شرق استان تهران – رامین نیوز: در مراسم صبحگاه مشترک نیروی های انتظامی، یگان ویژه امداد، راهور ناجا در مقابل مسئولان رژه رفته و به پرچم جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند و یاد شهدای گلگون کفن سوم خرداد را گرامی داشتند. به گزارش خبرنگار رامین نیوز به نقل از مهر، همزمان با سوم خرداد […]
شرق استان تهران – رامین نیوز: در مراسم صبحگاه مشترک نیروی های انتظامی، یگان ویژه امداد، راهور ناجا در مقابل مسئولان رژه رفته و به پرچم جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند و یاد شهدای گلگون کفن سوم خرداد را گرامی داشتند.
به گزارش خبرنگار رامین نیوز به نقل از مهر، همزمان با سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، صبحگاه مشترک نیروی انتظامی شرق استان تهران با حضور مدیران و مسئولان اجرایی در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شرق استان تهران برگزار شد. در این مراسم نیروی های انتظامی، یگان ویژه امداد و راهور ناجا در مقابل مسئولان رژه رفته و به پرچم جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند و یاد شهدای گلگون کفن سوم خرداد را گرامی داشتند.
در این مراسم امام جمعه موقت ورامین در سخنانی اظهار داشت: در زمان جنگ وظیفه ملت ایران پاسداری از آب و خاک کشور بود و امروز نیز باید با تمام توان در مقابل جنگ نرم دشمن ایستاد و مقابله کرد، امروز شکرگذاری فتح خرمشهر حضور قدرتمندانه و باصلابت در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن است که خوشبختانه اکنون در سطح شهر ورامین گروه های امر به معروف و نهی از منکر این وظیفه خطیر را بر عهده گرفته اند.
حجت الاسلام سید محسن محمودی در ادامه با تقدیر از حضور آمرین به معروف و ناهیان از منکر در سطح خیابان ها برای احیای این دو فریضه الهی بیان داشت: باید از برادران و خواهرانی که با حضور خود در خیابان و مراکز عمومی، این دو واجب فراموش شده را احیا کرده اند، تشکر و قدردانی کرد.
پلیس آمرین به معروف و ناهیان از منکر را تنها نگذارد
وی عنوان کرد: امروز خانواده شهدا و ایثارگران و مردم متدین و انقلابی ورامین از نیروی انتظامی انتظار دارند که آمرین به معروف و ناهیان از منکر را تنها نگذارند که خوشبختانه اکنون حضور پلیس در کنار گروه های تذکر لسانی قابل قبول است.
این مسئول افزود: امر به معروف و نهی از منکر وظیفه گروه و یا نهاد خاصی نیست بلکه آحاد ملت ایران نسبت به این دو فروع دین وظیفه دارند و باید به رسالت دینی و انقلابی خود عمل کرده و از رواج گناه در سطح جامعه جلوگیری کنند.
سردار سیروس فتحی در حاشیه این مراسم با گرامیداشت سالروز سوم خرداد اظهار داشت: رشادت های غیورمردان این سرزمین به ویژه مردم خرمشهر باعث آزادسازی این شهر مهم شد به طوری که سوم خرداد معادلات جنگ را بر هم زد.
برخورد با سارقان خرد و کلان در دستور کار پلیس
فرمانده نیروی انتظامی شرق استان تهران در ادامه با اشاره به تلاشهای نیروی انتظامی در سال ۱۳۹۲ افزود: مأموران نیروی انتظامی خود را حافظ و نگهبان امنیت مردم می دانند به همین خاطر همواره برای خدمت به مردم آماده هستند.
این مسئول گفت: نیروی انتظامی همواره با تقدیم جوانان با ایمان خود در راه ایجاد امنیت، خدمت خالصانه خود را به مردم نشان داده به طوری که نیروی انتظامی شرق استان تهران با تقدیم ۱۱۸ شهید، ۲۴۸ جانباز و ۱۴۰ آزاده توانسته است نقش مهمی را در ایجاد امنیت در منطقه و کشور ایفا کند.
وی اضافه کرد: با تلاش سبزپوشان نیروی انتظامی در سال ۱۳۹۲، کشفیات ناجا در حوزه شرق استان تهران بیش از ۶۵ درصد رشد داشته که این مسأله نشان دهنده برنامه ریزی و تلاش پلیس است.
فتحی ادامه داد: نیروی انتظامی در سال ۱۳۹۲ برخورد با سارقان خرد و کلان را در دستور کار خود قرار داد به نحوی که ۴۰ درصد به کشفیات خودروهای سرقتی، ۲۰ درصد به کشفیات موتور سرقتی و ۱۴۰ درصد به دستگیری دزدان مغازه ها و اماکن عمومی رشد اضافه شده است.
کاهش تصادفات با همکاری دستگاه های امدادرسان
این مسئول عنوان کرد: خوشبختانه عملکرد پلیس در برخورد با متخلفان و کسانی که امنیت جامعه را به خطر می اندازند سبب خوشحالی و رضایتمندی مردم شده البته پلیس باید در سال ۱۳۹۳ توان خود را در برخورد با مجرمان افزایش دهد تا این رضایتمندی نیز بهبود پیدا کند.
وی بیان داشت: برخورد با قاچاقچیان در حوزه های مختلف نظیر مواد مخدر و سوخت از دیگر برنامه های پلیس در سال ۱۳۹۲ بود که رشد ۱۲۰ درصدی کشفیات مواد مخدر در شرق استان تهران حکایت از تلاش سبزپوشان نیروی انتظامی دارد.
فتحی در پایان با اشاره به تلاش های راهنمایی و رانندگی شرق استان تهران برای کاهش میزان تصادفات در شرق استان تهران گفت: در سال ۱۳۹۲ میزان تصادفات در شرق استان تهران کاهش یافته است و همکاری مستمر دستگاه های امداد رسان از جمله اورژانس، جمعیت هلال احمر، آتش نشانی، راه و شهر سازی، پلیس راه و نیز اطلاع رسانی گسترده و بسیار تاثیرگذار خبرنگاران موجب شده تا با کاهش سوانح جاده ای تعداد مجروحان و کشته های تصادفات کمتر شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ