ورامین – رامین نیوز: شهردار جوادآباد در حاشیه بازدید میدانی از شهر جوادآباد گفت: تمام توان خود را برای حل مشکلات شهروندان بکار می گیریم. به گزارش خبرنگار رامین نیوز – مهدی کچویی در این بازدید ضمن تبریک ماه رجب و فرارسیدن سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر گفت: شهرداری جوادآباد تمام توان خود را […]
ورامین – رامین نیوز: شهردار جوادآباد در حاشیه بازدید میدانی از شهر جوادآباد گفت: تمام توان خود را برای حل مشکلات شهروندان بکار می گیریم.
به گزارش خبرنگار رامین نیوز – مهدی کچویی در این بازدید ضمن تبریک ماه رجب و فرارسیدن سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر گفت: شهرداری جوادآباد تمام توان خود را برای حل مشکلات مردم و خدمت رسانی به این عزیزان گذاشته است.
وی با بیان اینکه در این مدت کوتاه مدیریت اینجانب مشکلات متعددی از سر راه برداشته شده است، اظهار داشت: امیدواریم با رفع مشکلات در حوزه های مختلف و کسب درآمد پایدار برای مجموعه شهرداری، مشکلات پیش رو را با درایت و تدبیر حل کنیم.
شهردار جوادآباد گفت: مسائل و مشکلات شهر در جلسه شورای معاونین و مشاورین بررسی و در جهت رفع مشکلات مجموعه شهرداری اقدام لازم قرار خواهد گرفت.
وی خواستار مشارکت بیشتر مردم در جهت توسعه و پیشرفت این شهر شد و خاطر نشان کرد: همراهی مردم با مجموعه مدیریت شهری در راستای توسعه و آبادانی شهر بسیار مهم است.
کچویی ضمن تقدیر از فرماندار وی دیگر مسئولین شهرستان ورامین خواستار توجه بیشتر به این بخش شد و افزود: امیدواریم در جلسه شورای برنامه ریزی شهرستان و استان نگاه ویژای به بخش و شهر جوادآباد شود تا شاهد رفع مشکلات مردم این منطقه باشیم.
شهردار جوادآباد با اشاره به اینکه کارمندان شهرداری توجه ویژه به خدمات رسانی به مردم دارند، تصریح کرد: کار و تلاش شبانه روزی مجموعه شهرداری برای پاسخگویی به مطالبات و نیازهای شهروندان را باید شرط لازم و اصلی مدیریت شهری دانست و برای جلب رضایت حداکثری شهروندان تلاش کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ