۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار ویژه » سیاسی
  • شناسه : 3750
  • ۰۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳
  • 261 بازدید
  • ارسال توسط :

استاندار تهران: دولت تدبیر و امید صداقتش را در گفتار و عمل ثابت کرد

تهران- ابتکارآنلاین: استاندار تهران با اشاره به اقدامات دولت یازدهم در یک‌سال گذشته گفت: دولت تدبیر و امید صداقتش را هم در گفتار و هم در عمل ثابت کرد. به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، سید حسین هاشمی در مراسم تجدید میثاق مسئولان استانداری تهران، فرمانداران، بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی استان تهران با آرمان‌های […]

تهران- ابتکارآنلاین: استاندار تهران با اشاره به اقدامات دولت یازدهم در یک‌سال گذشته گفت: دولت تدبیر و امید صداقتش را هم در گفتار و هم در عمل ثابت کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، سید حسین هاشمی در مراسم تجدید میثاق مسئولان استانداری تهران، فرمانداران، بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی استان تهران با آرمان‌های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران که در حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدا اظهار داشت: امروز و همزمان با آخرین روز هفته دولت توفیق یافتیم به‌همراه مسئولان دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران، بخشداران، دهیاران و اعضای شورای اسلامی استان تهران به زیارت امام عظیم‌الشان (ره) نائل شویم و از نزدیک با ایشان پیمان مجدد ببندیم که ان‌شاءالله پشت سر رهبری خدمت‌گزاران صادق برای مردم عزیز ایران باشیم.

مقایسه یک سال نخست دولت یازدهم با سایر دولت‌های بعد از جنگ تحمیلی

استاندار تهران با اشاره به گذشت یک سال از عمر دولت تدبیر و امید گفت: در کنار حرم مطهر امام (ره) عرض می‌کنم، «اماما در یک سالی که از عمر دولت تدبیر و امید گذشت با وجود اینکه سال نخست دولت یازدهم با تمام دولت‌های بعد از جنگ تحمیلی به هیچ وجه قابل مقایسه نیست خادمان ملت تلاش کردند پای عهد خودشان بایستند».

وی افزود: همان‌طور که رئیس جمهور با حضور در حرم مطهر شما و در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای عهد کرد که صادقانه در خدمت مردم باشد با تمام وجود نسبت به حل مشکلات مردم و دولت اهتمام بورزد عملکرد دولت در سال نخست نشان می‌دهد که این دولت هم در کلامش و هم در عملش صادق بوده است.

هاشمی تصریح کرد: سال اول دولت سازندگی دولت آیت‌الله هاشمی با وجود اینکه این ایام مصادف با دوران پس از جنگ تحمیلی بوده و ذخیره ما در بانک مرکزی بیش از ۵۰۰ میلیون دلار نبود اما روابط‌ ما با دنیا قابل تحمل بود.

وی گفت: در آن دوران به راحتی توانستیم با روابط‌ اقتصادی با کشورهای دیگر خسارت‌هایی که در غرب کشور به‌واسطه جنگ تحمیلی ایجاد شده بود و صنایع ما تقریباً از کار افتاده بود و یا فرسوده شده بود را با ورود نزدیک به ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار حل کنیم چرا که جبران این خسارات با منابع داخل غیرممکن و امکان‌ناپذیر بود.

استاندار تهران در ادامه روند سال‌های نخست دولت‌های مختلف با دولت یازدهم بیان داشت: در سال نخست دولت هفتم فضا آرام بود، دنیا نسبت به ما نگاه مثبتی داشت، سیستم بانکی دنیا برای مراودات بانکی با ما مشکلی نداشتند، شرکت‌های بزرگ به هیچ وجه نسبت به ما با نظر منفی نگاه نمی‌کردند به جز آمریکا و چند کشور اروپایی، خرید کالا توسط ما مشکلی نداشت و اگر چه قیمت نفت بسیار پایین بود ولی با مدیریت توانستیم سال اول آن دولت را هم با موفقیت پشت سر بگذاریم.

وی در تشریح وضعیت سال اول دولت نهم عنوان کرد: سال اول دولت نهم سالی بود که همه چیز فراوان بود. قیمت نفت با یک جهش ناگهانی همراه بود و قیمت نفت تا مرز ۱۲۰ تا ۱۳۰ دلاری بالا رفته بود. ارتباط با خارج خوب بود و به آن بن‌بست آخر دولت دهم نرسیده بود.

هاشمی در تبیین وضعیت سال نخست دولت یازدهم خاطرنشان کرد: سال اول دولت یازدهم، سالی بود که روابط با دنیا پیچیده، امکان جابه‌جایی ارز غیرممکن، در داخل اختلافات در حداکثر خودش، تورم بالای ۴۰ درصد، قیمت هر لحظه در حال تغییر بود، نه تولیدکننده و نه فروشنده و نه خریدار اطمینان داشت و یک بازار کاملاً متلاطم بود.

وی شرایط سیاسی سال ابتدایی دولت یازدهم را این‌گونه ترسیم کرد و گفت: چهره‌ای که از ایران در دنیا ترسیم شده بود این‌گونه بود که ایران طرفدار تروریست و کشوری خشن است.

استاندار تهران بیان داشت: بدهی نزدیک به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان هم روی دست دولت مانده بود.

هاشمی گفت: دولت تدبیر و امید در چنین شرایطی توانست با دنیا ارتباطی عاقلانه برقرار کند، با کشورهای همسایه روابط حسنه برقرار کند و در داخل کشور آرامش ایجاد کند.

وی در ادامه افزود: دولت یازدهم در حالی که هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده بود و در شرایطی که تحریم‌ها همچنان پایدار بود به اقتصاد ثبات ببخشد و تورم در حال کاهش است و قیمت ارز و طلا ثبات پیدا کرد و هم تولیدکننده اعتماد پیدا کرده و هم فروشنده و هم خریدار آرامش پیدا کرد.

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*