موادلازم : سینه مرغ : یک عدد نان تست : یک بسته فلفل دلمه خلال شده : ١٠٠ گرم پیاز خلالی شده : یک عدد نمک ، فلفل : به میزان لازم کره : یک قاشق سوپ خوری آرد : سه چهارم پیمانه شیر : دو پیمانه پنیر پیتزای رنده شده : ١۵٠ گرم پودر […]
موادلازم :
سینه مرغ : یک عدد
نان تست : یک بسته
فلفل دلمه خلال شده : ١٠٠ گرم
پیاز خلالی شده : یک عدد
نمک ، فلفل : به میزان لازم
کره : یک قاشق سوپ خوری
آرد : سه چهارم پیمانه
شیر : دو پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده : ١۵٠ گرم
پودر آویشن : دو قاشق چایخوری
طرزتهیه :
ابتدا نان تست ها را دورگیری کرده وکناربگذارید ، سپس پیازخلالی شده را در مقدارکمی روغن مایع تفت داده وقتی سبک وشفاف شد سینه مرغ خردشده را اضافه کرده واجازه دهید تفت بخورد پس ازافزودن نمک وفلفل سیاه وفلفل دلمه ای خلالی شده ، اجازه دهید آب آن کشیده شود وسپس زیر حرارت را خاموش کرده وکناربگذارید . داخل ظرف مناسب روی حرارت کره را ذوب کرده آردرا داخل آن تفت دهید وشیر را افزوده مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد نمک وفلفل سیاه را نیز افزوده وزیر حرارت را خاموش کنید ، کف قالب مستطیل شکل را کاملا آغشته به سس بشامل که آماده کرده اید نموده یک ردیف نان تست بچینید وروی نان تست را ازموادپخته وآماده شده مرغ ریخته ومقداری پنیر پیتزا بپاشید این کاررا تا دو یا سه ردیف ادامه دهید سپس لایه آخر روی نان تست را هم با سس بشامل بپوشانید ومقداری پنیر پیتزا پاشیده پس ازافزودن پودر آویشن در طبقه وسط فر که ازیک ربع قبل گرم شده است با دمای ١٧٠ درجه سانتی گراد به مدت سی دقیقه قرار دهید تا کیک مرغ آماده سرو شود .
نکته : می توان برای زیباترشدن طبقات این کیک گرم ازدورنگ نان تست سفید وقهوه ای استفاده کرد ، نوش جان
(تهیه کننده: الهام غرقانی)
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ