۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی » اخبار » استان ها » تهران » عناوین اصلی » قرچك
  • شناسه : 27914
  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۲
  • 183 بازدید
  • ارسال توسط :
سومین جلسه ستاد اجرایی شاهد در قرچک برگزارشد
سومین جلسه ستاد اجرایی شاهد در قرچک برگزارشد

سومین جلسه ستاد اجرایی شاهد در قرچک برگزارشد

قرچک- آبرومند: سومین جلسه ستاد اجرایی شاهد با حضور مسئولین شهرستانی در قرچک برگزارشد.   به گزارش خبرنگار ما – بعد از ظهر یکشنبه سومین جلسه ستاد اجرایی شاهد شهرستان قرچک با حضور غلامرضا بختیاری سرپرست مدیریت آموزش‌وپرورش شهرستان قرچک، آزمان کادری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قرچک و سایر اعضا ستاد اجرایی […]

قرچک- آبرومند: سومین جلسه ستاد اجرایی شاهد با حضور مسئولین شهرستانی در قرچک برگزارشد.

 

به گزارش خبرنگار ما – بعد از ظهر یکشنبه سومین جلسه ستاد اجرایی شاهد شهرستان قرچک با حضور غلامرضا بختیاری سرپرست مدیریت آموزش‌وپرورش شهرستان قرچک، آزمان کادری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قرچک و سایر اعضا ستاد اجرایی در بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قرچک برگزار شد.

 

غلامرضا بختیاری سرپرست مدیریت آموزش‌وپرورش قرچک در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: کسب رتبه‌های برتر در مسابقات علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی را به مدیران، معلمان و دانش آموزان مدارس شاهد تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم این مسیر ادامه‌دار باشد.

 

وی گفت: عملکرد خوب مدارس شاهد در منطقه باعث شده تقاضای ثبت‌نام در این مدارس نسبت به سال‌های قبل دوچندان شود و پیرو مصوبات جلسات قبل ستاد اجرایی شاهد حضور مشاور در این مدارس اجرایی شود تا به مشکلات دانش آموزان در این مدارس رسیدگی شود.

 

سرپرست مدیریت آموزش‌وپرورش تأکید کرد: ثبت‌نام در مدارس شاهد طبق دستورالعمل ارسالی از وزارت آموزش‌وپرورش و ستاد اجرایی شاهد استان تهران انجام شود تا حق کسی در این خصوص ضایعه نشود.

 

بختیاری بیان داشت: شفافیت در عملکرد ستاد اجرایی شاهد می‌توانند نویدبخش روزهای های خوب در آموزش‌وپرورش باشد که پیشرفت علمی را نیز به همراه دارد

 

آزمان کادری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قرچک در ادامه جلسه ستاد شاهد اظهار داشت: مدارس شاهد قرچک از مدارس تازه تأسیس استان تهران در حوزه شاهد است که از بدو تأسیس توانسته است رتبه‌های بسیار خوبی را در سطح استان و کشور به دست آورد

 

وی گفت: مدارس شاهد قرچک در این مدت توانسته‌اند با مدارسی که سابقه تأسیس چند ساله دارند رقابت کنند که در این رقابت موفق عمل کردند که این موفقیت حاصل تلاش مدیران و معلمان شاهد است.

 

کادری بیان داشت: مدارس شاهد قرچک در ستاد اجرایی شاهد استان زبان زد هستند چراکه فعالیت و عملکرد خوبی دارند به امید روزی که بتوانند عناوین کشوری را کسب کنند و اولویت اصلی ثبت‌نام در مدارس شاهد را به خانواده معظم شهدا و ایثارگران اختصاص دهید چراکه این قشر معزز حق ویژه در مدارس شاهد دارند.

 

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قرچک اظهار داشت: عدالت آموزشی و رسیدگی به مشکلات تحصیلی خانواده معظم شهدا و ایثارگران وظیفه همگانی ما در برابر جانفشانی این عزیزان می‌باشد

کادری در پایان گفت: عدالت آموزشی و رسیدگی به مشکلات تحصیلی خانواده معظم شهدا و ایثارگران وظیفه همگانی ما و کم‌ترین کاری است که می‌توانیم برای این عزیزان انجام دهیم.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*