۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار ویژه » ري » عناوین اصلی » فرهنگی
  • شناسه : 8734
  • ۰۴ تیر ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۶
  • 111 بازدید
  • ارسال توسط :

مراسم گرامیداشت شهید آیت الله بهشتی در بهشت زهرا(س) برگزار شد

ری – ابتکار ورامین: مراسم گرامیداشت سی و چهارمین سالگرد شهادت آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان در بهشت زهرا(س)برگزار شد. به گزارش خبرنگار ما به نقل از ایرنا – این مراسم روز پنجشنبه بر سر مزار این شهیدان با حضور […]

ری – ابتکار ورامین: مراسم گرامیداشت سی و چهارمین سالگرد شهادت آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان در بهشت زهرا(س)برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ما به نقل از ایرنا – این مراسم روز پنجشنبه بر سر مزار این شهیدان با حضور مردم مومن و روزه دار و مسوولان برگزار شد.

بر اساس این گزارش مداحان اهل بیت (ع) با قرائت زیارت عاشورا و مدیحه سرایی یاد و خاطره شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران با وفای ایشان را گرامی داشتند و مردم شهید پرور ایران اسلامی در این آیین مزار شهید بهشتی و یاران ایشان را غباروبی و عطر افشانی کردند.

بر اساس این گزارش حمید علی صمیمی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا حادثه هفتم تیر را نماد مظلومیت آیت الله شهید بهشتی و ۷۲ تن از یارانش دانست .

وی گفت: شهید دکتر بهشتی را باید یکی از معماران نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.

صمیمی تاکید کرد: شهید بهشتی مرد میدان علم، اندیشه، مبارز با نفس و خودسازی و جهاد در راه خدا بوده و آثار فراوانی از خود به جا گذاشته و نقش اساسی در تنظیم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران داشت.

وی با بیان اینکه حادثه هفتم تیر و جنایت منافقان در این روز هیچ گاه فراموشی نمی شود گفت: این حادثه در نوع خود و تاریخ معاصر بشر بی نظیر و ضایعه غیر قابل جبران برای انقلاب اسلامی محسوب می شود.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ خاطر نشان کرد: شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان پایه های انقلاب اسلامی را محکم و مردم را نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی استوارتر کرد.

وی با بیان اینکه گروهک منافق در سال های پیروزی انقلاب اسلامی تلاش کرد تا با ترور و به شهادت رساندن یاران امام راحل مانع از تحقق اهداف انقلاب شود، گفت: علیرغم شهادت بهترین یاران بنیانگذار کبیر انقلاب، اما نظام مقدس جمهوری اسلامی هر روز با سرعت بیشتری به اهداف بلند مدت خود دست یافت.

صمیمی تاکید کرد: شهید بهشتی و همفکران و همرزمان وی تا آخر زنده اند و رهبری معظم انقلاب اسلامی راه امام و شهیدان را به پیش می برند.

وی ادامه داد: باید افکار، اندیشه ها، خدمات و ابعاد شخصیتی شهید بهشتی به جامعه به ویژه نسل جوان کشور شناسانده شود.

این مراسم به همت بنیاد شهید و امورایثارگران تهران بزرگ و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*