دماوند – آبرومند: معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری دماوند گفت: کانونهای سلامت در شهرستان دماوند، نباید به سمت فعالیتهای سیاسی پیش روند. به گزارش خبرنگار ما – شاهرخ جهانشاهی، معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری دماوند در نشست مجمع کانون سلامت شهرستان دماوند با حضور جمعی از مسئولان در سالن جلسات فرمانداری اظهار کرد: یکی از […]
دماوند – آبرومند: معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری دماوند گفت: کانونهای سلامت در شهرستان دماوند، نباید به سمت فعالیتهای سیاسی پیش روند.
به گزارش خبرنگار ما – شاهرخ جهانشاهی، معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری دماوند در نشست مجمع کانون سلامت شهرستان دماوند با حضور جمعی از مسئولان در سالن جلسات فرمانداری اظهار کرد: یکی از نیازهای اساسی جامعه اجتماعی کردن موضوع سلامت است.
وی افزود: باید به موضوع ارتقای سلامت از ابعاد مختلف نگاه کرد، سلامت روح و روان، سلامت جسم و سلامت اجتماع این ابعاد را تشکیل میدهند.
معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری دماوند ادامه داد: تشکیلات مربوط به سلامت تخصصی است و فعالیتهای کانون مربوطه باید در جهت تخصصی بودن پیش برود.
جهانشاهی با تاکید بر اینکه موضوع سلامت به هیچ عنوان نباید سیاسی شود زیرا از هدف اصلی خارج میشود، گفت: تلاش میشود کانون سلامت را در دیگر نقاط راهاندازی کنیم و در این زمینه و آگاهی بخشی سلامت جامعه گامهای بیشتری برداریم.
وی ادامه داد: در خصوص سلامت باید همچون مسائل اجتماعی تلاش کرد، اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر یکی از این اقدامات است که مورد تاکید قرار گرفته است.
جهانشاهی بیان کرد: هر چیزی که سلامت روان و جسم انسانها را تهدید کند در مقوله مذکور جای دارد و باید با آنها بدون سیاسی کردن مقابله کرد.
وی افزود: سبک زندگی و تغذیه از عوامل مؤثر در سلامتی فرد است اما سرانه مصرف نمک به عنوان سم سفید در کشور در مقایسه با دیگر کشورها بالاست از این رو باید مردم را به سمت رعایت مصرف نمک و شکر سوق دهیم.
*۶ کانون سلامت در سطح شهرستان دماوند راهاندازی شده است
حسن خیرخواه، رئیس شبکه بهداشت و درمان دماوند در این نشست اظهار کرد: هدف از راه اندازی کانونهای سلامت روستایی این است که تمام افراد را ترغیب کنیم تا در راستای ارتقای سلامت گام بردارند و هرکسی اعم از مردم محلی و دستگاههای اجرایی به نوبه خود در زمینه سلامت ایفای نقش کنند.
وی افزود: در سطح شهرستان دماوند ۶ کانون سلامت فعال راه اندازی شده است که مشغول به فعالیت هستند، امیدواریم از فرصت پیش آمده در راستای ارتقای سلامت بهرهمند شویم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دماوند با اشاره به طرح ملی بسیج کنترل فشار خون گفت: این طرح در راستای ارتقای سلامت در دستور کار کشور قرار گرفته است، فشار خون به عنوان مرگ خاموش شناخته میشود اما بسیاری از افرادی که فشار خون بالا دارند از این مشکل خود اطلاعی ندارند یا درمان صحیح و به موقتی را ندارند، این موضوع باعث شد که طرح مذکور اجرا شود.
خیرخواه عنوان کرد: طرح ملی بسیج کنترل فشار خون از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز شده و تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد، در حال حاضر که در ماه رمضان به سر میبریم مرحله اطلاع رسانی اجرا میشود و طرح رسما از ۲۷ اردیبهشت شروع شد.
وی ادامه داد: در این طرح فشار خون تمامی افراد بالای ۳۰ سال، مادران باردار و بیماران کلیوی کنترل میشود و در صورت وجود مشکل به پزشکان متخصص ارجاع داده میشوند تا درمان ادامه یابد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند گفت: با توجه به ملی بودن این طرح و ثبت تمامی اطلاعات در سامانه ضرورت دارد که مراجعین کارت ملی به همراه داشته باشند تا کد ملی ثبت شود.
خیرخواه بیان کرد: در صورت بالا بودن فشار خون افراد، تا ۲۴ ساعت بعد پیامکی مبنی بر ارجاع به پزشک به همراه آدرس به آنها ارسال میشود.
*۴۳ هزار نفر در شهرستان دماوند تحت کنترل طرح ملی فشار خون قرار میگیرند
وی افزود: جمعیت بالای ۳۰ سال در شهرستان دماوند حدود ۴۳ هزار نفر است که فشار خون این جمعیت را باید کنترل کنیم، میطلبد که تمامی دستاندرکاران همکاری لازم را به عمل آورند.
وی تاکید کرد: هر نهاد و ادارهای که تمایل داشته باشد میتواند پس از دریافت آموزشها در این مسیر کمک کننده باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ماهنامه سراسری آبرومند محفوظ است.
طراحی سایت : ساینا مارکتینگ