زنجان – آبرومند: مسئولان استانی معتقدند که آسفالتهای کنونی معابر و خیابانهای شهری زنجان بی کیفیت بوده و برای رهایی از این مساله باید چاره اندیشی شود. به گزارش خبرنگار ما به نقل از ایرنا – پیش از این نیز مسئولان مدیریت شهری زنجان بر بی کیفیتی آسفالت معابر و خیابانهای شهر اذعان داشتند […]
زنجان – آبرومند: مسئولان استانی معتقدند که آسفالتهای کنونی معابر و خیابانهای شهری زنجان بی کیفیت بوده و برای رهایی از این مساله باید چاره اندیشی شود.
به گزارش خبرنگار ما به نقل از ایرنا – پیش از این نیز مسئولان مدیریت شهری زنجان بر بی کیفیتی آسفالت معابر و خیابانهای شهر اذعان داشتند و در این راستا عللهایی از قبیل عدم نظارتهای کافی و توجه به اصول علمی را عنوان میکردند.
شهروندان زنجانی نیز از وضعیت کنونی آسفالتهای شهری ناراضی و خواستار رفع این معضل همیشگی شهر هستند که سالانه هزینههای هنگفتی را بر جای میگذارد.
به همین بهانه در جلسه روز چهار شنبه ستاد مدیری شهری استان یکی از مباحث اصل و مورد توجه مسئولان موضوع آسفالت و راهکارهای خروج آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
معاون امور عمرانی استاندار زنجان در این جلسه گفت: وضعیت آسفالت کشورمان و این استان در مقایسه با کشورهای توسعه یافته با مشکلاتی مواجه بوده و این وضعیت در زنجان نیز از سالهای گذشته نمود بیشتری داشته است.
مهرداد سلطانی افزود: کیفیت آسفالت شهری شهر زنجان در مقایسه با استانهای دیگر یک گام عقب تر بوده و این فاصله باید جبران شود.
این مسئول ادامه داد: اکنون این معضل به دغدغه اصلی شهرداران و شهروندان تبدیل شده و باید فکری اساسی برای این معضل انجام گیرد و این در حالی است شهرداری کارهای انجام داده که عدم نتیجه بخش بودن کیفیت آسفالتر باز میگردد.
وی خاطر نشان کرد: اکیپهایی به عنوان ناظر به تعداد مورد نیاز در شهرداری زنجان وجود ندارد ونمی توانند همه مناطق شهری را پوشش دهند که برای رفع این مشکل میتوانند از نیروهای دیگری استفاده کنند.
دستور العمل نوسازی آسفالت راهها ابلاغ شد
مدیرکل دفتر فنی، حمل و نقل و ترافیک استانداری زنجان در ادامهاین جلسه با اشاره به اینکه درخواستهای مردمی با هدف پاسخگویی به مشکلات شهری در دستور کار قرار گرفته است گفت: با احتساب گزارشهای دبیرخانه، اعضا این ستاد وگزارش های مردمی بالغ بر ۲۰ دستور کار برای جلسات اتی در نظر گرفته شده و ۱۵ پروژه مهم شهری نیز برای بازدید آماده شده است…
اسرافیل نیازی افزود: بازدیدهای میدانی با هدف پیگیری و لکه گیری آسفالت معابر شهری زنجان و مرمت حفاری ههای رخ داده در شهر زنجان نیز انجام گرفته است.
وی اظهار داشت: شهرداری زنجان در بحث لکه گیری آسفالت معابر از تجهیزات کافی برخوردار نیست و در راستا دستور العملی تحت عنوان تعمیر ونگهداری نوسازی آسفالت راهها و بزرگراههای شهری به شهرداریهای استان ابلاغ شده که طبق آن استانداردها، روشها، ارزیابی خرابیها، رفع و استفاده از ماشین آلات مناسب و حتی نحوه قیر پاشی اعلام شده است.
این مسئول ادامه داد: این موضوع مهم در ۲۱ شهرداری استان مهم پیگیری می شند و با اجتناب از ۲ باره کاریها تلاش میشود کارها در حوزه یاد شده بصورت علمی و فنی و متناسب با تجهیزات کنونی انجام گیرد.
وی اضافه کرد: آسفالت معابر وخیابان های شهری وضعیت ناخوشی دارد که این موضوع از جمله مطالبات اساسی شهروندان زنجانی است که هر چند، شهرداری اقداماتی را مورد توجه قرار داده است.
اوضاع آسفالت شهری زنجان نابسامان است
شهردار زنجان نیز در ادامه این جلسه گفت: این نهاد غیر دولتی بر نابسمانی آسفالت خیابانها و معابر شهری زنجان معترف است وانباشتگی مسائل این حوزه طی چند سال گذشته مشکلات مضاعفتری را ایجاد کرده است.
مسیح الله معصومی افزود مشکلات آسفالت و از طرفی افزایش قیت قیر در یکسال گذشته سه برابر شده و همین امر خدمات رسانی بهتر در مدیریت شهری را با چالش جدی مواجه کرده است.
وی اظهار داشت: شهرداری زنجان طی سال گذشته نهضت آسفالت ریزی را در شهر زنجان اجرا کرد که روزانه بطور متوسط بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن آسفالت را برای لکه گیری معابر و خیابانهای شهر زنجان مورد استفاده قرار گرفت.
این مسئول ادامه داد: متأسفانه این اقدامات پاسخگوی نیازهای شهری زنجان نبود و امسال نیز شیوهای دیگر برای خدمات رسانی مطلوب در موضوع معضل آسفالت شهر زنجان بکارگیری شد.
.وی اضافه کرد: بر این مبنا ۲ روش تولید اسفالت از کارخانهها ی فعال اولی برای لکه گیری با حساسیت بیشتر و دیگری برای روکش آسفالت خیابانها و معابر مورد استفاده قرا میگیرد.
معصومی افزود: مناطق شهرداری زنجان برای روکش آسفالتها کاتر نداتشند و همین مساله به خرابی ان منجر میشود و از طرفی آسفالت ریزی شهر زنجان بصورت امانی توسط مناطق و پیمانکاران انجام میگیرد.
شهردار زنجان ادامه داد: آئین نامهای نیز برای اجرای دقیق آسفالت ریزی به پیمانکاران اعلام شده و علاوه بر آن، حجم کاری و اقدامات دستگاههای دیگر خدمات رسان تحت تأثیر قرار میدهد.
معاون امور زیر بنایی شهرداری زنجان نیز در ادامه این جسله گفت: طرح نهضت آسفالت ریزی شهرداری زنجان از اواخر سال گذشته در شهر زنجان آغاز شد که هدف از انجام این کار ترمیم و لکهگیری آسفالت معابر و خیابانهای مناطق مختلف شهری بود.
داود نوری اظهار داشت: هر چند مدت زمان اجرای این طرح کوتاه بود، اما لکهگیری به صورت مستمر انجام شد و تلاش میشود این کار در سال جاری نیز با جدیت بیشتری ادامه یابد.
این مسئول ادامه داد: برای خدمات رسانی بهتر ۱۷ ردیف بودجه در منطقه یک، ۱۲ ردیف در منطقه ۲ و ۳۲ ردیف بودجه در منطقه سه در نظر گرفته شه و هم اکنون نیز ۲۴ اکیپ امانی و پیمانی با سه هزار و ۴۰۷ تن کارکرد، فعالیت میکنند.
معاون امور زیر بنایی شهرداری زنجان ادامه داد: در زمان حاضر ۹ اکیپ در منطقه یک، چهار اکیپ در منطقه ۲ و چهار اکیپ در منطقه سه فعالیت میکنند و میزان تناژ اجرا شده در ۲ ماهه اول امسال نیز ۶ هزار و ۱۰۷ تن بوده است…
نوری خاطر نشان کرد: بیشتر معضل در سطح استان نامرغوب بودن مصالح سنگی برای تولید آسفالت باز میگردد که زنجان جز فقیرترینها بشمار میرود و از طرفی مصالح با پایه اهکی نیز بسیار کم وجود دارد.
وی حداقل تولید ۶۰ هزار تن آسفالت، استفاده از لایههای حفاظتی آسفالت برای افزایش عمر روکش آسفالت، راه اندازی دومین کارخانه تولید آسفالت و بهره گیری از مشاور فنی کنترل کیفی آن با عقد قرار داد از جمله اقدامات این معاونت در سال جاری است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ