قرچک – رامین نیوز: نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک به مناسبت روز جهانی کار و کارگر در جمع کارگران کارخانه آجرثبات و کوره های آجر پزی این شهرستان گفت: کارگران بازوان حرکت هر جامعهای به سوی رشد، تعالی و شکوفایی هستند. به گزارش خبرنگار رامین نیوز- به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی کار و […]
قرچک – رامین نیوز: نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک به مناسبت روز جهانی کار و کارگر در جمع کارگران کارخانه آجرثبات و کوره های آجر پزی این شهرستان گفت: کارگران بازوان حرکت هر جامعهای به سوی رشد، تعالی و شکوفایی هستند.
به گزارش خبرنگار رامین نیوز- به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی کار و کارگر، علی صادقی فرماندار شهرستان قرچک به همراه سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم شهرستانهای قرچک، ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، قشقایی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از کارخانه آجرثبات و کوره های آجر پزی این شهرستان بازدید نمودند و در خصوص مشکلات کارگران این واحد ها به صورت چهره به چهره گفتگو نمودند.
در این بازدید فرماندار شهرستان قرچک در جمع کارگران و تلاشگران عرصه صنعت، این روز فرخنده را تبریک گفت و افزود: بی شک همه مسوولین نظام از شرایط سخت و طاقت فرسای کار برای شما کارگران عزیز اطلاع دارند و این قشر زحمت کش و دلسوز جامعه هستند .
علی صادقی با بیان اینکه بر دستان شما عزیزان که با کار و تلاش بی وقفه پایه های نظام اسلامی را مستحکم می کنید بوسه می زنم، افزود: با نگاهی نسبی در همه عرصه ها نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، در می یابیم که کارگران نقش مهم و بسزائی در امر تولید، پیشرفت و خدمت بر عهده دارند.
وی با اشاره به اینکه همه واقفیم که رکن اساسی کار و تولید، کارگران هستند، بیان داشت: گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر به پاس خدمات صادقانه کارگران شریف و مؤمن ایران اسلامی، فرصتی شد تا زحمات بی بدیل این عزیزان را ارج نهیم.
نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک با اشاره به سخنی از امام رضا(ع) که می فرمایند: دست کارگر تاول زده هیچ وقت رنگ آتش جهنم را نمی بیند، افزود: همه مردم و مسئولان نظام وظیفه دارند در این روز نسبت به این قشر زحمتکش و فداکار که با صرف انرژیهای خویش موتور تولید، کشاورزی و صنعت را به حرکت درآورده سر تعظیم فرود آورد.
وی با اشاره به اینکه کار و کارگری در دین مبین اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از جایگاه ویژه ای بر خوردار است، افزود: کارگران بازوان حرکت هر جامعهای به سوی رشد، تعالی و شکوفایی هستند، بیشک حیات ملت، جامعه وهمه پیشرفتهای حاصل در مسیر زندگی بر گرفته از رشد و پویایی فکر و گسترش اندیشه ورزی کارگران است.
در ادامه نماینده مردم شهرستانهای قرچک، ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی با تبریک این روز فرخنده افزود: کارگران از شریف ترین طبقه اجتماعی جامعه هستند زیرا تلاش و کوشش این عزیزان باعث چرخش چرخه های زندگی جامعه و امتداد رگه های حیات است.
سید حسین نقوی حسینی بیان داشت: هر جامعهای که از فرصت اندیشه و بازوی هنرمند کارگران بهتر استفاده شود توسعه و پیشرفت رونقی دو چندان خواهد یافت.
لازم به ذکر است، در این بازدید از کارگران و زحمت کشان کارخانه آجرثبات و کوره های آجر پزی با شاخه های گل از زحمات این عزیزان تقدیر به عمل آمد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ