ورامین- خبرنگارابتکارآنلاین:به گفته سید رضا احمدی عضو شورای اسلامی شهر ورامین باید پروژه متروی شهر ورامین و اختلافات آن را با دو نگاه دید :۱- اختلاف راه آهن جمهوری اسلامی با شرکت مترو ۲- اختلاف شورای شهر ورامین با شرکت مترو. احمدی بیان داشت:اختلاف راه آهن جمهوری اسلامی با عنوان تصرف شرکت مترو از حریم […]
ورامین- خبرنگارابتکارآنلاین:به گفته سید رضا احمدی عضو شورای اسلامی شهر ورامین باید پروژه متروی شهر ورامین و اختلافات آن را با دو نگاه دید :۱- اختلاف راه آهن جمهوری اسلامی با شرکت مترو ۲- اختلاف شورای شهر ورامین با شرکت مترو.
احمدی بیان داشت:اختلاف راه آهن جمهوری اسلامی با عنوان تصرف شرکت مترو از حریم راه آهن تهران – مشهد جهت عبور خط متروی ری- ورامین- پیشوا که اختلاف راه آهن با مترو شکایت کیفری و حقوقی شرکت راه اهن جمهوری اسلامی از شرکت مترو است و درحال بررسی می باشد .
وی گفت: موضوع دوم اختلاف شورای اسلامی شهر ورامین با مترو با توجه به طرح تفصیلی و عبور خط مترو از زیر زمین با فاصله ۵/۷ نیم کیلومتر است که شرکت مترو اظهار می دارد: ۱۱ کیلومتر است وحاضر است با تعهد خط مترو را از روی زمین وکنا ر ریل راه آهن ببرد ودراینده چنانچه راه آهن به بیرون از شهر انتقال داده شد مترو هم خط مترو را اززیر زمین عبور دهد.
لیکن هزینه عبور فعلی از روی زمین و هزینه انتقال در اینده را یک شخص یا موسسه معتبر باید ضمانت کند که شورای شهر بپذیرد و مترو این ضمانت را نمی کند.
این موضوع درشورای ترافیک استان تصویب شده ،مترو از زیر زمین عبور کند و برای تایید نهایی و رفع اختلاف به وزارت کشور موضوع ارجاع گردیده که در وزارت کشور یک بار رسیدگی و اعلام گردیده: نامه با امضای استاندار نبوده و مجدداً باید با امضای استاندار به وزارت کشور وشورای ترافیک ارسال شود و درحال پیگیری و بررسی می باشد.
وی درخصوص پل درحال احداث منتهی به میدان رازی و بیمارستان دکتر مفتح اینطور اظهار نظر نمودند: ادامه ساخت پل مذکور که شورای شهر وشهرداری از ساخت آن جلوگیری کرده اند به دلیل اصولی نبودن و خاکی بودن بخشی از آن بوده است که از نظر فنی و اصولی اصلاح شود چه مترو بیاید چه نیاید پل نیاز شهر می باشد و مشکلی در احداث آن نیست .
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ