یزد – آبرومند: دبیر کانون تفکر آب دانشگاه یزد با تاکید بر اینکه این کانون، حذف هیچ فعالیتی را از جمله صنایع فولاد به صلاح استان نمی داند، بر مدیریت آب تأکید دارد.
یزد – آبرومند: دبیر کانون تفکر آب دانشگاه یزد با تاکید بر اینکه این کانون، حذف هیچ فعالیتی را از جمله صنایع فولاد به صلاح استان نمی داند، بر مدیریت آب تأکید دارد.
به گزارش خبرنگار ما – علی اصغر سمسار یزدی روز شنبه در چهل و نهمین نشست کانون تفکر آب اظهار داشت: معتقدیم تنها تلاشهای بر روی مدیریت و بهره وری آب و حرکت استان به سمت فعالیتهای کم آبخواه مانند گردشگری، بازرگانی، تجارت و خدمات متمرکز باشد.
مدیر مرکز فناوری پارک علم و فناوری استان هم در این جلسه با بیان اینکه تخمین نیاز آبی با سیاستهای سند آمایش در تناقض است، اظهار داشت: میزان آب پیش بینی شده با ادامه روند موجود و نرخ افزایش جمعیت اعمال شده و با فعالیتهای منتخب و اولویت دار در سند آمایش همخوانی ندارد.
علی اکبر قیومی توجه بیشتر سند آمایش به مساله بازچرخانی آب را ضروری عنوان کرد و افزود: در این سند بدون هیچ توضیح و تفسیری، مصرف آب در کشاورزی نصف پیش بینی شد و مصرف آب در بخش صنعت افزوده شد که باید جزئیات آن مشخص شود.
در این جلسه همچنین عضو هیأت علمی دانشگاه یزد گفت: ظرفیت انتقال آب در سند آمایش بر اساس تخصیص ۱۵۰ میلیون مترمکعب از زاینده رود و ۲۵۰ میلیون مترمکعب از دریای عمان در نظر گرفته شده است.
علی اکبر جعفری افزود: امکانات، ابزار و زیرساخت انتقال آب نیز در صلاحیت بررسی توسط سند نبوده است و باید توسط ارگانهای دیگر مورد بررسی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بهره برداری از تصفیه تکمیلی پساب، امکان بازچرخانی و تصفیه تکمیلی ۱۲۵ میلیون متر مکعب پساب به منظور تغذیه مصنوعی را دارد، توجه به ظرفیت پساب در استان را حائز اهمیت برشمرد.
در بخش دیگر جلسه رئیس دبیرخانه کانونهای تفکر دانشگاه یزد نیز با اشاره به اهمیت همکاری مشترک با سازمان مدیریت و برنامه ریزی از برگزاری ۲ نشست با این سازمان به منظور تقویت سند آمایش استان خبر داد.
سعید عطار افزود: نشست اول در قالب «کمیته تلفیق بیانیه» و در نیمه اول خرداد تشکیل خواهد شد و پس از نشست مشترک اعضای منتخب کانونهای تفکر پنجگانه دانشگاه با برخی مدیران سازمان مدیریت استان به جمع بندی محتوای سند خواهند رسید.
وی ادامه داد: نشست دوم نیز با حضور اعضای کانونهای تفکر دانشگاه، سایر اعضای هیأت علمی دانشگاه یزد و اعضای هیأت علمی سایر دانشگاههای استان و مدعوینی از سازمانهای دولتی، عمومی و خصوصی و مدیران ارشد سازمان مدیریت استان برگزار خواهد شد.
به گفته رئیس دبیرخانه کانونهای تفکر دانشگاه یزد، پس از ارائه تیم تدوین کننده سند، اعضای منتخب هر کانون تفکر، دیدگاههای خود را با مدیران سازمان مدیریت در میان خواهند گذاشت و نقطه نظرهای سایر حاضران در نشست نیز مطرح خواهد شد که در پایان این نشست، بیانیه نهایی کانونهای تفکر دانشگاه یزد درباره سند آمایش استان، منتشر خواهد شد.
(منبع خبر: ایرنا)
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ