پیشوا – ابتکار ورامین: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پیشوا اظهار داشت: نگرانیم پیشوا به دو قطب سنتی دینی و مدرنیته غیر دینی تبدیل شود. الان متأسفانه این اتفاق در حال وقوع است و اگر ما حجم فعالیت های فرهنگی را فقط به قسمت سنتی پیشوا ببریم، بیم آن می رود که شهرک های تازه […]
پیشوا – ابتکار ورامین: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پیشوا اظهار داشت: نگرانیم پیشوا به دو قطب سنتی دینی و مدرنیته غیر دینی تبدیل شود. الان متأسفانه این اتفاق در حال وقوع است و اگر ما حجم فعالیت های فرهنگی را فقط به قسمت سنتی پیشوا ببریم، بیم آن می رود که شهرک های تازه تأسیس به قطب غیر دینی تبدیل شود.
به گزارش خبرنگار ما به نقل از پایگاه خبری ندای پیشوا- حجت الاسلام والمسلمین اکبر زوبین با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، ماه عبودیت و بندگی و ماه میهمانی و ضیافت الهی در خصوص اقدامات و فعالیت های اداره تبلیغات اسلامی پیشوا برای ماه مبارک رمضان تصریح کرد: قبل از ورود به ماه مبارک رمضان و در دهه آخر ماه شعبان المعظم که به دهه تکریم و عطر افشانی و غبارروبی مساجد معروف است،در مساجد شهرستان پیشوا خصوصا چند مسجد محوری مانند مسجد ولی عصر (عج) سرچشمه و مسجد الزهرا (سلام الله علیها) سناردک مراسم عطرافشانی و غبارروبی با حضور امام جمعه محترم، فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان پیشوا برگزار شد.
وی با بیان این که اولین اقدام ما برای استقبال از ماه مبارک رمضان آماده کردن مردم به لحاظ روحی و روانی بود، اظهار داشت: یکی از کارهایی که در اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پیشوا انجام دادیم این است که تعدادی گلاب با هزینه سازمان خریداری کردیم و داخل بسته هایی به رابطین ۳۷ مساجد شهرستان ارائه دادیم تا به کمک مردم و بسیجیان منطقه مساجد را غبارروبی و تمیز کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پیشوا به برگزاری سه نشست یکروزه در استان نهران برای مبلغین و مبلغات قبل از ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: نشست هایی با عناوین «همایش طلایه داران تبلیغ»، «چهره های ماندگار تبلیغ» و یک نشست در جامعه روحانیت مبارز برگزار شد و در این نشست ها توجیهات لازم در زمینه مسائلی که مبلغین و مبلغات در عرصه های تبلیغی مطرح می کنند، انجام شد.
زوبین با اشاره به دریافت کتاب «ره توشه» توسط مبلغین و مبلغات قبل از ماه مبارک رمضان گفت: ره توشه کتاب عالی و ماندگاری است که قبل از ماههای محرم و رمضان به مبلغین داده می شود و اینها شرح دستور کاری و نحوه تبلیغ خود را از این کتاب استخراج می کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پیشوا تعداد مبلغ و مبلغه اعزامی به مساجد، مراکز فرهنگی و آموزشی، کانونها، موسسات قرآنی، ادارات، سازمانها و نهادهای شهرستان پیشوا را در ماه مبارک رمضان، ۵ نفر غیر مقیم از شهر قم و ۴۰ نفر مقیم عنوان کرد و تصریح کرد: بعضاً تعدادی از آنها به دو، سه مکان می روند و آمار اعزام مبلغ و مبلغه ما در ماه مبارک رمضان بالغ بر ۱۵۰ مورد است.
وی ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی را یکی دیگر از برنامه های اداره تبلیغات اسلامی در ماه مبارک رمضان دانست و افزود: حدود دویست هفتاد، هشتاد کلاس قرآنی را در زمینه های روخوانی، روانخوانی، صوت، لحن، حفظ، خواص آیات و مفاهیم قرآنی در موسسات دارای مجوز و بدون مجوز در ماه مبارک رمضان برگزار می کنیم.
زوبین اعزام قاری و مداح، آموزش ضمن خدمت کارکنان دولت، اجرای مسابقات قرآنی، ارسال محصولات و دعاهای ماه مبارک رمضان، سرکشی و بازرسی از فعالیت های فرهنگی و دینی مساجد و برگزاری گردهمایی علما و مبلغین شهرستان پیشوا را بخش دیگری از فعالیت های اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پیشوا به مناسبت ماه مبارک رمضان عنوان کرد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پیشوا با اشاره به مراسم لیالی قدر خاطرنشان کرد: در این شبها درخواست مداح، قاری و سخنران از ما زیاد است و سازمان تبلیغات اسلامی این نقش را ایفا می کند.
این مسئول در خصوص اعزام روحانی به شهرک های تازه تأسیس پیشوا گفت: آقای علوی نسب را در شهرک طاق سپهر معرفی کردیم و با وجود این که مکان تبلیغ ندارند ولی نماز جماعت شبها را احیا کرده و خوشبختانه مردم هم استقبال خوبی کردند.
زوبین تصریح کرد: نگرانی ما این است که پیشوا به دو قطب پیشوای سنتی دینی و مدرنیته غیر دینی تبدیل شود. الان متأسفانه این اتفاق در حال وقوع است و اگر ما حجم فعالیت های فرهنگی را فقط به قسمت سنتی پیشوا ببریم، بیم آن می رود که شهرک های جدیدالتأسیس به قطب غیر دینی تبدیل شود.به همین دلیل است که ما آن شهرک ها را در بحث مسائل فرهنگی، تبلیغی و قرآنی فراموش نکردیم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پیشوا در پایان سخنان خود اظهار داشت: هرچه در سطح شهرستان هم افزایی کنیم یعنی از امکانات همدیگر استفاده کرده و به صورت متمرکز به نفع مردم کار کنیم و از موازی کاری بپرهیزیم، بهتر است.
این مسئول خاطرنشان کرد: الان قرآن که کتاب آسمانی و یکی از دو ثقل اکبر پیامبر مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) است مثل گوشت قربانی شده است و هر نهادی یک قسمت از آن را برمی دارد. اداره ارشاد یک قسمت قرآن را بر می دارد، ما یک قسمت را بر می داریم و امور مساجد یک قسمت را بر می دارد. اگر می توانستیم اینها را متمرکز کنیم و توان و استعدادها را یک کاسه می کردیم و مردم هم با یک نهاد سرو کار داشتند، خیلی بهتر بود.
وی افزود: در ماه مبارک رمضان این فرصت و این بستر آماده است. برای این که ان شاءالله به صورت واحد و یکپارچه تحت عنوان امّت قرآنی بتوانیم کار قرآنی انجام دهیم و دل پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) و اهل بیت (علیهم السلام) را از خودمان را شاد کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ