۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار » اخبار ویژه » تهران » ري » سیاسی » عناوین اصلی
  • شناسه : 27283
  • ۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۲
  • 402 بازدید
  • ارسال توسط :
وحدت کلمه از کلیدواژه های اساسی کشور است
وحدت کلمه از کلیدواژه های اساسی کشور است

وحدت کلمه از کلیدواژه های اساسی کشور است

ری- آبرومند: جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: وحدت کلمه از کلیدواژه های اساسی کشور است. به گزارش خبرنگار ما-  سردار علی فدوی پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم تجدید میثاق فرماندهان نیروهای مسلح با آرمان‌های امام خمینی (ره) طی سخنانی گفت: وحدت کلمه از کلید واژه‌های اساسی کشور و تفکر امام […]

ری- آبرومند: جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: وحدت کلمه از کلیدواژه های اساسی کشور است.

به گزارش خبرنگار ما-  سردار علی فدوی پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم تجدید میثاق فرماندهان نیروهای مسلح با آرمان‌های امام خمینی (ره) طی سخنانی گفت: وحدت کلمه از کلید واژه‌های اساسی کشور و تفکر امام (ره) است و این وحدت کلمه حول محور توحید، انقلاب اسلامی و رهبری بود.

 

وی عنایت خداوند به ملت ایران و رزمندگان اسلام در طول ۸ سال دفاع مقدس را مورد اشاره قرار داد و افزود: در طول ۸ سال دفاع مقدس این وعده خدا بود که به عرصه ظهور می‌رسید و موفقیت‌های دفاع مقدس با عمل به تکالیف الهی محقق می‌شد.

 

جانشین فرمانده کل سپاه انقلاب اسلامی اضافه کرد: در دفاع مقدس همه کشورها برای حمله و نابودی ایران متحد شده بودند ولی جبهه حق انقلاب اسلامی با انجام شروطی که خدا معین کرده توانست پیروز این جنگ ۸ ساله شود و همچنان نیز با گذشت این سال‌ها دشمن با بسیج دنیایی و مادی شکست می‌خورد و از تحقق این وعده خدا دیوانه شده است.

 

وی وعده الهی را تخلف ناپذیر دانست و گفت: امام راحل فرمودند «خرمشهر را خدا آزاد کرد.» و اینآزادسازی خرمشهر یکی از تجلیات بسیار زیبا، شکوهمند و کامل تحقق وعده الهی بود.

 

فدوی گفت: در ۲۲ بهمن ۵۷ نیز شاهد تحقق وعده خدا بودیم و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در حالی رخ داد، که در تصور هیچ کس حتی برخی از نزدیک‌ترین افراد این پیروزی نمی گنجید.

 

جانشین فرمانده کل سپاه انقلاب اسلامی در ادامه به شرایط امروز جهان، منطقه و کشورمان اشاره کرد و افزود: امروز بیش از پیش دشمنی و خصومت دشمنان با ایران نمایان شده است، دشمنان قبلاً با تیر و اسلحه به طور عریان و ظاهر در مقابله با ما قرار داشتند ولی امروز در برخی اوقات با ابزارهای متنوع و دشمنی بیشتر توسط رسانه و شبکه‌های اجتماعی داخل منازل ما ورود کرده‌اند، اما باید بدانیم انقلاب اسلامی در برابر این دشمنی ها منفعل نیست.

 

وی تاکید کرد: ایران قدرتمند دشمن را طوری منفعل کرده است که فریاد می‌زند و اعتراف می‌کند در موضع ضعف در برابر ایران قرار داریم و این قدرت به دلیل روحیه مقاومت است.

 

فدوی با بیان این که امروز امروز دل‌هایی در اقصی نقاط دنیا معطوف به انقلاب و بیان رهبری شده است، گفت: امروز انقلاب اسلامی در جان آزادی خواهان جهان نفوذ کرده و آن ها نیز این رویه را پیش گرفته و پیروز شدند و دشمن با ناکامی در ایران سراغ کشورهای دیگر رفت.

 

وی گفت: دشمن در سایر کشورها هم با شکست جدی مواجه شد، چون این قاعده عمل به تکالیف الهی و تحقق وعده خدا یکسان است و این قاعده برای زمان و مکان خاصی نیست و امروز جوانانی که امام، انقلاب، شهدا و دفاع مقدس را ندیدند و حتی بعد از این دوران‌ها به دنیا آمدند با همان روال و منش پا در عرصه جهاد در دفاع از حرم کیلومترها دورتر از مرز کشور گذاشتند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*