پیشوا – آبرومند: سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران گفت: شرح وظایف روابط عمومی ها باید براساس مسئولیت اجتماعی و نیازهای جامعه هدف تعریف شود و وظیفه ذاتی آنان در جایگاه مشاوران سازمان تولید محتواست. به گزارش خبرنگار ما – امین بابایی در مراسم بزرگداشت هفته روابط عمومی در این […]
پیشوا – آبرومند: سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران گفت: شرح وظایف روابط عمومی ها باید براساس مسئولیت اجتماعی و نیازهای جامعه هدف تعریف شود و وظیفه ذاتی آنان در جایگاه مشاوران سازمان تولید محتواست.
به گزارش خبرنگار ما – امین بابایی در مراسم بزرگداشت هفته روابط عمومی در این شهرستان با بیان اینکه روابط عمومی ادارات و سازمان ها باید در حوزه تحقیقات و پیمایش ورود کنند، افزود: شرح وظایف روابط عمومی باید در چارچوب مسئولیت اجتماعی تعریف و تفکیک شود که داده های آن در جریان همین تحقیقات و پرسشنامه ها استخراج می شود.
وی افزود: مسئولیت اجتماعی روابط عمومی باید براساس شاخص نیاز اجتماعی جامعه هدف و مواردی شامل خاستگاه مردم و مهاجرپذیری، بانوان، جوانان، جریان ها و احزاب سیاسی و… مشخص و ابلاغ شود.
نگاه ویژه استاندار تهران به تقویت جایگاه روابط عمومی ها
مدیرکل روابط عمومی استانداری تهران بیان با اشاره به تهیه و ابلاغ دستورالعملی جهت تقویت جایگاه روابط عمومی ها، گفت: این دستورالعمل بر مبنای یک اساسنامه تخصصی است که ماهیت اجرایی آن به چارچوب بدنه مدیریتی در همه سازمان ها کمک می کند و عاری از نگاه تک بعدی و صرف جهت تقویت روابط عمومی است.
بابایی به حساسیت ایجاد شده در سطح استان نسبت به حوزه روابط عمومی اشاره و تصریح کرد: استاندار صراحتا اعلام کرده که اگر مدیری نسبت به تثبیت و ارتقای روابط عمومی سازمان خود ساده انگاری کند و نگاه پویا محور نداشته باشد در حوزه ارزیابی ناکارآمد تلقی خواهد شد.
غفلت از روابط عمومی عامل اصلی توسعه نیافتگی کشور
وی با اشاره به گفتمان توسعه و پیوند آن با روابط عمومی با متد روز، بیان کرد: بسیاری از کشورها حرکت به سمت توسعه را به صورت شتابنده طی کرده اند و به عنوان کشورهای جهان اول مطرح هستند اما ایران با بیش از ۸ هزار سال فرهنگ و تمدن غنی و مدنی الان در جرگه کشورهای توسعه یافته نیست.
مدیرکل روابط عمومی استانداری تهران در توضیح چرایی و چگونگی این توسعه نیافتگی گفت: در بسیاری از امور و مقاطع نگاه تخصصی و تکنیکال منتج به توسعه متصور نبوده و جا مانده است.
بابایی نگاه ساده انگارانه و بعضا ناچیز مسئولان به حوزه روابط عمومی را عامل اصلی تضعیف آن دانست و گفت: در رویکرد توسعه محور خلاء عدم پرداختن به روابط عمومی ها سونامی سنگینی را به بدنه مدیریتی دستگاه ها وارد می کند.
وی با بیان اینکه روابط عمومی ها در بسیاری از موارد تبدیل به حیاط خلوت سازمان ها شده اند، افزود: حلقه مفقوده روابط عمومی ها در حوزه مستندسازی و تحلیل محتوا باعث ضعف های فراوان در مقوله اطلاع رسانی دولت و نظام شده و با وجود توفیقات ارزشمند، موفق به انعکاس صحیح و مطلوب دستاوردهای چهل ساله انقلاب نشدیم.
مدیران سنتی در نظام اطلاع رسانی نوین حذف خواهند شد
مدیرکل روابط عمومی استانداری تهران به جریان و سونامی تمدن گرایی مدرنیته و عصر جهانی شدن اشاره و عنوان کرد: در نظام اطلاع رسانی نوین اگر مدیری این ساختار نوین گرایی در عرصه اطلاع رسانی را نپذیرد جزو مدیران جامانده ای است که موج سونامی به راحتی او را حذف خواهد کرد.
بابایی با بیان اینکه در گذشته هرچه یک مدیر محدودتر ضریب توفیقش مطلوبتر بود، گفت: اما امروزه هرچه بسته تر عمل کرده و نگاه ساده انگارانه به حوزه روابط عمومی داشته باشد، فضای مجازی موجود او را به سمت تخریب پیش خواهد برد.
روابط عمومی باید تولیدکننده محتوا باشد
بابایی به ضرورت بهره مندی مدیران از جایگاه مشورتی روابط عمومی ها اشاره و عنوان کرد: روابط عمومی خبرنویس نیست بلکه وظیفه خوراک دهی و تولید محتوا را بر عهده دارد و تنها در این صورت پویا و قابل ارزیابی خواهد بود.
وی افزود: روابط عمومی به دلیل چسبندگی به حوزه مدیریت اخبار را به صورت تک بعدی منعکس می کند، در حالی که باید محتوا را در اختیار اصحاب رسانه به عنوان نمایندگان افکار عمومی قرار داده و به آنها فرصت تحلیل بدهد.
مدیرکل روابط عمومی استانداری تهران بیان کرد: خبرنگاران نقش بسیار موثری در حوزه سازمانی دارند و بازوان پویا و کارآمد و توانمندی هستند که در کنار روابط عمومی ها به پیشبرد سیاست گذاری یک روابط عمومی موفق کمک می کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ