۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی » دماوند » عناوین اصلی
  • شناسه : 4364
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۴
  • 131 بازدید
  • ارسال توسط :

رئیس شورای اسلامی شهر دماوند: جوانان در راستای ترویج فرهنگ حسینی گام بردارند

دماوند- ابتکارآنلاین: غلام‌رضا ذبیحی در گردهمایی هیئت‌ امنای شهر دماوند در فرهنگ‌سرای کوثر این شهر با بیان اینکه هیئت‌ امنا فضاسازی‌ و کارهای خود را برای آغاز مراسم دهه نخست محرم تمام کرده‌اند، اظهار کرد: هیئت‌های مذهبی آماده هستند که از اکنون می‌توانند مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را آغاز کنند. وی با بیان […]

دماوند- ابتکارآنلاین: غلام‌رضا ذبیحی در گردهمایی هیئت‌ امنای شهر دماوند در فرهنگ‌سرای کوثر این شهر با بیان اینکه هیئت‌ امنا فضاسازی‌ و کارهای خود را برای آغاز مراسم دهه نخست محرم تمام کرده‌اند، اظهار کرد: هیئت‌های مذهبی آماده هستند که از اکنون می‌توانند مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را آغاز کنند.

وی با بیان اینکه گام‌‌های خوبی در شورای اسلامی شهر دماوند در راستای چشم‌انداز ۱۴ ساله برداشته شده است، افزود: در بسیاری از مسائل اقدامات خوبی صورت گرفته است و امیدواریم بتوانیم با حضور اعضای جوان در شورای اسلامی دماوند، طی چند سال آینده از شرمندگی شهروندان دماوندی دربیاییم.

رئیس شورای اسلامی شهر دماوند با بیان اینکه دغدغه‌های خاصی در شهر دماوند وجود دارد، تصریح کرد: دماوند نسبت به تمام شهرهای ایران متمایز است و این بیان از روی ایجاد جایگاهی کذب نیست؛ در واقع آن‌چه در دماوند مشاهده می‌کنیم، عشق و ارادت مردم این شهرستان به حضرت سیدالشهدا (ع) و اهل بیت (ع) به حساب می‌آید که در همه جای ایران زبانزد عام است.

ذبیحی با بیان اینکه این موضوع باید به طور جدی حفظ شود و پایدار بماند، بیان کرد: هیئت امنا به عنوان سیاست‌گذار مراسم محرم، ماه مبارک رمضان و … مطرح هستند و آن‌ها باید کارهای فرهنگی خود را افزایش و نام‌گذاری مقام معظم رهبری را سرلوحه فعالیت‌هایشان قرار دهند.

وی با اشاره به نام‌گذاری‌های مدبرانه رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: مفهوم تعابیری که معظم‌له در نام‌گذاری سال به کار می‌برند، را در سال‌های آینده متوجه می‌شویم که چرا مقام معظم رهبری سال جدید را به این نام قرار دادند.

رئیس شورای اسلامی شهر دماوند با اشاره به تهاجم فرهنگی و جنگ نرم اظهار کرد: اکنون دشمن با پیشرفته‌ترین وسیله‌های نرم‌افزاری، فرهنگ ما را مورد حمله و تحت شعاع قرار داده است تا در فرهنگ نسل‌های آینده تأثیرگذار باشد و امیدواریم جوانان در راستای فرهنگ حسینی و فرمایش امام راحل که فرمودند «اسلام با محرم و صفر زنده است»، گام بردارند.

ذبیحی با بیان تذکری خطاب به مسئولان هیئت امنای هیئت‌های مذهبی شهر دماوند گفت: هیئت‌های مذهبی باید با شهرداری دماوند در خصوص جمع‌آوری به‌موقع غذاهای مانده شب‌های محرم هماهنگ باشند تا زباله‌ها توسط حیوانات در حاشیه سطل‌های زباله پخش نشود.

وی همچنین افزود: هیئت‌های عزاداری ماه محرم در استفاده از مواد غذایی همچون برنج دقت کنند؛ واقعاً در بعضی از مواقع در سطل‌های زباله میزان برنج قابل توجهی دیده می‌شود و به نظر نمی‌رسد کسی که این نذورات را انجام داده است، قصد نیت چنین کاری را داشته باشد و این شرایط باید مدیریت شود.

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*