قرچک – ابتکار ورامین: خانم آقائی استاد حوزه وعلمیه گفت: ماهواره باعث تزریق فرهنگ غربی در میان خانواده ها می شود لذا برای جلوگیری از این آسیب و بازگرداندن خانواده ها به سمت فرهنگ خودی مهم ترین الویت در جامعه ارائه سبک زندگی ایرانی اسلامی است. به گزارش خبرنگار ما به نقل از قرچک آنلاین […]
قرچک – ابتکار ورامین: خانم آقائی استاد حوزه وعلمیه گفت: ماهواره باعث تزریق فرهنگ غربی در میان خانواده ها می شود لذا برای جلوگیری از این آسیب و بازگرداندن خانواده ها به سمت فرهنگ خودی مهم ترین الویت در جامعه ارائه سبک زندگی ایرانی اسلامی است.
به گزارش خبرنگار ما به نقل از قرچک آنلاین – جشن بزرگ میلاد کوثر که با حضور بانوان از حوزه های مختلف، بسیجیان و دانش آموزان در مسجد جامع شهرستان قرچک برگزار شد .
خانم آقائی استاد حوزه وعلمیه که سخنران این مراسم بود اظهار داشت: ماهواره باعث تزریق فرهنگ غربی در میان خانواده ها می شود لذا برای جلوگیری از این آسیب و بازگرداندن خانواده ها به سمت فرهنگ خودی مهم ترین الویت در جامعه ارائه سبک زندگی ایرانی اسلامی است.
وی گفت: ماهواره، یکی از رسانه های ارتباط جمعی به شمار می آید که برنامه های تخریبی و نابهنجار زیادی داردو برای مصونیت جامعه انسانی، بویژه نهاد خانواده باید چاره اندیشی شود.
وی بیان کرد: اثرات تخریبی و آسیب هایی که ماهواره بر خانواده ها دارد قابل چشم پوشی نیست اما با وجود هشدارهای زیادی که داده می شود متأسفانه شاهد روند رو به رشد این وسیله در سطح خانواده ها هستیم اگر والدین بر این مسئله آگاه باشند که با خرید تجهیزات و بنا کردن ماهواره در خانواده آینده فرزندان خود را می سوزانند و ابزار به هرزه افتادن فرزندانشان را خود بنا کرده اند آیا بازهم حاضرند ماهواره را وارد حریم زندگی کنند؟
آقائی افزود: ماهواره،واقعیتها را آنطور که باید و شاید به تصویر نمی کشاندهمانگونه که اعتیاد به مواد مخدر، ویرانگر بنیادهای اخلاقی و خانوادگی واجتماعی است، استفاده و اعتیاد به برنامههای مخرب ماهوارهای نیز ارزشهای اخلاقی و خانوادگی و اجتماعی را به شدت تهدید میکند.
وی اذهان کرد: وجود ماهواره در خانواده وگذراندن وقت بیشتر برای تماشای ماهواره از سوی فرزندان، نشان دهنده علاقه کمتر به مطالعه است و به احتمال زیاد، فرد را تنبل و از نظر روانی، منفعل بار می آورد،فعالیت ذهنی را کند و روح انسان را مسخ می کند. ماهواره، مبلغ پرخاشگری وستیزهجویی است و گاه انسان را به ترس از خشونت واقعی مبتلا می سازد.
وی با اشاره به اینکه یکی از مخرب ترین آثار ماهواره که در جامعه به وفور قابل مشاهده است و چاره اندیشی برای پیشگیری از آن را به چالش کشانده است گفت: بلوغ بلوغ زودرس، از دیگر پیآمدهای تماشای صحنه های مستهجن برنامه های ماهواره ای به شمار میرود.
استا حوزه علمیه گفت: به طورطبیعی، اگر نوجوان یا جوانی که چنین صحنههایی را میبیند، شرایط ازدواج وتشکیل زندگی زناشویی را نداشته باشد، خواهد کوشید عطش کاذب خود را از راههای دیگر فرو نشاند. اینجاست که مشکلات اخلاقی دیگری مانند روابط نادرست و… پدید میآید.
وی بیان کرد: می توانیم درپرتو ارائه مبانی هنجاری خود در رسانه های خاص به مقابله با شبیخون فرهنگی بیگانه بپردازیم. به عنوان مثال میتوانیم با ایجاد شبکه هایی مخصوص نمایش لباس و مد و ارائه الگوهای ایرانی اسلامی و با نظارت اهل فن، بخش عمده ای از تاثیر منفی برخی از شبکه های ماهواره ای را تعدیل کنیم.
وی با اشاره به اینکه وقتی جوانان بدانند برنامه های مورد علاقه خود را با کیفیت عالی ومتنوع می توانند در شبکه های تلویزیون ملی تماشا کنند گفت: یقینا عده بینندگان شبکه های ماهواره ای غیرخودی به حداقل ممکن خواهد رسید و جوانان ایرانی به جای آنکه مصرف کننده قهار برنامه های ماهواره ای بیگانه باشند،به شهروندان فرهیخته و با سواد رسانه ای بالا در چارچوب مرزهای ملی کشورمان تبدیل می شوند.
وی افزود: اکثر فیلمها و سریالهای پخش شده در شبکههای ماهوارهای اثرات نامناسبی را بر فرهنگ و ارزشهای خانوادههای ایرانی میگذراند. فیلمهای خانوادگی که از شبکههای فارسی زبان ماهوارهای پخش میشوند، به طور ویژه قصد براندازی نظام جمهوری اسلامی و آسیب رساندن به خانواده ایرانی را دارند و با بودجههای کلان از سوی تهیه کنندگان غربی حمایت میشوند
آقائی ادامه داد: بسیاری از طلاقها و قتلهای ناموسی که ناشی از خیانت زوجین به یکدیگر است،از اثرات نامناسب سریالهای ماهواره محسوب میشود هماکنون غرب به دلیل فساد بسیار زیاد دچار بحران زن و خانواده شده است،باید مراقب باشیم که ایران هم دچار چنین وضعیتی نشود.آرایشهای زنده، پوششهای نامناسب، وضعیت بد حجاب، بیتوجهی به معیارها و ارزشهای اسلامی، خیانت زوجین به یکدیگر، رشد طلاق، قتلهای خانوادگی، لودگی و بیبند و باری جوانان تنها بخشی از اثرات مخرب برنامههای نامناسب ماهواره درایران است.
گفتنی است، در حاشیه این مراسم ایستگاه های مختلف از جمله سلامت، مشاوره، مهدبرای کودکان و ایستگاه بلوتوث بر پا شده بود.
وی در پایان گفت: مسئولان باید برای تقویت اعتماد عمومی مخاطبان به رسانههای داخلی تلاش کنند و برای بالا رفتن توانایی رسانههای داخلی جهت جذب مخاطب در صحنه رقابت رسانهای اقدام جدی به عمل آوردند و راهکار مناسبی برای تقویت رسانه ملی در مقابل هجوم شبکههای ماهوارهای ارائه دهند.
در ادامه این جشن با شکوه بیانیه ی صادر گردید و برندگان مسابقه ونیز از ماداران شهدا و زنان کارآفرین و جهدگر با اهدا لوح و جوایزی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ