۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار » اخبار ویژه » استان ها » سیاسی » عناوین اصلی » فردیس
  • شناسه : 27791
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۰
  • 464 بازدید
  • ارسال توسط :
مذاکره با آمریکا دستاوردی ندارد
مذاکره با آمریکا دستاوردی ندارد

مذاکره با آمریکا دستاوردی ندارد

فردیس – آبرومند: امام جمعه شهرستان فردیس گفت : مذاکره با آمریکا که از طریق فشار و تحریم درصدد دستیابی به خواسته های خود است ، دستاوردی ندارد.   به گزارش خبرنگار ما – حجت الاسلام علی اکبر ایمانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان فردیس افزود: آمریکایی‌ها تصور داشتند که با تهدید و […]

فردیس – آبرومند: امام جمعه شهرستان فردیس گفت : مذاکره با آمریکا که از طریق فشار و تحریم درصدد دستیابی به خواسته های خود است ، دستاوردی ندارد.

 

به گزارش خبرنگار ما – حجت الاسلام علی اکبر ایمانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان فردیس افزود: آمریکایی‌ها تصور داشتند که با تهدید و فشارهای اقتصادی می‌توانند بر ایران پیروز شوند اما به نتیجه دست نمی یابند.

 

وی با بیان اینکه مقاومت جمهوری اسلامی در دیگر کشورها نیز نشر یافت، اضافه کرد: دشمن به دنبال از پای در آوردن ایران با فشارهای اقتصادی است.

 

وی اظهار داشت: آمریکایی‌ها تصور می‌کنند هر اقدامی که می‌خواهند می‌توانند بر علیه ایران انجام دهند، اما ایران اسلامی توانست صدها هزار کیلومتر دور تر از مرزهای خود با دشمنان به مقابله بپردازد و پوزه آنها را به خاک بمالد و این نشان می‌دهد که آنها به خواسته خود نخواهند رسید.

 

ایمانی با اشاره به ایفای نقش مرد دیوانه توسط، رئیس جمهور آمریکا گفت: این طرح در کره شمالی جواب نداد و می‌خواهندآن برای ایران اجرا کنند، آمریکا چندی پیش ناو خود را در خلیج فارس روانه کرد و می‌گفت ایران را سر جای خود می‌نشانیم اما پس ارزیابی پاسخ محکم رهبر معظم انقلاب مبنی بر نه مذاکره و نه جنگ، آمریکایی ها عقب نشینی کردند.

 

وی بیان داشت: ملت ایران همانند ۴۰ سال گذشته در مقابل زیادخواهی و زورگویایی های دشمنان ایستادگی می‌کند.

 

خطیب جمعه فردیس گفت: اگر امروز اسرائیل قصد مذاکره با فلسطین را دارد به آن دلیل است که فلسطینی‌ها اسلحه به دست گرفته اند.

 

ایمانی افزود: امروز انسجام، اتحاد و هم افزایی میان ملت ایران و مسئولان سه قوا بیش از پیش مستحکم است.

(منبع خبر: ایرنا)

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*