پردیس – ابتکار آنلاین : شهردار پردیس از وصول ۱۳ میلیارد و ۱۵۴ میلیون ریال از مطالبات شهرداری طی سه ماهه نخست امسال خبر داد. به گزارش خبرنگار ابتکار آنلاین – محمد لاله در این باره اظهار داشت: طی سه ماهه نخست سال جاری از مجموعه ۳۳۹ فقره چک برگشتی، تعداد ۵۸ فقره چک به […]
پردیس – ابتکار آنلاین : شهردار پردیس از وصول ۱۳ میلیارد و ۱۵۴ میلیون ریال از مطالبات شهرداری طی سه ماهه نخست امسال خبر داد.
به گزارش خبرنگار ابتکار آنلاین – محمد لاله در این باره اظهار داشت: طی سه ماهه نخست سال جاری از مجموعه ۳۳۹ فقره چک برگشتی، تعداد ۵۸ فقره چک به مبلغ ۱۳ میلیارد و ۱۵۴ میلیون ریال وصول شده است.
وی ادامه داد: همچنین تعداد ۱۸۱ فقره چک به مبلغ ۵۰ میلیارد و ۹۰۱ میلیون ریال نیز در مراجع قانونی و قضایی در حال پیگیری و اقدامات لازم است.
این مقام مسئول با اشاره به پرونده های جاری در واحد حقوقی شهرداری پردیس خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۲۸ پرونده جاری در این واحد وجود دارد.
لاله اضافه کرد: از مجموع تعداد پرونده های مذکور ۸۵ فقره در خصوص چک های برگشتی، ۱۶ پرونده حقوقی و ۲۷ پرونده کیفری است.
شهردار پردیس افزود: همچنین طی سه ماهه نخست امسال ۵۱ پرونده تشکیل شد که ۴۲ مورد آن در خصوص چک های برگشتی است.
وی ادامه داد: علاوه بر این در بازه زمانی یاد شده ۱۵ پرونده مختومه و ۹ پرونده نیز برای انجام امور تحویل واحد اجرائیات شده است.
این مقام مسئول در پایان از همه واحدهای شهرداری پردیس، نیروی انتظامی، دادگستری شهرستان پردیس و دیگر نهادهای شهری و شهرستانی در خصوص همکاری تنگاتنگ و صمیمانه با واحد حقوقی شهرداری پردیس قدردانی کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ