پیشوا – ابتکار ورامین: مسئول رسیدگی به امور مساجد پیشوا تصریح کرد: با توجه به درخواست های مکرر اهالی شهرک های تازه تأسیس پیشوا برای برپایی نماز جماعت، نهادهای مربوطه از شهرداری پیشوا درخواست مساعدت کردند، ولی متأسفانه به اندازه ساخت یک نمازخانه هم کمکی نشد. به گزارش خبرنگار ما – حجت الاسلام و المسلمین […]
پیشوا – ابتکار ورامین: مسئول رسیدگی به امور مساجد پیشوا تصریح کرد: با توجه به درخواست های مکرر اهالی شهرک های تازه تأسیس پیشوا برای برپایی نماز جماعت، نهادهای مربوطه از شهرداری پیشوا درخواست مساعدت کردند، ولی متأسفانه به اندازه ساخت یک نمازخانه هم کمکی نشد.
به گزارش خبرنگار ما – حجت الاسلام و المسلمین مهدی ضائفی با اشاره به بالا بودن آمار جمعیت جوان شهرکهای تازه تأسیس پیشوا، اظهار داشت: این شهرکها جزء مناطق با شور و نشاطی است که جوانان زیادی را در خود جای داده است و از طرفی تهاجم فرهنگی و ماهواره در آن منطقه به شدت فعال است.
وی افزود: با درخواست های مکرر مردم مومن و متدین این منطقه علیرغم تمام مشکلاتی که وجود داشت، نماز جماعت مغرب و عشاء هر شب به امامت حجت الاسلام علوی در کنار فضای سبز شهرک طاق سپهر برگزار می شود.
مسئول رسیدگی به امور مساجد پیشوا با انتقاد از عدم همکاری شهرداری پیشوا در برپایی یک نمازخانه برای مردم این شهرکها تصریح کرد: با توجه به درخواست های مکرر اهالی منطقه برای برپایی نمازجماعت، مرکز رسیدگی به امور مساجد، بسیج و اداره تبلیغات اسلامی به صورت جداگانه با شهرداری پیشوا نامه نگاری کردند، ولی متأسفانه حتی به اندازه یک نمازخانه کمکی نشد.
وی افزود: واقعا آماده کردن یک فضا با داربست و برزنت برای کل شهرستان این قدر مشکل و هزینه بردار است. ساخت مسجد و نمازخانه در جهت خدمت به مردم است و تمام ارگانها به خصوص شهرداری، بخشداری و فرمانداری باید در این امر کمک کنند.
این مسئول تصریح کرد: برخی اداره جات هزینه های گاها بی مورد در سطح شهر انجام می دهند ولی حاضر نیستند برای داربست زدن ساده همکاری کنند.
ضائفی اظهار داشت: به حمدالله با رایزنی که با بخشدار مرکزی صورت گرفته شده است، ایشان قول صددرصد دادند که ان شاءالله این اتفاق مبارک بیفتد که به اندازه یک نمازخانه، فضایی ۳۰۰ متری با داربست و برزنت ایجاد شود تا با توجه به تهاجم وسیع فرهنگی که در آن منطقه وجود دارد، بتوانیم جوانان را جذب کنیم.
مسئول رسیدگی به امور مساجد پیشوا با بیان این که برخی از مسئولین شهرستان پیشوا دغدغه فرهنگی و مذهبی ندارند تصریح کرد: برخی از مسئولین نسبت به امور فرهنگی و مذهبی شور و درد ندارند. شهید چمران می فرماید خدایا تو را سپاس که به من درد دادی. وقتی دردی نباشد حرکتی نیست و این بی دردی و نداشتن دغدغه برخی از مسئولین واقعا جای گِلِگی دارد.
وی افزود: چطور برخی از اداره جات برای بعضی از هزینه کردها که نوعاً بی مورد هم هست پول دارند، اما برای کمک به مردم و بحث معنوی نمی توانند هزینه کنند.
ضائفی خاطرنشان کرد: مرکز رسیدگی به امور مساجد مانند خود مساجد، مکانی غیر دولتی است. یعنی حتی اگر بودجه ای برای ساخت مسجد اختصاص یابد در اختیار امور مساجد قرار نمی گیرد بلکه در اختیار اداره اوقاف قرار می گیرد.
بودجه اختصاص یافته برای ساخت مساجد در شهرستان پیشوا تنها ۴۰ میلیون تومان است
مسئول رسیدگی به امور مساجد پیشوا با انتقاد از بودجه اختصاص داده شده برای ساخت مساجد شهرستان پیشوا در سال ۹۴ اظهار داشت: بودجه اختصاص یافته برای ساخت مساجد در شهرستان پیشوا تنها ۴۰ میلیون تومان است. هرچند مشخص نیست چند درصد از این بودجه ناچیز نیز محقق شود.
این مسئول تخصیص اعتبار اندک برای ساخت مساجد را نشان از ضعف دست اندرکاران برنامه ریزی دانست که مسجد را در اولویت قرار نمی دهند و خاطرنشان کرد: این میزان بودجه در حالی برای این امر مهم و ضروری در نظر گرفته شده است که اگر بخواهیم یک سرویس بهداشتی برای یک مسجد بسازیم شاید حدود همین مبلغ احتیاج باشد.
وی افزود: ممکن است فقط برای ساخت یک ارگان خاص سالانه حدود ۲۰۰ میلیون تومان اختصاص پیدا کند اما برای کل مساجد شهرستان بودجه ۴۰ میلیون تومانی در نظر گرفته می شود در حالی که همین مبلغ نیز محقق نمی شود.
مکانی برای احداث مسجد در شهرکهای تازه تأسیس پیشوا پیش بینی نشده بود
حجت الاسلام ضائفی با ابراز نگرانی از وضعیت نامناسب فرهنگی در شهرکهای تازه تأسیس شهر پیشوا گفت: وقتی سه ارگانی که در ارتباط با مردم هستند(امور مساجد، بسیج و تبلیغات اسلامی) از شهرداری درخواست می کنند که یک داربست موقت به مدت یک سال برای برپایی نماز جماعت زده شود و این موضوع از سوی برخی اهمیت داده نمی شود، نشان دهنده این است که متأسفانه برخی از مسئولین پیشوا، این شهرکها را فراموش کردند.
وی افزود: من نگران هستم اگر وضعیت به همین شکل ادامه پیدا کند در آینده قشر متدین و مذهبی در این شهرکها منزوی شوند و قشر غیر مذهبی بخش عمده این شهرکها را تشکیل دهند.
این کارشناس مسائل مذهبی ادامه داد: با توجه به این که وضعیت هر منطقه از ظواهر آن مشخص است، وقتی وارد شهرکهای تازه تأسیس پیشوا می شوید قشر مذهبی، مغلوب هستند و مسجد و اسلام کمتر دیده می شود.
حجت الاسلام ضائفی خطاب به مسئولین شهرستان پیشوا اظهار داشت: اگر مسئولیتی را قبول می کنیم، در آخرت بابت این مسئولیت از ما سوال می شود و باید پاسخگو باشیم.
وی افزود: اگر برخی از افراد، عنوان مسئولیت را بر عهده گرفتند مسئول امور فرهنگی و معنوی مردم هم هستند. بعضی از مسئولین شهرستان به این باور نرسیدند.
مسئول رسیدگی به امور مساجد پیشوا با تأکید بر نیاز شهرک های تازه تأسیس پیشوا به فضاهای فرهنگی به ویژه مسجد گفت: در دوران مسئولیت حجت الاسلام اداوی در مرکز رسیدگی به امور مساجد شهرستان پیشوا با همکاری اداره اوقاف، یک قطعه زمین به مساحت حدود ۴۰۰ متر برای احداث مسجد در شهرک نقش جهان اختصاص پیدا کرد و یک فرد خیّر نیز برای ساخت آن حدود ۵۰۰ میلیون تومان کمک کرد و در حال حاضر کار نقشه برداری و چاله برداری این مسجد انجام شده است.
حجت الاسلام ضائفی زمان لازم برای ساخت شبستان این مسجد را یک سال و نیم اعلام کرد و افزود: ان شاءالله یک فضایی آماده شود که نمازگزاران و مردم متدین و دلسوز منطقه به اقامه نمازجماعت بپردازند.
این مسئول با اشاره به تعدد شهرکها و همچنین بالا بودن جمعیت ساکن در آنها، بر ناکافی بودن وجود تنها یک مسجد در این شهرکها تأکید کرد و افزود: متأسفانه از ابتدای ساخت این شهرکها، مکانی برای ساخت مساجد پیش بینی نشده است.
وی افزود: در یک شهر اسلامی اولین چیزی که لازم است و باید پیش بینی شود مکانی برای احداث مسجد است که متأسفانه در این شهرکها پیش بینی چنین چیزی نشده است و این یک اشکال بزرگ است.
حجت الاسلام ضائفی عنوان داشت: یکی از اهالی آن منطقه می گفت که برخی از جوانان این شهرکها حاضرند تا سحر در کنار مسجد به صحبت کردن و ارتباط های مجازی بپردازند ولی حاضر نیستند به مسجد بیایند. یکی از نشانه های خطرناک منطقه همین است که جوانان رغبتی برای مسجد ندارند و دلیلش این است که مسجدی در نزدیکی آنها نبوده است و برخی از مسئولین دغدغه تأمین امام جماعت و کار فرهنگی در این منطقه را نداشته و ندارند.
مسئول رسیدگی به امور مساجد پیشوا خاطر نشان کرد: اگر یک جدول در سطح شهر ساخته نشود مشکلی پیش نمی آید ولی اگر یک جوانی که در حال غرق شدن در گناه باشد و ما کاری از دستمان بر بیاید ولی کمکی نکنیم، خطر بزرگی است که غیر قابل قبول، غیر شرعی و غیر اخلاقی است.
(منبع خبر: gmail)
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ