دماوند- رامین نیوز- اشاره: پیرو دیدارهای خبرنگاران شهرستانهای جنوب و شرق استان تهران با مسئولان استانی و کشوری در روز چهارشنبه نهم اسفندماه سال جاری هیئت تحریریه روزنامه ابتکار استانی شرق تهران با حضور در مجلس شورای اسلامی و شرکت در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و دیدار با نمایندگان شهرستانهای دماوند و فیروزکوه و […]
دماوند- رامین نیوز- اشاره: پیرو دیدارهای خبرنگاران شهرستانهای جنوب و شرق استان تهران با مسئولان استانی و کشوری در روز چهارشنبه نهم اسفندماه سال جاری هیئت تحریریه روزنامه ابتکار استانی شرق تهران با حضور در مجلس شورای اسلامی و شرکت در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و دیدار با نمایندگان شهرستانهای دماوند و فیروزکوه و شهرستان پاکدشت مصاحبه ای با حمیدرضا مشهدی عباسی ترتیب دادیم که به اطلاع خوانندگان روزنامه ابتکار بشرح زیر از نظرتان می گذرد:
رأی ممتنع یک نوع مخالفت خفیف است
سئوال: آقای مشهدی عباسی بفرمائید اینکه یک نماینده در مجلس رأی ممتنع به یک لایحه یا مصوبه … می دهد، یعنی چه؟
جواب: به نظر بنده رأی ممتنع همان مخالفت است و یک نوع مخالفت خفیف است من از نمایندگان قدیم هم پرسیدم همین نظر را دارند و می توان گفت یک مصوبه ای که تأیید و مخالف با آن برایش فرقی نمی کند و اثر آن را بی تأثیر می دانند، ممتنع رأی می دهند.
اقتصاد مقاومتی یعنی همان اصلاح الگوی مصرف
سئوال: با توجه به ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری و پرداختن به آن در رسانه ها سئوال این است چه فرقی بین اقتصاد مقاومتی در نظام ما و اقتصاد ریاضتی در غرب یا اروپا است؟
جواب: من برداشتم این است که شاید از نظر ظاهری وجه مشترکی بین این دو باشد ولی اقتصاد ریاضتی کلمه خوبی نیست و خیلی قشنگ نیست، ریاضت به نظر من از فشار می آید ولی تفاوت این دو می تواند این باشد که در اقتصاد مقاومتی یعنی توجه به تولیدات ملی، استفاده از محصولات داخلی، رسیدن به خودکفایی و همان اصلاح الگوی مصرف، بطور مثال می گویند که کشور ما به اندازه چین گاز مصرف می کند خوب این نشان می دهد که مصرف ما نسبت به جمعیت چین خیلی است پس باید به نظر من یک ساماندهی داشته باشیم و کمی مقاومت کنیم و مصرف را درست انجام دهیم و وضعیت اقتصاد را سامان دهیم، چون اگر بطور مثال این گاز اقیانوس هم باشد تمام می شود پس باید بهینه سازی کنیم و همه منابع را نباید مصرف کنیم. در نتیجه ما ریاضت نداریم، ساماندهی داریم تفاوت این دو همین است.
من از دولت عدالت محوری را می خواهم
سئوال: با توجه به اینکه شما در میان دوره ی به مجلس نهم راه پیدا کرده اید و با دولت یازدهم انتخاب شده اید برای رفع مشکلات مردم و حوزه انتخابیه چه انتظاری از دولت یازدهم دارید؟
جواب: من از دولت عدالت محوری را می خواهم، می گویم اگر منطقه ای حتی نماینده نداشت و کسی نبود موضوع بودجه را پیگیری کند دولت خودش باید رصد کند و بودجه مردم آن منطقه را بدهد. در سفرهای استانی دولتهای نهم و دهم که در شهرستانهای دماوند و فیروزکوه یک سفر نصف و نیمه داشتیم که مصوبات آن انجام نشده است و بی عدالتی شد چون این مصوبات در سفر که نشد قبلاً بررسی شد و بودجه آن برآورد شده و در سفر استانی تصویب شده است.
مشهدی عباسی ادامه داد: در هشت سال دولت گذشته، این کلنگ هایی که زده شد و این وعدهای که داده شد هیچ کدام تحقق نیافته است و ما حرفمان برای توسعه حوزه انتخابیه دو سوم مالیات که پرداخت کردیم بدهند تا ما برای شهرستانهای دماوند و فیروزکوه هزینه کنیم.
وی گفت ما در ۴۰ کیلومتری پایتخت زندگی می کنیم هنوز مدارس ما از بخاری نفتی استفاده می کنند، دولت باید به شهرستانها حتی دور افتاده هم توجه ویژه داشته باشد به خصوص شهرستانهای استان تهران.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: با چهار میلیون نفر جمعیت یک کانال تلویزیونی نداریم که همه استانها دارند! تعداد جمعیت بیشتر استانها با جمعیت یک سوم یا یک چهارم را دارند؟ ما از دولت آقای روحانی یک تغییر روش می خواهیم ما کمربند تهران هستیم و این کمربند امنیت و مسائل اجتماعی باید داشته باشد و در گذشته نبوده، این انتظار را از دولت روحانی داریم.
مطبوعات جز عوامل توسعه هستند
سئوال: نظرتان را در مورد مطبوعات و رسانه ها بفرمائید؟
جواب: کشوری که می خواهد توسعه پیدا کند باید به رسانه ها توجه کند! رسانه ها و مطبوعات رسالت بزرگی دارند! تکمیل کننده دموکراسی هستند و هم باید نقد کنند و باید نگاه مختلف داشته باشند نه فقط نقد کنند! و نه فقط تعریف کنند! باید وجوه مختلف را ببینند و استدلال های منطقه ای داشته باشند مطبوعات جز عوامل توسعه هستند این نظر بنده است.
چون دموکراسی رأی اکثریت است مصوب می شود
سئوال: چرا مصوبات مجلس به طور قابل توجه ای مورد اشکال شورای محترم نگهبانان قرار می گیرد؟
جواب: قابل توجه نیست ولی به هر حال ممکن است تعدادی هم از مصوبات هم مورد اشکال شورای نگهبان باشد و علت این است که کمیسیونها که ۲۰ یا ۲۵ نفر عضو دارند نتوانند نظر بقیه نمایندگان را تأمین کنند و ممکن است مصوب شود و توجه به موضوع شرعی و قانون اساسی نشود و چون دموکراسی رأی اکثریت است مصوب می شود و خیلی از نماینده ها هم می دانند که توسط شورای نگهبان برگشت داده می شود.
اصلاحات مصمم است مجلس دهم را در اختیار بگیرد
سئوال: آینده مجلس دهم را چگونه می بینید؟
جواب: اگر اسفندماه باشد دو سال دیگر کار داریم تا انتخابات مجلس دهم ولی من حالا نمی دانم چه می شود چون دولت آقای روحانی و سیاستمداران که در انتخاب ریاست جمهوری به ایشان کمک کردند مصمم هستند مجلس را بگیرند. اگر در شهرستانهای بزرگ به اصلاحات و اصولگرایی نگاه کنند در شهرستانها مردم به نمایندگان خودش آشنایند و قوم و قبیله ای است گمان نمی کنم که این اتفاق بیفتد ولی باید ببینیم چه می شود یک سال بعد بهتر می شود به این سئوال جواب داد.
یک استان جدا تشکیل می دهیم یا با همان پایتخت باقی خواهیم ماند
سئوال: شما یکی از سه نماینده بودید که طرح انتقال تهران طرح استان تهران شرقی یا البرز شرقی را به مرکزیت دماوند ارائه دادید! و آقای دکتر نقوی استان تهران جنوبی را به مرکزیت ورامین و همچنین آقای گروسی نماینده شهریار طرح استان تهران غربی را به مرکزیت شهریار ارائه دادند. حال سئوال این است که اگر این تقسیمات طولانی شود شما با استانی که در شرق تهران شامل شهرستانهای قرچک، ورامین، پیشوا، گرمسار، پاکدشت، فیروزکوه، دماوند و پردیس به مرکزیت ورامین یا پاکدشت موافقت می کنید؟
جواب: ما سه نفر هم با وزیر محترم کشور و هم با استانداری صحبت داشتیم و هنوز کارشناسی نشده است ولی برای کاهش ترافیک و یکسری کارهای اداری این کار انجام شود این طرح خوب است بطور مثال چه لزومی دارد ده هزار نفر هر روز از این شهرستانها بروند تهران ولی به لحاظ جغرافیایی از جاجرود تا گدوک روی نقشه هم نگاه کنید به لحاظ وضعیت، منطقه بزرگی است و با جمعیتی که قرار است بیاید در پردیس مستقر شود بالای ۵۰۰ یا ۶۰۰ هزار نفر می شود شاید مقرون به صرفه نیست که ما در مجموعه خرداد یا ورامین ادغام بشویم و بیایم ورامین و با محرومیت که داریم مردم نمی پذیرند و می گویند حاضر نیستیم به شهرستان دیگری وصل بشویم که خودش کوله باری از مشکلات را به دوش دارد و ما از تهران پایتخت جدا بشویم و به شهر دیگر الحاق بشویم و اگر گرمسار قبول کند از یک استان دورتر به یک استان نزدیکتر الحاق می شود ولی برای ما خوب نیست ولی خوب است این اتفاق بیفتد!!
نماینده دماوند و فیروزکوه گفت: ما در حال حاضر دو یا سه مرکز داریم که از تهران جدا است مثل امور مساجد، امور آب، دارائی و موارد دیگر و پیشنهاد دادیم که جدا بشویم و مردم ما یک تجربه تلخ دارند و قبلاً با سمنان بودند و دیگر حاضر نیستند که به شهرستان دیگر الحاق شوند پس یا یک استان جدا یا همان پایتخت باقی خواهیم ماند.
در دوره اول خریداری رأی نبود من نفر اول بودم
سئوال: عده ای از مخالفان شما می گویند موفقیت آقای مشهدی عباسی در انتخابات میان دوره ای به علت نداشتن رقیب جدی بود و چون سه نفر از رقیبان جدی او رد صلاحیت شدند رأی آورده ولی در دو شهرستان حدوداً همان ده هزار رأی را دارد نظر خودتان چیست؟
جواب: اگر در دوره اول خریداری رأی نبود من نفر اول بودم آمار این را می گوید صادقانه سلامت آرا را بگویم، این را من نمی گویم آمار می گوید.
مشهدی عباسی ادامه داد: یعنی از شهرهای ما بین صددرصد یا ۸۰ درصد رأی به من دادند و اگر همه آنها می آمدند رأی خورد می شد و بهتر هم بود، بنده جمع زدم حدود ۴۰ هزار رأی می شد رقیب من یعنی این سه یا چهار نفر که در صحنه نبودند رفتند پشت سر چهارهزار رأی حتی سه هزار رأی. ای کاش آنها بودند حداقل این نفر به من آنقدر نزدیک نمی شد اعلام قبلی این را نشان داد. بنده در قبال خریداری و رأی آوری اتوبوسی و مینی بوس ها ۱۲ هزار رأی سالم و صادق و خالص داشتم و مدارک موجود عکس و فیلم آن است، چرا این را می گویند من رقیب نداشتم، رقیب من چند برابر شد.
بی کفایتی مدیران ارشد دو شهرستان می دانم و به آنها هم گفتم
سئوال: چرا ابتدا فیروزکوه که فرماندار فرعی بود نماینده را فرد دیگر اعلام کرد! ولی فرماندار اصلی یعنی دماوند شما را نماینده اعلام کرد؟
جواب: چون به اندازه انگشتان دست هم از مسئولان ادارات با من نبودند همه دست به دست داده بوده که رقیب را اعلام کنند نماینده شده ولی رأی مردم این نبود و از هیچ کاری دریغ نکردند و یک تبریک نابجا همه چیز را برد زیر سئوال از وزارت کشور معاون وزیر به شهرستان تبریک گفتند و دموکراسی را زیر سئوال بردند! و حتی دو ماه از انتخابات گذشته بود به من تبریک نگفتند!! چطور هشت صبح انتخابات که هنوز خیلی از صندوقها نیامده بود تبریک گفتند، بنده این را بی کفایتی مدیران ارشد دو شهرستان می دانم و به آنها هم گفتم و فرماندار فیروزکوه حتی کم لطفی نموده و مصاحبه کرد.
ما مدیر پروازی نمی خواهیم
سئوال: شما چه انتظاری از مسئولان محلی یا استانی دارید؟
جواب: بنده دنبال انتقام نیستم، مدیرانی بودند که با ما نبودند ولی حالا هم کار می کنند و خوب هم کار می کنند و بعضی تغییر کردند و بعضی ها باید تغییر کنند، انتخابات یعنی تغییرات چون مردم با رأی خود تغییرات را می خواهند.
مردم یعنی رأی می دهند یعنی این مدیران کار نمی کنند ولی چطور می شود مدیران ما شب در شهرستان نباشند ما مدیر پروازی نمی خواهیم تا خرداد فرصت دادیم تا بچه های مدرسه ای تعطیل شوند تا خرداد صبر می کنیم و از خرداد به بعد هیچ مسئولی را قبولی نمی کنیم که در شهرستان ساکن نباشد.
آقای استاندار تهران، استان را رها کرده
سئوال: شما برای انتخابات مدیر شهرستان یا فرماندار با استاندار همکاری و تعامل داشتید یا خیر؟
جواب: بله، آقای استاندار از بنده کلی تعریف کردند و گفتند با ما تعامل خوبی داشت ولی اشتباه کردیم تعامل کردیم به نظر من آقای استاندار تهران، استان را رها کرده، وقتی شاخصه های می گذارید باید به آن عمل کنید وقتی می گوید یکی از شاخصه ها بومی گرایی است و بعد غیر بومی کسی را استاندار یا فرماندار می گذارید یعنی یکی از شاخصه ها را ندارد یعنی ۱۲ میلیون نفر در تهران یک نفر استاندار نداشتن، آقا! از همان اصلاح طلب ها می گذاشتید ولی کسی را می گذاشتید که خودش معاون انتخاب کند منطقه را بشناسد، معاون برنامه ریزی برای دماوند می فرستند از تهران بدون آنکه به بنده بگویند حداقل بنده اطلاع داشته باشم و بگویند معاون فرماندار دارد می آید حداقل در جریان باشم. آقا! شما فرماندار از بیرون می آورید مشکلی نیست چرا اجازه می دهید معاونان شما این قدر ریز بشوند توی موضوع و نیروهای خودشان را از بیرون بگذارند مردم از من این را می خواهند بنده که از دولت حمایت کردم و حالا هم دارم حمایت می کنم چرا این کار را با حوزه انتخابیه من می کنند.
نماینده دماوند گفت: فرماندار و دو معاون آن از بیرون آمدند هیچ کدام از دماوند اطلاعات کامل ندارند.استاندار خبر ندارد توی استان چه می گذرد؟ واقعاً تعجب می کنم چرا که من همه رقم با آنان تعامل کردم.
نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در پایان از سرپرست روزنامه ابتکار جنوب و شرق استان تهران و همراهان به جهت شرکت در مجلس شورای اسلامی خانه ملت تشکر و قدردانی کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ