۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » عناوین اصلی » ورزشی
  • شناسه : 1587
  • ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵
  • 187 بازدید
  • ارسال توسط :

دهیار روستای علی آباد پیاده روی خانوادگی به مناسبت میلاد حضرت علی(ع)

ورامین – رامین نیوز: برای اولین بار روستای علی آباد از توابع شهرستان ورامین میزبان خانواده ها در جشنواره پیاده روی خواهد بود . دهیار این روستا علی آباد گفت: این روستا برای اولین بار جشنواره پیاده روی خانوادگی به مناسبت میلاد با برکت حضرت علی (ع) را پایه ریزی کرده که این امر با […]

ورامین – رامین نیوز: برای اولین بار روستای علی آباد از توابع شهرستان ورامین میزبان خانواده ها در جشنواره پیاده روی خواهد بود .

دهیار این روستا علی آباد گفت: این روستا برای اولین بار جشنواره پیاده روی خانوادگی به مناسبت میلاد با برکت حضرت علی (ع) را پایه ریزی کرده که این امر با هدف فرهنگ سازی ورزش همگانی و صبحگاهی در دستور کار قرار گرفته است.

سهیل گلگونفر افزود: مراسم فوق سه شنبه مورخ ۲۳ اردیبهشت ماه و از ساعت ۷ صبح در نظر گرفته شده است و برای شرکت کنندگان جوایز نفیس و ارزنده ای تهیه دیده شده که در پایان به صورت قرعه کشی به خوش شانسها اهدا خواهد شد .

وی ادامه داد: مسیر این همایش به طول ۳ کیلومتر و از محل یخچال و آرامگاه تاریخی علی آباد تا گلزار شهداء این روستا می باشد.

دهیار روستای علی آباد اظهار داشت: از تمامی مسئولان و شهروندان استان تهران دعوت می شود تا با حضور در این برنامه مشوق اصلی خانواده ها و جوانان جهت شرکت در ورزش های همگانی و پرداختن به ورزش صبحگاهی باشند.

گلگونفر گفت: این برنامه با همکاری پایگاه های بسیج شهید بهرامی و شهید عشرت اسکندری، دهیاری و شورای ورزشی روستای علی آباد پایه ریزی گردیده است.

وی تصریح کرد: در پایان همایش از ابوطالب رضایی که یکی از ورزشکاران پیشکسوت، شاعر و مداح روستا می باشد به جهت فعالیهای فرهنگی و ورزشی که در این زمینه خدمات شایسته ای به اهالی روستا ارائه داشته، تقدیر بعمل خواهد آمد.

دهیار علی آباد همچنین گفت: این روستا طی چند هفته گذشته تور دوچرخه سواری نیز راه اندازی نموده که روزهای جمعه از ساعت ۷ صبح، علاقه مندان و جوانان به این رشته ورزشی با حضور در مکان تاریخی یخچال از این محل کار خود را آغاز کرده و تا امامزاده
علی ابن جعفر (ع ) رکاب می زنند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*