۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی » اسلایدر » عناوین اصلی » قرچك
  • شناسه : 2983
  • ۲۴ تیر ۱۳۹۳ - ۹:۰۱
  • 271 بازدید
  • ارسال توسط :

با برنامه ریزی مناسب در ماه حدود ۱۰۰ پرونده کاهش داشتیم

قرچک – ابتکار آنلاین: حسینی در این جلسه اظهار داشت: در حال حاضر زندان خورین حدود ۲۳۰۰ زندانی دارد که از این آمار حدود ۱۲۴ محکوم قطعی مربوط شهرستان قرچک می باشد و در زمانی که دادسرا راه اندازی شد حدود ۸۰ زندانی از قرچک در زندان خورین وجود داشت و پس از افتتاح دادسرا […]

قرچک – ابتکار آنلاین: حسینی در این جلسه اظهار داشت: در حال حاضر زندان خورین حدود ۲۳۰۰ زندانی دارد که از این آمار حدود ۱۲۴ محکوم قطعی مربوط شهرستان قرچک می باشد و در زمانی که دادسرا راه اندازی شد حدود ۸۰ زندانی از قرچک در زندان خورین وجود داشت و پس از افتتاح دادسرا با بررسی و صدور حکم در رابطه با ۴۰۰۰ پرونده حدود ۴۵ زندانی به آنها اضافه شد و این مسئله روشن است که الباقی پرونده ها را توانسته ایم با رضایت گرفتن از شاکی ها و تبدیل شدن محکومیت زندانی به محکومیت جریمه نقدی از افزایش زندانی های قرچک جلوگیری نماییم.

وی ادامه داد: در طول هشت ماهی که از افتتاح دادسرا می گذرد حداقل ماهی یکبار بازدید از زندان داشته ام و در همین رابطه در هفته قوه قضائیه با حضور در زندان خورین یا ۱۲۴ زندانی مربوط به پرونده های قرچک ملاقات رودر رو داشتم و در این ملاقات ها موفق شدیم غیر از افرادی که مرخصی رفتند تعداد ۱۲ نفر را از زندان آزاد کنیم در همین زمینه در یک روز نیز قضات دادسرا را به بازدید از زندان خورین بردم تا با شرایط آنجا آشنا شوند.

دادستان قرچک گفت: یکی دیگر از کارهایی که موفق به انجام آن شدم راه اندازی انجمن حمایت از زندانیان قرچک بود که کار بسیار دشواری نیز بود و با پیگیری های انجام شده این انجمن به صورت مستقل شروع به کار کرد در این راستا برای اولین گام سرهنگ یوسف طاهری به عنوان مدیرعامل انتخاب شد و همچنین آقایان موسوی شهردار قرچک، بیات عضو شورای شهر قرچک و زمانی افشار رئیس اتحادیه املاک شهرستان به عنوان معتمدین شهر، در هیئت مدیره انتخاب شدند.

این مسئول افزود: پس از اینکه دادسرا فعال شد با بررسی های صورت گرفته متوجه شدیم حدود ۹۰۰ پرونده وارده در ماه داریم که با برنامه ریزی مناسب حدود ۱۰۰ پرونده کاهش داشتیم و در حال حاضر هر ماه حدود ۸۰۰ پرونده وارده در دادسرا داریم.

SONY DSC

حسینی اذعان داشت: یکی دیگر از مواردی که کاهش چشمگیر داشته است نزاع دسته جمعی بوده است در این بخش در گذشته مشکلات بسیاری وجود داشت که با طرح های در نظر گرفته شده به صورت چشمگیر این موضوع به شدت کاهش پیدا کرد.

وی بیان نمود: در بحث قهوه خانه ها نیز طرحی اجرا شد و ورود جوانان چه دختر و چه پسر زیر ۱۸ سال و همچنین زنان ممنوع گردید و اگر این کار در جایی انجام دیده شود به سرعت آنجا پلمپ خواهد شد. در همین راستا در ماه آینده هم طرح جدیدی اجرایی می شود و این مسئله باعث شده تا آمار جرایم مربوط به قهوه خانه ها کاهش پیدا کند.

حسینی اذعان کرد: در شهرستان قرچک برای تولید شیشه به علت محدودیت مکان و فضا آمار تولید خوشبختانه بسیار پایین است اما بحث توزیع مواد و خورده فروشی متأسفانه آمار بالایی دارد و در این رابطه هم ناجا برنامه ای جهت برخورد با آنها دارد که با اجرای آن آمار کاهش پیدا خواهد کرد.

دادستان قرچک گفت: در صورتی که گزارشی از سوی اصحاب رسانه و یا به صورت مردمی به ما منعکس شود بی شک به آن رسیدگی خواهد شد و برای رفع آن برنامه ریزی می شود.

حسینی اضافه کرد: از برنامه های آینده ما طرح ممنوعیت با استعمال قلیان در پارک ها و اماکن عمومی است و بزودی با آنها نیز برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: از دیگر مواردی که بزودی برای آن برنامه خواهیم داشت بحث بنرهای مربوط به ترحیم یا غیره است که با چاپ آمار بالای بنر برای یک فرد یک خیابان گاهاً بسته می شود که بایستی این مشکل نیز حل گردد.

این مسئول بیان کرد: از حدود ۸۵۰ پرونده وارده که در طول ماه داریم بیشترین آنها ضرب و جرح ساده و تصادف هستند.

حسینی در رابطه با ساختمان دادسرا اظهار داشت: تا روزی که ساختمان دادسرای جدید احداث نشود در این مکان ادامه فعالیت خواهیم داد و مردم هم در طول این مدت متوجه شدند که وجود دادسرا در قرچک ضروری است.

SONY DSC

دادستان قرچک بیان نمود: از استان به ما اعلام کرده اند هر جا زمینی به ما معرفی شود ساخت و ساز دادسرا را شروع خواهیم نمود و در هر حال اگر محل جدیدی که مناسب باشد، ساخته شود من نیازی به این ساختمان ندارم.

وی اضافه کرد: در زمانی ساختمان فرهنگسرا تحویل گرفتیم آب، برق و گاز این مکان غیر مجاز بود که در اسرع وقت این مشکل را حل کردیم و برای این موارد کنتور گرفتیم و فضای داخل را نیز ساماندهی کردیم.

حسینی افزود: در کل موارد اصلاحات ساختمان حدود ۲۰۰ میلیون تومان هزینه انجام شد که بخشی از هزینه ها را از شهرداری و برخی را هم از استان و مابقی را نیز از تعدادی خیر تأمین بودجه کردیم البته چیزی حدود ۳۰۰ میلیون هم از طرف استان جهت راه اندازی سیستم سراسری قوه قضائیه توسط استان هزینه شد.

این مسئول بیان داشت: با راه اندازی دادسرا در قرچک امنیت شهرستان به طور نسبی بالا رفته است و معضلات گذشته کاهش زیادی داشته است و ا ین نیز توسط مردم کاملاً محسوس
می باشد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*