۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اقتصادی » پرديس » عناوین اصلی
  • شناسه : 2960
  • ۲۳ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳
  • 152 بازدید
  • ارسال توسط :

وصول ۱۳ میلیارد ریال از مطالبات شهرداری طی سه ماهه نخست ۹۳

پردیس – ابتکار آنلاین : شهردار پردیس از وصول ۱۳ میلیارد و ۱۵۴ میلیون ریال از مطالبات شهرداری طی سه ماهه نخست امسال خبر داد. به گزارش خبرنگار ابتکار آنلاین – محمد لاله در این باره اظهار داشت: طی سه ماهه نخست سال جاری از مجموعه ۳۳۹ فقره چک برگشتی، تعداد ۵۸ فقره چک به […]

پردیس – ابتکار آنلاین : شهردار پردیس از وصول ۱۳ میلیارد و ۱۵۴ میلیون ریال از مطالبات شهرداری طی سه ماهه نخست امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار ابتکار آنلاین – محمد لاله در این باره اظهار داشت: طی سه ماهه نخست سال جاری از مجموعه ۳۳۹ فقره چک برگشتی، تعداد ۵۸ فقره چک به مبلغ ۱۳ میلیارد و ۱۵۴ میلیون ریال وصول شده است.

وی ادامه داد: همچنین تعداد ۱۸۱ فقره چک به مبلغ ۵۰ میلیارد و ۹۰۱ میلیون ریال نیز در مراجع قانونی و قضایی در حال پیگیری و اقدامات لازم است.

این مقام مسئول با اشاره به پرونده های جاری در واحد حقوقی شهرداری پردیس خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۲۸ پرونده جاری در این واحد وجود دارد.

لاله اضافه کرد: از مجموع تعداد پرونده های مذکور ۸۵ فقره در خصوص چک های برگشتی، ۱۶ پرونده حقوقی و ۲۷ پرونده کیفری است.

شهردار پردیس افزود: همچنین طی سه ماهه نخست امسال ۵۱ پرونده تشکیل شد که ۴۲ مورد آن در خصوص چک های برگشتی است.

وی ادامه داد: علاوه بر این در بازه زمانی یاد شده ۱۵ پرونده مختومه و ۹ پرونده نیز برای انجام امور تحویل واحد اجرائیات شده است.

این مقام مسئول در پایان از همه واحدهای شهرداری پردیس، نیروی انتظامی، دادگستری شهرستان پردیس و دیگر نهادهای شهری و شهرستانی در خصوص همکاری تنگاتنگ و صمیمانه با واحد حقوقی شهرداری پردیس قدردانی کرد.

 

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*