پاکدشت – ابتکار ورامین: فرماندار پاکدشت با اشاره به جایگاه فرهنگیان گفت: معلمان درصدر مسئولیت های جامعه قرار دارند و دولت یازدهم نسبت به جایگاه معلمان و وضعیت آنان بی تفاوت نیستند و با حساسیت بالایی پیگیر مطالبات به حق فرهنگیان هستند. به گزارش خبرنگار ما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پاکدشتی ها- علیرضا […]
پاکدشت – ابتکار ورامین: فرماندار پاکدشت با اشاره به جایگاه فرهنگیان گفت: معلمان درصدر مسئولیت های جامعه قرار دارند و دولت یازدهم نسبت به جایگاه معلمان و وضعیت آنان بی تفاوت نیستند و با حساسیت بالایی پیگیر مطالبات به حق فرهنگیان هستند.
به گزارش خبرنگار ما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پاکدشتی ها- علیرضا قاسمی فرزاد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره علامه و استاد بزرگ، فیلسوف شهید مرتضی مطهری اظهار داشت: به جهت جایگاه رفیع این شهید والامقام، این روز به نام بزرگداشت مقام شامخ معلم نامگذاری شده است.
وی با تبریک این روز به جامعه فرهنگیان افزود: معلمان همچون خورشیدی تابناک بر تارک جوامع بشری می درخشند و پیامبر گونه رسالت خطیر هدایت و روشنگری و نجات انسانها از دام ظلمت، جهالت، شقاوت و ضلالت را بر عهده دارند.
قاسمی فرزاد ابراز داشت: خدمت در دستگاه تعلیم و تربیت عبادت است و معلمان با تربیت و پرورش انسان های صالح و خلاق، نقش بسیار موثری در توسعه و پیشرفت کشور دارند و رفع مشکلات معیشتی معلمان مورد توجه مسوولان و دولتمردان قرار دارد.
فرماندار پاکدشت عنوان کرد: قطعاً نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی نسبت به معلمان نگاه ویژه ای دارد و همواره معلمان را در صدر مشاغل و مسئولیت های جامعه قرار داده و برای آنان احترام خاصی قائل است.
نماینده عالی دولت در پاکدشت با اشاره به مشکلات فرهنگیان گفت: معلمان با قناعت روزگار می گذرانند و در مسیر رشد و تعالی جامعه و شکوفایی استعدادهای درخشان قدم برداشته اند که شایسته تقدیر و تکریم است.
این مقام مسئول تصریح کرد: امروز نیز با تلاش های معلمان دلسوز و آینده ساز، دانشمندان بزرگی در این کشور پهناور تربیت شده اند و ایران اسلامی در علوم پزشکی، فناوری، هسته ای، صنعتی و… پیشرفت های چشمگیری داشته است چنانکه قابلیت رقابت با سایر کشورها را دارد.
وی ضمن تاکید بر نقش محوری و اساسی معلمان به عنوان مجریان آموزش عمومی اذعان کرد: باید از مقام معلم و نقش ارزنده آنان در نظام تعلیم و تربیت، تجلیل شایسته به عمل آید.
رییس شورای آموزش و پرورش پاکدشت بیان داشت: در شهرستان پاکدشت نیز با هماهنگی های بعمل آمده با مدیریت آموزش و پرورش، شهرداران، شوراهای اسلامی، ادارات و نهادها، ویژه برنامه هایی برای تکریم و نکوداشت مقام معلم پیش بینی شده است که امیدواریم ذره ای از دین خود را نسبت به این قشر تلاشگر ادا کنیم.
وی با اشاره به تجمعات اخیر معلمان گفت: قطعاً وزیر محترم آموزش و پرورش و دولت یازدهم نسبت به جایگاه معلمان و وضعیت آنان بی تفاوت نیستند و با حساسیت بالایی پیگیر مطالبات به حق فرهنگیان هستند که قسمتی از این مطالبات پرداخت شده است و بخش دیگر آن تا ۱۹ اردیبهشت پرداخت خواهد شد.
قاسمی فرزاد ادامه داد: با پیگیری های دولت محترم و مناعت طبع معلمان، ان شاءالله دیگر شاهد تجمعات فرهنگیان که زمینه ساز خدشه به انسجام و وحدت ملی است، نخواهیم بود؛ چون امروز و در بحبوحه مذاکرات هسته ای، بیش از پیش به همدلی و همزبانی گسترده میان دولت و ملت در مقابله با کشورهای غربی نیاز است.
وی در پایان با اشاره به طرح رتبه بندی معلمان خاطرنشان کرد: براساس این طرح، معلمان با چندین سال سابقه در مقایسه با معلمان با سابقه کم تر، بایستی از مزایا و امکانات بیشتری برخوردار باشند و مطمئناً طرح رتبه بندی، موثر و مفید فایده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ