۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار ویژه » اقتصادی » عناوین اصلی » قرچك
  • شناسه : 5101
  • ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶
  • 170 بازدید
  • ارسال توسط :

دومین یادواره ۴۷ دانش‌آموز شهید شهرستان قرچک برگزار می شود

قرچک – ابتکارآنلاین: رئیس بنیاد شهید وامور ایثارگران شهرستان قرچک از برگزاری دومین یادواره ۴۷ دانش‌آموز شهید این شهرستان روز چهارشنبه ۹۳/۰۹/۱۹ بعد از نماز مغرب وعشاء در مسجد جامع قرچک برگزار می گردد. به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – آزمان کادری در این خصوص گفت: دومین یادواره ۴۷ دانش‌آموز شهید شهرستان قرچک به همت بنیاد […]

قرچک – ابتکارآنلاین: رئیس بنیاد شهید وامور ایثارگران شهرستان قرچک از برگزاری دومین یادواره ۴۷ دانش‌آموز شهید این شهرستان روز چهارشنبه ۹۳/۰۹/۱۹ بعد از نماز مغرب وعشاء در مسجد جامع قرچک برگزار می گردد.

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – آزمان کادری در این خصوص گفت: دومین یادواره ۴۷ دانش‌آموز شهید شهرستان قرچک به همت بنیاد شهید وامور ایثارگران ، اداره آموزش وپرورش، دفتر امام جمعه ، سپاه ناحیه ۱۵ خرداد ، انجمن های اسلامی و بسیج دانش آموزی و اداره فرهنگ وارشاد اسلامی روز چهارشنبه ۹۳/۰۹/۱۹بعد از نماز مغرب وعشاء در مسجد جامع قرچک برگزار می گردد.

وی در این خصوص گفت: هدف از برگزاری مجالس و محافل معنوی یادواره شهدا زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و انتقال روحیه ایثار، فداکاری، شهامت و ازخودگذشتی شهدا و صبر و استقامت خانواده‌های بزرگوار آنان به نسل جوان ودانش آموزان وآینده سازان فردای این نظام است.

این مسئول تصریح کرد: اگر استقامت، صبر و بردباری رزمندگان و همچنین خانواده معظم شهداء نبود، این پیشرفت‌های روزافزون علمی، نظامی، افزایش قدرت نرم جمهوری اسلامی و ایجاد امنیت و آرامش در ایران اسلامی نیز بوجود نمی‌آمد.

وی افزود: شهدای گرانقدر تاریخ انقلاب اسلامی به عنوان سربازان ولایت فقیه خدمتی جانانه به کشور و دین خود کردند و امروز دانش‌آموزان باید با الگو گرفتن از شهدای والا مقام راه آنان را ادامه دهند.

دبیر یادواره شهدای شهرستان قرچک امربه معروف و نهی ازمنکر را یکی از وظایف اصلی مسلمانان برشمرد و گفت: نبرد و ستیز امروز دشمنان اسلام، جنگ نرم است و مقابله با اعتقادات، ارزش‌ها و باورهای ایمانی مسلمانان است که می طلبند در برابر دسیسه‌های دشمن همانند عزیزانی که در هشت سال دفاع مقدس در برابر جنگ سخت دشمن ایستادگی کردند مقاومت کرده و با انجام فریضه امربه معروف و نهی ازمنکر تمام توطئه‌های دشمنان نظام و اسلام را خنثی کنیم.

وی شهدا را الگوی بزرگ در اجرای امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: شهدای گرانقدر با تبعیت از ولایت فقیه بزرگترین معروفت که جهاد در راه خدا و حفظ ارزش های اسلامی است را پیاده سازی کردند.

(منبع خبر: اسوه نیوز)

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*