۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار ویژه » اسلایدر » عناوین اصلی » فرهنگی
  • شناسه : 8809
  • ۰۸ تیر ۱۳۹۴ - ۰:۱۲
  • 151 بازدید
  • ارسال توسط :

دارالایتام پیشوا هیچ گونه منبع درآمد دولتی ندارد/ حدود ششصد یتیم تحت پوشش این موسسه خیریه هستند

پیشوا – ابتکار ورامین: مدیر عامل موسسه خیریه دارالایتام پیشوا تصریح کرد: در حال حاضر حدود سیصد خانواده که شامل ششصد فرزند یتیم می شوند تحت پوشش این موسسه هستند. به گزارش خبرنگار ما – در ایام ماه مبارک رمضان و ماه میهمانی خدا هستیم و دل ها برای استفاده از سفره الهی رمضان آماده […]

پیشوا – ابتکار ورامین: مدیر عامل موسسه خیریه دارالایتام پیشوا تصریح کرد: در حال حاضر حدود سیصد خانواده که شامل ششصد فرزند یتیم می شوند تحت پوشش این موسسه هستند.

به گزارش خبرنگار ما – در ایام ماه مبارک رمضان و ماه میهمانی خدا هستیم و دل ها برای استفاده از سفره الهی رمضان آماده است.

رمضان ماه دعا، روزه، تلاوت و تدبر در قرآن و یک فرصتی الهی است که خدای ارحم الراحمین از باب کرامتش در اختیار مومنین عالم قرار داده است.

مرحوم میرزاد جواد آقای ملکی تبریزی (ره) عارف و فقیه بزرگوار در کتاب شریف المراقبات می فرماید، روزه یک هدیه الهی است که خدای متعال به بندگان خود و به مومنین هدیه کرده است. روزه را به چشم یک تکلیف نگاه نکنید، بلکه به چشم یک تشریف و تکریم نگاه کنید که این نوع نگاه خودش باعث شکر است.

در ماه پر خیر و برکت رمضان، بندگان روزه دار گشنگی و تشنگی را تجربه می کنند و چه خوب مومنانی هستند کسانی که در این ماه پر خیر و برکت فقرا و نیازمندان را فراموش نمی کنند.

در آموزه های دینی ما از صدر اسلام تاکنون توجه به ایتام همواره مورد تأکید بوده است و در این رهگذر می توان به وصیت نامه امیرالمونین حضرت علی (علیه السلام) اشاره کرد که فرمود: «اَللهَ اللهَ فِی الاَیتَامِ، فَلَا تُغَبُّوا اَفوَاهَهُم، وَلَا یَضِیعُوا بِحَضرَتِکُم» خدا را، خدا را در نظر بگیرید درباره یتیمان، از تغذیه و اطعام آنان نکاهید و در جمع شما ضایع نگردند.

در شهرستان پیشوا نیز افرادی هستند که علیرغم محروم بودن از نعمت پدر و نداشتن هیچ منبع درآمدی، آبرومندانه زندگی می کنند و کرامت انسانی خود را به لقمه ای نان نمی فروشند.

به همین منظور موسسه دارالایتام پیشوا در سال ۱۳۷۶ بنا به پیشنهاد حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین هدایتی نژاد امام جمعه وقت این شهرستان برای کمک به یتیمان تأسیس شد.

خبرنگار پایگاه خبری ندای پیشوا برای اطلاع از کم و کیف این موسسه خیریه، گفتگویی را با مدیر عامل آن انجام داده است که متن زیر ماه عسل این گفتگو است که ملاحظه می کنید:

*لطفا خودتان را معرفی کنید و بفرمایید چند سال است در این موسسه مشغول به فعالیت هستید.

بنده محمود ترابی متولد سال ۱۳۴۴ هستم و از ابتدای تأسیس موسسه خیریه دارالایتام پیشوا توفیق خدمتگذاری به ایتام نیازمند این شهرستان را دارم.

* از چگونگی تأسیس این موسسه بگویید؟

در سال ۱۳۷۶ با توجه به نیازی که در شهرستان پیشوا احساس می شد، بنا به پیشنهاد حجت الاسلام هدایتی نژاد امام جمعه وقت و با کمک جمعی از متدینین این شهرستان، موسسه دارالایتام شهرستان پیشوا تأسیس شد و با انتخاب مجمع عمومی و مدیر عامل، این موسسه به ثبت رسمی رسید و فعالیت خود را آغاز کرد.

مکان دارالایتام پیشوا در سال های ابتدایی در پاساژ آقای سارانی بود ولی به علت کمبود فضا، به مغازه حاج اکبر قمی منتقل شد و بعد از گذشت چند سال به مکان فعلی که زمین آن وقف میباشد منتقل و ساختمان آن نیز با کمک خیرین و مردم ساخته شد

* در حال حاضر چند خانواده یتیم تحت پوشش این موسسه هستند؟

موسسه خیریه دارالایتام پیشوا در حال حاضر حدود سیصد خانواده که شامل ششصد فرزند یتیم هستند را تحت پوشش خود دارد.

*شرایط تشکیل پرونده برای ایتام در موسسه خیریه پیشوا چگونه است؟

سکونت در شهرستان پیشوا و نداشتن هیچ گونه منبع درآمدی از شرایط تشکیل پرونده در این موسسه است.

* افراد تا چه سنی تحت پوشش موسسه قرار دارند؟

پسرها تا سن هجده سالگی و دخترها تا زمانی که ازدواج نکرده اند تحت پوشش هستند.

*نوع کمک ها به چه صورت است؟

خانواده های تحت پوشش ماهی یک بار مراجعه می کنند و ارزاق مانند برنج، گوشت، عدس، نخود، لوبیا، ماکارونی، تاید و صابون را دریافت می کنند. البته در ماه مبارک رمضان پنیر و خرما نیز به این سبد غذایی اضافه می شود.

همچنین سه نوبت در سال و به مناسبت های آغاز سال نو، آغاز سال تحصیلی جدید و ماه مبارک رمضان، به هر فرزند حدود پنجاه هزار توان پول نقد تعلق می گیرد.

در صورتی که خانواده های تحت پوشش بیمار شوند و منزل آنها نیاز به تعمیر داشته باشد، موسسه به آنها کمک می کند. این موسسه به دخترانی که ازدواج کنند نیز کمک می کند تا بتوانند جهیزیه ای تهیه کنند.

*منبع درآمد موسسه کجاست؟

این موسسه هیچ گونه درآمد دولتی نداشته و تمام درآمد آن از طریق نذورات و کمک های مردمی تأمین می شود. البته جمعی از معلمان خیر به صورت داوطلبانه قبول کردند که ماهیانه مبلغی از حقوق آنان کسر شود و به حساب موسسه واریز گردد و در حال حاضر ماهیانه حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان از این طریق به حساب دارالایتام پیشوا واریز می شود.

یکی دیگر از منابع درآمدی ما صندوق صدقاتی است که در اختیار مردم قرار داده ایم و آنها کمک های خود را درون آن می ریزند و به موسسه تحویل می دهند.

از طرفی تعدادی از خانواده های تحت پوشش، دارای حامی هستند، یعنی خیرین به صورت ماهیانه مبلغی را در اختیار دارالایتام قرار می دهند و ما علاوه بر کمک های خود، این پول را نیز به خانواده ها می دهیم، که درحال حاضر حدود دویست خانواده دارای حامی هستند.

*این موسسه کار فرهنگی و آموزشی هم انجام می دهد؟

بله،خانواده هایی که مایل هستند می توانند در این مجموعه خیاطی، قالی بافی و عروسک سازی را به صورت رایگان آموزش ببینند. علاوه بر این ها برای خانواده ها به صورت رایگان کلاس های قرآن و احکام نیز برگزار می شود.

*به عنوان حرف اخر اگر صحبتی دارید بفرمایید.

امیدوارم در این راهی که شهرستان پیشوا قدم برداشته است موفق شود و مردم متدین این شهرستان مقدس دست یاری به ما بدهند و همان گونه که تاکنون ما را همراهی کردند از این به بعد نیز کمک و مساعدت فرمایند.

همچنین کسانی که مایل هستند به موسسه خیریه دارالایتام پیشوا کمک کنند می توانند کمک های خود را به حساب این موسسه به شماره ۰۱۰۷۵۷۴۱۷۹۰۰۵ نزد بانک ملی پیشوا و یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۵۱۸۵۲۰ واریز نمایند.

(منبع خبر: gmail)

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*