و ‘قزقانچای’ و بیش از ۲۰ پارچه روستا تشکیل شده است.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*