قرچک- ابتکارآنلاین: با پیگیری اداره ورزش و جوانان شهرستان قرچک ورزش هندبال در رده های مختلف سنی در این شهرستان فعال می شود. در این راستا اولین جلسه هماهنگـی جهت فعـال شدن ورزش هنـدبال در قـرچک و طرح استعدادیابی با حضور بشیر عزیزی رئیس اداره، علی تاجیک، عضو انجمن ساحلی فدراسیون هندبال کشور، محمدتقی بابایی اولین […]
قرچک- ابتکارآنلاین: با پیگیری اداره ورزش و جوانان شهرستان قرچک ورزش هندبال در رده های مختلف سنی در این شهرستان فعال می شود.
در این راستا اولین جلسه هماهنگـی جهت فعـال شدن ورزش هنـدبال در قـرچک و طرح استعدادیابی با حضور بشیر عزیزی رئیس اداره، علی تاجیک، عضو انجمن ساحلی فدراسیون هندبال کشور، محمدتقی بابایی اولین رئیس هیئت هندبال قرچک و دیگر اعضای این هیئت برگزار گردید.
بشیر عزیزی در این جلسه گفت: ورزش هندبال یکی از ورزش های جذاب در میان رشته های مختلف ورزشی در سطح جهان است و علاقه مندان زیادی را هم دارد.
وی اظهار داشت: متاٌسفانه درگذشته به ورزش هندبال درقـرچک اهمیت داده نشـده است و ایـن رشته عملاٌ غیرفعال بـوده و شرایطی برای جذب جوانان و نوجوانان به این رشته فراهم نبوده است.
این مسئول ادامه داد: از زمانی کـه مسئولیت اداره ورزش قـرچک راپذیرفتم سعی کـردم رشته هـای غیر فـعال ورزشـی از جمله هندبال که علاقه مندان زیادی را هـم در سطح کشور به خـود اختصاص داده ، دراین شهرستان نیز فـعال گردد.
در ادامه علی تاجیک، عضو انجمن ساحلی فدراسیون هندبال کشور اذعان نمود: در میان نوجوانان و جوانان قرچک پتانسیل های خوبی در رشتـه های ورزشی وجود دارد و در این بین ورزش هندبال نیز می تواند طرفداران زیادی را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: از هیئت هندبال قرچک حمایت خواهیم کرد تا بتواند گامی مؤثر در زمینه فعال سازی این رشته و اجرای برنامه های مدون در ورزش هندبال بردارد.
همچنین بابایی رئیـس هیئت هندبال قـرچک نیزعنوان کرد: در نظر داریم جهت اجرایی شدن طرح استعدادیابی و بـرگزاری مسابقات آموزشگاهی با اداره آموزش و پرورش هماهنگی لازم را انجام داده و اقدامات خوبی را عملی نمائیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ