پاکدشت – ابتکار ورامین: صبح امروز، نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار تهران و سایر مسئولان در محل فرمانداری پاکدشت برگزار شد. به گزارش خبرنگار ما – علیرضا قاسمی فرزاد گفت: شهرستان پاکدشت با وسعتی معادل ۷۱۰ کیلومتر مربع، جمعیتی بالغ بر […]
پاکدشت – ابتکار ورامین: صبح امروز، نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار تهران و سایر مسئولان در محل فرمانداری پاکدشت برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما – علیرضا قاسمی فرزاد گفت: شهرستان پاکدشت با وسعتی معادل ۷۱۰ کیلومتر مربع، جمعیتی بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر و وجود ۳ هزار واحد صنعتی فعال با بیش از ۸۰ هزار نفر در حوزه صنعت و ۲۵ هزار نفر در حوزه گلخانه از شهرستان های مهم استان تهران به شمار می رود.
وی اظهار کرد: بیمارستان زعیم، تنها بیمارستان موجود در شهرستان، مربوط به دهه ۵۰ می باشد و از شهرهای همجوار مثل ایوانکی و گرمسار برای دریافت خدمات به آن مراجعه می کنند که نیاز به بازسازی و توسعه اساسی داشته و عمده مشکلات بخش سلامت کمبود نیروی انسانی، پزشک متخصص، ماما، اسکن و سونوگرافی فعال سیتی اسکن، اتاق انتظار همراه، تهویه مناسب در بخش های مختلف خصوصاً اتاق عمل و نیروی اداری و پشتیبانی با سرانه مراجعه بالا است.
فرماندار پاکدشت افزود: در مسکن مهر با بیش از ۴۰ هزار نفر جمعیت، هیچ گونه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه نمی شود که افتتاح اورژانس حداقل انتظار مردم است.
نماینده عالی دولت در شهرستان پاکدشت تصریح کرد: با توجه به مهاجر پذیر بودن شهرستان، اختصاص ۲۱ هزار سرانه اختصاصی بیمه روستایی برای خدمت به ۶۰ هزار نفر کافی نیست.
این مقام مسئول بیان کرد: عدم راه اندازی اورژانس ۱۱۵ در مسیر فرون آباد و حصار امیر با وجود تکمیل ساختمان آن، به دلیل کمبود پرسنل و نبود مجوز بکارگیری نیروی جدید از جمله مشکلات اساسی است.
فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: طبق وعده مسئولان بیمارستان شهدای پاکدشت تا ۲۰ تیرماه تحویل وزارت بهداشت می شود تا بعد از تجهیز، آماده بهره برداری در هفته دولت شود.
دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی نیز با بیان اینکه گزارش و نتایج بازدید از مراکز درمانی را در اختیار رییس جمهور قرار می دهد، گفت: این بازدیدها در راستای شناسایی مشکلات و رفع کمبودهای بهداشتی و درمانی انجام می شود.
وی اظهار کرد: ضرورتی به افتتاح بیمارستان در هفته دولت نیست و اگر پروژه زودتر از موعد مقرر و به صورت کامل آماده بهره برداری شود و گره از مشکلات مردم باز نماید؛ آن هفته دولت و هر هفته می تواند باشد که تحویل بیمارستان در حال ساخت شهدای پاکدشت به وزارت بهداشت تا ۲۰ تیرماه بعید به نظر می رسد و بایستی این روند سرعت گیرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تهیه اغلب تجهیزات مورد نیاز بیمارستان افزود: به محض تحویل ساختمان، بیمارستان مذکور در کمتر از ۲ ماه تجهیز می شود و به بهره برداری خواهد رسید.
لزوم حضور موثرتر سازمان تامین اجتماعی در ارائه خدمات به بیمه شدگان
دکتر هاشمی با اشاره به اشتغال ده ها هزار نفر از کارگران در شهرک های صنعتی و گلخانه های پاکدشت تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی باید برای ارائه خدمات به کارگران ترغیب و تشویق به سرمایه گذاری شود.
این مقام مسئول بیان کرد: ماهانه چندین میلیارد تومان حق بیمه بابت درمان پرداخت می شود که امکانات ارائه شده متناسب با رقم پرداختی نیست.
مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: با توجه به نگاه ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جامعه کارگری، مشارکت این وزارتخانه و سازمان تامین اجتماعی در بیمارستان در حال احداث شهدای پاکدشت یا بازسازی و توسعه بیمارستان زعیم برای ارائه خدمات بهینه به انبوه جامعه کارگری ضروری است تا این گونه وزارت بهداشت بر یکی از این پروژه ها که اعتباری نیز ندارد متمرکز شود و آن را تکمیل کند.
وی گفت: متاسفانه عقب ماندگی هایی در زمینه ارائه خدمات وجود دارد که انتظار این بود که در سالیان گذشته سازمان تامین اجتماعی، سرمایه گذاری ها را در جهت خدمات و تامین رفاه اجتماعی منعکس کند.
کمبود نیروی انسانی مانع ارائه خدمات با کیفیت به مردم نشود
وی با بیان اینکه نباید وعده استخدام داد، خاطر نشان کرد: جذب و استخدام نیروی انسانی خارج از تعداد مشخص شده بنا به عدم موافقت دولت و مجلس امکان پذیر نیست؛ کما اینکه با توجه به قراردادی بودن ۱۰۰ هزار نفر، آنان از وزارت بهداشت حقوق دریافت می کنند و دولت تعهدی در این باره ندارد.
دکتر هاشمی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی به گونه ای برنامه ریزی کند که کمبود پرسنل مانع از ارائه خدمات مطلوب به شهروندان نگردد و با خرید خدمت پرسنل بتوان بیمارستان مزبور را راه اندازی کرد.
وی با بیان اینکه نباید بیماری از شهرستان پاکدشت به شهرهای اطراف مراجعه کند؛ خواستار مشارکت و حضور بخش خصوصی برای حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان شد.
وزیر بهداشت ادادمه داد: مسئله عمده درباره پایگاه های اورژانس، عدم امکان استخدام نیروی انسانی است و از بابت ساختمان، آمبولانس و سایر تجهیزات مشکلی وجود ندارد.
استخدام نیرو در اورژانس نیازمند اخذ مجوز از سازمان مدیریت است
عضو هیئت دولت افزود: اگر نماینده محترم مجلس مجوز استخدام نیروی انسانی را از سازمان مدیریت دریافت کنند؛ این کار به ثمر می نشیند و چندین پایگاه اورژانس افتتاح خواهیم کرد.
دکتر هاشمی بیان کرد: عوامل اورژانس باید در مدت زمان کوتاهی در محل حادثه حضور یابند و خدمات مطلوبی ارائه دهند تا از مرگ و میر و معلولیت بیشتر جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه نباید انتظارات را افزایش داد، تصریح کرد: با بهره برداری از بیمارستان، مشکلات بهداشت و درمان حل نخواهد شد و باید با یک برنامه ریزی ۲۰۰ تخت بیمارستانی دیگر برای پاکدشت و حومه در نظر گرفته شود.
بیمارستان شهدای پاکدشت در زمینی به مساحت ۳۱ هزار و ۷۴۵ مترمربع احداث شده و ساختمان اصلی آن با ۱۱ هزار و ۴۱۳ مترمربع مساحت در چهار طبقه، شامل بخش های داخلی، جراحی، بستری کودکان، زنان و زایمان، مراقبت های ویژه و اتاق های عمل است.
(منبع خبر: gmail)
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ