پاکدشت – ابتکار ورامین: آیت الله نوری همدانی در مصلی امام خمینی(ره) پاکدشت گفت: هیچ شغلی پربرکت تر و تأثیر گذارتر از روحانیت نیست. به گزارش خبرنگار ما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پاکدشتی ها، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی در جمع طلاب، علما و فضلای جنوب شرق استان تهران در مصلای شهرستان […]
پاکدشت – ابتکار ورامین: آیت الله نوری همدانی در مصلی امام خمینی(ره) پاکدشت گفت: هیچ شغلی پربرکت تر و تأثیر گذارتر از روحانیت نیست.
به گزارش خبرنگار ما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پاکدشتی ها، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی در جمع طلاب، علما و فضلای جنوب شرق استان تهران در مصلای شهرستان پاکدشت با ابراز خرسندی از حضور در میان علمای این منطقه اظهار داشت: در این مجمع دو قشر از علما حضور دارند، تعدادی از حاضران طلاب و تعداد دیگری نیز روحانیون این منطقه محسوب می شوند و این دو قشر باید بدانند که هیچ شغلی پربرکت تر و تأثیر گذارتر از روحانیت نیست.
وی ادامه داد: طلاب علوم دینی باید چند اصل را رعایت کنند که مهمترین آنها در اخلاص و داشتن همت بلند و اراده خلاصه می شود.
وی یادآور شد: یک طلبه علوم دینی باید از اول قصدش این باشد که به مقام فقاهت برسد و پیمودن این راه یک همت بلند می خواهد، با همت بلند انسان به قله های بلند می رسد و کسی که اراده ندارد همیشه عقب خواهد ماند.
این مرجع عالیقدر جهان تشیع متذکر شد: یکی از نکات دیگری که طلاب باید در زندگی خود رعایت کنند، نظم است، یک طلبه باید در تمام کارهای خود برنامه داشته باشد، همچنین یک طلبه موفق باید در ادبیات عربی و فارسی بسیار قوی باشد.
وی احترام به استاد را یکی دیگر از شرائط موفقیت یک طلبه عنوان کرد و گفت: احترام به استاد برای یک طلبه بسیار مهم و اثربخش است و برکت علم در احترام به استاد نهفته بوده که باید از سوی طلاب مورد توجه قرار بگیرد.
این عالم بزرگ دینی ادامه داد: طلبگی آنقدر مهم و بزرگ است که رهبر گاهی که برخی افراد خواسته اند به ایشان علامت و یا مدالی بدهند، اعلام داشتند که شغل طلبگی افتخار بنده محسوب می شود.
یکی از وظایف علما تربیت طلاب است
آیت الله نوری همدانی اضافه کرد: یک عالم متعهد و خدمتگزار، اجر و مزدش از کسی که روزها روزه و شب ها مطالعه کند و در میدان جهاد باشد، بالاتر است و یکی از اهداف علما باید تربیت طلاب علوم دینی باشد.
وی عنوان کرد: کار معرفی دین به عهده علما است که باید این موضوع را به خوبی پخش کنند و در این زمینه وسیع ترین علم، علم فقاهت است زیرا علم فقاهت ما بسیار پویا و دقیق و وسیع است.
این مرجع تقلید بیان داشت: علم فقه را به دسته های مختلف معارف اعتقادی، عبادی، اخلاقی، اقتصاد اسلامی، مدنی، فرهنگی، علوم سیاسی، معارف حکومتی، قضایی و معارف جهادی و غیره تقسیم کرده اند و باید توجه داشت که علوم انسانی برای ما بسیار مهم است زیرا علوم انسانی ما از قرآن گرفته شده است.
انقلاب اسلامی در اوج قرار دارد
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت درک زمان و شناخت رخدادها و ارزیابی کردن آن، یادآور شد: امروز وقتی به عراق، سوریه، بحرین و افغانستان و کشورهای دیگر می نگریم، متوجه می شویم که در نظام اسلامی ایران در اوج قرارداریم.
آیت الله نوری همدانی افزود: پس از فتنه ۸۸ به بیش از ۱۸ استان کشور سفر کرده ام و معتقدم که علما باید در میان مردم باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ