پیشوا- آبرومند: حجت الاسلام و المسلمین روح الله باقری افزود: ما هم باید مانند ۴۰ سال گذشته راه عزت را انتخاب کنیم و راه عزت در مبارزه ، مقاومت و ایستادگی است. به گزارش خبرنگار ما – خطیب جمعه پیشوا گفت: ما هشت سال با دست خالی جنگیده ایم و ثمره آن پیروزی و ایستادگی […]
پیشوا- آبرومند: حجت الاسلام و المسلمین روح الله باقری افزود: ما هم باید مانند ۴۰ سال گذشته راه عزت را انتخاب کنیم و راه عزت در مبارزه ، مقاومت و ایستادگی است.
به گزارش خبرنگار ما – خطیب جمعه پیشوا گفت: ما هشت سال با دست خالی جنگیده ایم و ثمره آن پیروزی و ایستادگی روی پای خود است.
وی افزود: اگر آن موقع با دست خالی جنگ میکردیم و پیروز شدیم ولی الان قوی تر شده ایم و موشک داریم ولی اگر آن زمان موشک داشتیم هشت سال جنگ طول میکشید.
امام جمعه شهرستان پیشوا گفت: امروز نه تنها موشک بلکه هزاران و شهرکهای موشکی فراوانی داریم که کسی جرأت نگاه چپ به ایران ندارد.
حجت الاسلام باقری افزود: خرداد ماه بزرگی است مانند روز سوم خرداد آزادی خرمشهر که باید به ایثارگران مردم خرمشهر و شهدا افتخار کرد و همچنین یاد آن را زنده نگه داشت.
وی گفت: روز ۴ خرداد هم روزی است که بیش از ۱۷۰ موشک توسط رژیم بعث عراق به شهر مظلوم و مردم مظلوم دزفول شلیک شد ولی باز هم با مقاومت و ایثارگری مردم به پیروزی رسیدیم.
امام جمعه پیشوا گفت: هفتم خرداد روز مجلس است که باید بگویم این مجلس دهم کارنامه درخشانی از خود به جای نگذاشته است تا الان، مانند اینکه نماینده ای که در استیضاح وزیری را امضا کرده بود ولی به خاطر گرفتن ۸ بخاری امضای خود را پس گرفت.
وی افزود: این مایه ننگ است که نمایندگان ما به خاطر مسائلی از حق خود و مردم کوتاه بیایند.
خطیب جمعه پیشوا گفت: در موضوعات دیگری مانند برجام، استیضاح برخی وزرا، سوال از رئیس جمهور، حضور در افطاری سفارت انگلیس بیکاری و عدم نظارت در برخی مواقع مانند نظارت بر قیمت ها این مجلس در تراز انقلاب عمل نکرده است.
حجت الاسلام باقری افزود: مسئله مهمتر این ماه ۱۵ خرداد است که نقطه اغاز قیام خونین ۱۵ خرداد است و این قیام هم از شهر مقدس پیشوا و از کنار حرم شریف حضرت جعفر بن موسی علیه السلام آغاز شده است.
امام جمعه پیشوا گفت: در جمعه آخر ماه مبارک رمضان هم روز قدس را داریم که ان شاء الله با حضور پرشور و شکوه مردم از گذشته بهتر برگزار می شود.
وی افزود: بهترین زمان ارتباط با خدا شب های قدر است که خدا را شکر مساجد حسینیه ها مخصوصاً حرم مطهر حضرت جعفر بن موسی علیه السلام آمادگی لازم را برای برپایی شبهای قدر را دارند.
امام جمعه پیشوا گفت: جا دارد از نیروهای انتظامی و پیگیری های دستگاه قضایی شهرستان برای دستگیری حادثه قتل روستای قلعه سین تشکر کنیم البته که این قتل و حادثه مایه تاسف است ولی اهتمام دستگاههای امنیتی به دستگیری قاتل و همدستانش در خور توجه است به من همین جا از نیروهای انتظامی تشکر می کنم.
حجت الاسلام روح الله باقری افزود: البته امنیت باید به حدی باشد که دیگر شاهد این حوادث نباشیم مخصوصاً که این فرد از روستای قلعه سین انسان شایسته و نیکوکاری بود.
امام جمعه پیشوا گفت: موضوع دیگری در خصوص نیروی انتظامی درخواست ما برخورد با روزه خوارانی است که به صورت علنی روزه خواری می کنند از مردم هم میخواهیم که مواردی مانند رستوران هایی که قوانین را رعایت نمی کنند گزارش کنند و یا در حد توان خود امر به معروف لسانی انجام دهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ