قرچک – رامین نیوز: اشاره: شهرستان های تازه تاسیس در سطح استان با مشکلات، معضلات و نیازهای زیادی روبرو هستند که این نیاز احساس می شود در دولت جدید توجه ویژه ای برای رفع مشکلات در شهرستان های تازه تاسیس بشود. شهرستان قرچک هم از این امر مستثنا نیست و با کمبود های زیادی روبرو […]
قرچک – رامین نیوز: اشاره: شهرستان های تازه تاسیس در سطح استان با مشکلات، معضلات و نیازهای زیادی روبرو هستند که این نیاز احساس می شود در دولت جدید توجه ویژه ای برای رفع مشکلات در شهرستان های تازه تاسیس بشود. شهرستان قرچک هم از این امر مستثنا نیست و با کمبود های زیادی روبرو است. در همین راستا هیئت تحریریه روزنامه ابتکار ویژه جنوب و شرق استان تهران در نشستی با جناب آقای صادقی، فرماندار جدید شهرستان قرچک نظرات ایشان و برنامه های وی را برای حل این مسائل جویا شد که نظر خوانندگان را به مشروح آن جلب می نماییم.
*در رابطه با سوابق کاری خودتان برای خوانندگان ما توضیح بفرمایید.
از سال ۱۳۶۱ تا سال ۱۳۶۷ افتخار داشته ام در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عضویت داشته باشم. پس از اتمام جنگ تحمیلی از سپاه استعفا دادم و به جهت استفاده از فضای معنوی در حوزه علمیه و کسب معارف اسلامی به حوزه علمیه قم رفتم و تا سال ۱۳۸۱ هم به طور مستمر در کلاس های حوزه علمیه شرکت داشتم. و به موازات آن دروس مدرسه را هم ادامه دادم و پس از اخذ دیپلم وارد دانشگاه شدم و در رشته اقتصاد بازرگانی از دانشگاه علامه طباطبایی مشغول به فعالیت شدم و در سال ۱۳۷۸ نیز فارغ التحصیل شدم. در طول زمان تحصیل هم مدتی در دانشگاه هنر، شهرداری تهران مشغول به کار بودم. در مقطعی هم مشاور رییس شورای شهر تهران بوده ام و همین طور مدیر برنامه ریزی شورای شهر تهران بوده ام. پس از این ۲ دوره بخشدار و یک دوره هم در یکی از شهرستان های استان زنجان فرماندار بودم و در مقطعی هم مدیر گمرک فرودگاه تبریز بودم. در همان زمان هم موفق شدم با ادامه تحصیل در رشته حقوق، مدرک کارشناسی حقوق را کسب کنم و به دنیال آن هم ارشد رشته حقوق قبول شدم که اخیرا از پایان نامه خودم در دانشگاه دفاع کردم.
*چه نظری در رابطه با رسانه ها و مطبوعات دارید؟
احساس می کنم در این حوزه کم کاری صورت گرفته است و آن طوری که باید آرمان های امام و انقلاب به طور کامل به نسل بعد از طریق رسانه ها انتقال پیدا نکرد. به طور مثال آرمانی هایی مثل آزادی بیان برای امروز نیست و این موضوع آنطور که باید و شاید در سطح جامعه در هر ۲ بخش مردم و مسئولین نهادینه نشده است. پاسخگویی در دنیای امروز یک اصل است و مسئولین باید پاسخگو باشند. در این مورد مطبوعات حلقه ارتباطی بین مردم و مسئولین هستند و کار مطبوعات نیز این است که مطالبات مردم را به مسئولین انعکاس دهند و از آن پاسخ بخواهند و وقتی این اتفاق نیافتد یک شکاف بین نسلی بوجود می آید.
*با توجه به ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری شما به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک چه برنامه ای برای اجرای این سیاست ها دارید؟
متاسفانه اقتصاد ما از یک بیماری رنج می برد چرا که اقتصاد ما درون زا نیست و اگر اقتصاد درون زا باشد اگر فشارهای اقتصادی از بیرون تحمیل شود، باعث رشد و شکوفایی اقتصاد خواهد شد و آن چیزی که مقام معظم رهبری تاکید دارند این است که باید از وابستگی به نفت جدا شویم و نفت را به عنوان یک سرمایه بین النسلی بدانیم.
به نظر بنده با توجه به تیم اقتصادی خوبی که در دولت تشکیل شده است و با اجرای
سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی مملکت ما سال های سال از فشارهای اقتصادی از سوی خارج ضربه نخواهد دید.
*با توجه به تازه تاسیس بودن شهرستان قرچک بفرمایید چند درصد ادارات قرچک مستقر شده اند و چه مقدار از ادارات استقرار پیدا نکرده اند؟
حدود ۶۵ درصد ادارات قرچک مستقر شده اند ولی مشکل عمده ای که شهرستان دارد این است که مکانی برای استقرار آنها وجود ندارد و شهرستان قرچک از لحاظ زیرساخت بسیار دچار مشکل است. آقای استاندار هم بخشنامه کرده اند که شهرستان های جدیدالتاسیس اداراتی که در آن استقرار ندارند هر چه سریع تر مستقر بشوند. در همین راستا فکر می کنم تا شهریور ماه سال ۹۳ ادارات قرچک به طور کامل مستقر شوند.
*چه برنامه ای برای وحدت و هماهنگی با مسئولین در شهرستان دارید؟
به ابتکار حجت الاسلام اسماعیلی، امام جمعه محترم قرچک هر ۳ هفته یکبار به همراه دکتر نقوی و امام جمعه جلسه مشترکی برای بررسی مشکلات قرچک داریم. همانطور که مستحضر هستید بخشی از مسائل مشکلات شهرستان از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان جهت اختصاص اعتبارات پیگیری می شود و بخشی هم توسط استان پیگیری می شود که در بخش استانی بنا است که هم بنده پیگیر باشم و هم نماینده محترم شهرستان در مجلس پیگیر مسائل باشند چرا که ایشان به راحتی می توانند با مسئولان ارشد ارتباط بگیرند. به طور مثال پروژه مترو که اعتبارات ملی دارد و نیاز است از طریق مسئولین عالی رتبه پیگیری شود که در این زمینه دکتر نقوی می توانند کمک موثری به ما کنند.
*در رابطه با انتخاب مشاورین برنامه ای دارید؟
بنده در حال بررسی افراد و چهره ها هستم و با توجه به اینکه جدید به شهرستان آمده ام نیاز به زمان برای شناخت افراد است و فکر می کنم تا خردادماه به لیست نهایی برسم و از ابتدا هم نظرم این بوده که از تمام صاحبان فکر و اندیشه استفاده کنم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ